A német Carlsson új felniket rakott a kiállítóállványokra. Igazán formában nem hoztak újat, a méret és a felületkezelés jelent frissítést. Bővebben


Friss hírek
Hírek
május 19. | OKtuning
A BBS Y-küllős modelljét kifejezetten a prémium autókhoz ajánlják, csak 20 colos átmérővel.
A Startech Jaguar F-Type kupé igen látványos, a fehér szín kiemeli a vonalakat és jó kontrasztos az utólag felszerelt fekete karbon alkatrészekkel.
Két éve származott be Magyarországra az 1997-es évjáratú BMW E36 Touring.  Vásárlója, Máté mindenképp kombit és dízelt, így nem sokat gondolkozott a megvásárlásán.
Veres Zoltán műrepülő világbajnok fellépésére időzítettem a kilátogatást szombaton a Hungaroringre. Bejött, előtte futottam be, és beálltam a jó sok Opel közé a saját Opellel.
Hírek
április 21. | OKtuning
A német Loder1899 úgy döntött, hogy a lehető legnagyobb felniket illeszti be az új Ford Mondeo alá.
Hírek
április 17. | OKtuning
A KW a Seat Leon ST Cupra modellhez kínál DDC (Dinamic Chassis Control) rendszerű, plug&play állítható sportfutóművet.
Hírek
április 03. | OKtuning
Sofőrrel vitte el a nyertes az AMTS zárónapján kisorsolt Volkswagen Scirocco-t. Így mégiscsak stílusos!
Azért jó az AMTS, mert egy kicsit mindenki benne van. Aki kivitte az autóját, aki megnézte, aki megszervezte, aki dolgozott rajta, aki kiment, érdekelte, kiállított vagy látogatott, fotózott, vagy tapsolt. Szóval ebből a nagy egészből állt össze a jó sztori. És ez tetszik.

Tuning galéria

Találj rá álmaid optikai tuningjára autódhoz Magyarország legnagyobb kereshető tuning galériájában!

FRISS FELTÖLTÉSEK
Tuning hírek
2015. május 23. | OKtuning
A német Carlsson új felniket rakott a kiállítóállványokra. Igazán formában nem hoztak újat, a méret és a felületkezelés jelent frissítést.
Autó bemutatók
2015. május 18. | OKtuning
Két éve származott be Magyarországra az 1997-es évjáratú BMW E36 Touring.  Vásárlója, Máté mindenképp kombit és dízelt, így nem sokat gondolkozott a megvásárlásán.
Technika
2014. december 04. | OKtuning
A turbómotorok jól reagálnak - általában - a szoftveres tuningra. Kipróbáltuk, hogy vajon így van-e egy negyedmillió kilométeren túl lévő Passattal is.
Biztonság
2013. december 10. | OKtuning
Sok hirdetés téli gumi vásárlása esetén is a szélesebb gumiabroncsok felé terelik az autósokat. Azonban ezzel óvatosan bánjunk, mert a széles gumi fölénye csak a nyári konfigurációra igaz.
Szerviz
2015. január 07. | DM
Két és fél év szolgálat után feladta az aksi, amit azért raktam a kocsiba mert márkásabb volt, mint a benne lévő. Sebaj, gyerünk akkut cserélni, és csukott szemmel fogok választani, nem törődve a márkával.
Teszt
2014. december 10. | OKauto
Kábé egy éve mutatták be a Citroen C4 Picasso új verzióját, nyáron volt teszten, most meg megírom. Nehogy kifusson a gyártásból. Dízel, keveset fogyaszt, kényelmes.
Hirdetés

Page generated in 1.481429 seconds.