Info lorem ipsum szöveg

Tudósításaink hazai és külföldi autós rendezvényekről és versenyekről.

Japfest 2017

Ha Wroclaw neve kerül szóba, jóérzésű autótunernek egy rendezvény ugorhat be kapásból. Igen, a Raceism, mely mára valóban Európa egyik legkomolyabb tuning találkozója. A lengyel város azonban nem csak erről híres: itt szervezik évek óta a Japfest-et is, melynek nevéből nem nehéz kitalálni, hogy egy japán autós dzsemborit takar. Ráadásul nem is középiskolás fokon!

Drift Matsuri – avagy drift újragondolva…

A 2017. június 15-16-án a máriapócsi RabócsiRingen megtartott Drift Matsuri verseny több volt egy hagyományos drift futamnál. Béres Szabolcs rengeteg meglepetést és sok-sok programot ígért, melyek felülmúlták mindenki elképzeléseit.

8. Sárbogárdi Tuning Fesztivál

Immáron nyolcadik éve hagyományosan a Balaton Sound hétvégéjén, idén is megrendezésre került a sárbogárdi találkozó, mely idén már Tuning Fesztiválként várta a látogatóit.

Vitte a prímet: RACEISM 2017

Lengyelország legnagyobb és legszínesebb tuning fesztiválja múlt hétvégén gyűjtött egy kupacba ismét néhány száz példányt Európa legkomolyabban átépített - de főként utcai használatú - tuning autójából. A hagyományszerűen nyár közepén megrendezésre kerülő összeröffenést egyre többen tartják a kontinens No.1. eseményének, nem is véletlenül!

Soltvadkert, tizenharmadszor

Rekordszámú, több, mint 2.000 jármű fordult meg idén hazánk legnagyobb BMW találkozóján, az I'M Fest-en. A tavalyi 1.200-as létszámhoz képest csaknem dupláztak a szervezők, ami nem is csoda: minden téren profin odatették az idei bulit.

National 11 - beszámoló

Két éve vettünk részt utoljára standdal a National Tuners Club által szervezett horti találkozón, melyet immáron hivatalosan Autós és Ifjúsági fesztiválként hirdettek meg a szervezők. 

Zsámbéki Tuning Show 2K17 - beszámoló

Habár idén már a harmadik felvonásra került sor, a Carstyling / AMTS színeiben most először vettünk részt a Zsámbéki Tuning Show-n, vagy ahogy a hazai tuner köznyelv emlegeti, a zsétéesen. Nem csalódtunk!

Lóerők Éjszakája - a versenypályákon túl

Ahogyan évek óta mindig június második hévégéjén, idén is a Tököli Repülőtér adott otthont az év talán legjobban várt motorsport eseményének. Hazánk legnagyobb éjszakai autós-motoros bulija, a Lóerők Éjszakája a már megszokott adrenalinnal dúsított élvezetekkel, valamint számos meglepetéssel várta a résztvevő versenyzők, autósok, valamint látogatók ezreit egy remek nyáresti benzingőzös fesztiválra.

Wörthersee Tour 2017

Wörthersee Tour. A konszern gépek mekkáját és egyben kontinensünk legnagyobb Volkswagenes eseményét számos alkalommal meglátogattuk már, bár hozzá kell tenni, eddig sokkal inkább a rendezvényt megelőző nem hivatalos napokat részesítettük előnyben.

Tuning World Bodensee 2017 - 3. rész

Hóesés az első napon ide, vagy oda, összesen 109.200 látogató volt kíváncsi idén Európa legjelentősebb autó tuning showja, a tuning World Bodensee felhozatalára.

MAY DAY – Mission completed

MAY DAY… Béres Szabolcs hihetetlen versenyt ígért nektek és most már bátran mondhatjuk: mission completed, azaz küldetés teljesítve. A Drifting.hu csapata által szervezett nemzetközi drift versenyen hat nemzet összesen 79 pilótája nevezett.

Évadnyitó drag & drift: lezajlott az idei első mezőkövesdi banzáj

Első alkalommal látogattunk ki Észak-Kelet Magyarország egyik legjelentősebb autós megmozdulására, az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Tour de Race Futamra, melynek a hagyományokhoz híven Mezőkövesd reptere adott otthont.

Szarvasi Tuningmajális nyolcadszor

Május elseje a munka ünnepe, azonban a Békés megyei Szarvason immár nyolcadszor gondolták úgy több százan, hogy együtt vigadnak autójukkal. Tavaly sajnos elmaradt, tavaly előtt pedig Békéscsabán került megrendezésre a rendezvény, amely idén visszatért jól megszokott helyére, a szarvasi focipálya mellé.

ETS 2017: ismerd meg Európa idei TOP 16 tuning autóját!

Ahogyan minden évben, a Tuning World Bodensee legfőbb attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt idén is. A tucatnyi európai országból érkezett autócsodák döntőjére szokás szerint a rendezvény utolsó napján került sor, ahol kiderült, hogy az előző napok során összeállt TOP16-ból ki melyik helyezést szerezte meg végül.

Tuning World Bodensee 2017 - 2. rész

Európa első számú autótuning showja, a Tuning World Bodensee alapjait vitathatatlanul a fedett kiállítói térbe invitált magánépítőkkel és klubokkal tették le. Habár a kezdetek óta rengeteg plusz program és látnivaló csatlakozott a rendezvény felhozatalába, a "mag" még mindig itt van, a Club Scene csarnokaiban.

Európa idei krémje: az ETS 2017 mezőnye

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, melyet immáron hatodik éve rendeznek a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként. A szezon során gondosan összeválogatott nemzetközi mezőnyből minden évben hihetetlen gépek csapnak össze az arénában, ahová már maga a bekerülés is hatalmas szónak számít. 

Tuning World Bodensee 2017 - 1. rész

Ahogyan 2007 óta hagyományosan, idén is Európa legnagyobb showjával, a Tuning World Bodensee-vel kezdtük meg a szezon nemzetközi kiállításainak meglátogatását. A most 14. felvonását taposó rendezvény ezúttal is nagy durranásokat tartogat, habár az időjárás egy kissé közbeszólni látszik ebben az évben.

V. Pécsi Autó és Motor Show

Ötödik alkalommal látogathattunk el hétvégén a pécsi Expo Center területére, ahol a Partyzoo csapata a helyi Autó & Motor Show tavaszi felvonásával indította a szezont. A rendezvény ezúttal egynapos parádéval, azonban annál színesebb programokkal várta az érdeklődőket.

ELMIA 2K17: Megnéztük Svédország AMTS-ét

Skandinávia legnagyobb épített járműveken alapuló kiállítása, a jönköpingi Elmia Expo 1976 óta minden évben várja vendégeit, nem is akármilyen felhozatallal. A Bilsport magazin szervezése alatt évről évre húsvétkor teszik magasra a lécet és hívnak sztárvendégeket a világ minden tájáról.

X. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Úgy tűnik, Balatonfüred az a hely, amibe rendszeresen beletörik a meteorológusok bicskája. A tavalyi, botrányos kilátásokhoz hasonlóan, idén sem sok jóval kecsegtetett az előrejelzés, hogy aztán egy remek, leginkább napsütéses szombatot töltsünk a Magyar Tenger melletti legnagyobb autós eseményen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 695 találat 35 oldalon