Info lorem ipsum szöveg

Hazai és külföldi, elsősorban magáncélú építések bemutatása.

Airride-os pakolós, Dotz stílusban

Norman szabadidejében is a kerekek megszállottja. Robogózással kezdte, majd jött a mountain bike, végül pedig a jelenlegi nagy szerelem, a downhill. Ehhez pedig megfelelő vas is kell.

Stílusos pakolós

Norman szabadidejében is a kerekek megszállottja. Robogózással kezdte, majd jött a mountain bike, végül pedig a jelenlegi nagy szerelem, a downhill. Ehhez pedig megfelelő vas is kell.

Porig ültetted? Mesélj még! Wicked Welds Mazda B2600i

Az idei SEMA Show nem szükölködött durván átépített, a gyári magasságtól akár egy méterre megemelt irgalmatlan pickupokban. Most lássunk egy példát a másik oldalról is!

Herbert vasa

Legyen bármely évjárat is, egy Toyota Supra mindig nagy becsben tartott jószág, bárki kezei közé is kerül. A legendás sportautó európai útjain rendkívül ritka látvány, ilyen állapotban pedig pláne.

A narancs (S)14 árnyalata

A Rennen Forged neve által fémjelzett, teljesen átfaragott Nissan Silviával a tavalyi SEMA Show-n futottunk össze, a Toyo Tires részére fenntartott kültéri placcon. Egyike volt az emlékezetünkben leginkább megragadt gépeknek, nem véletlenül!

Taposd padlóig! De most!

Minek csináltad, ha máris eladod? – kérdeztem barátomat, mielőtt beültem az amerikai lökhárítós, rendesen átdolgozott BMW E21-be. Ezt be kell mutatni mielőtt új gazdája lesz.

Ilyet sem látsz minden nap!

Van úgy, hogy az ember vágyaiban olyan jármű szerepel, ami nem létezik. Ilyenkor nincs más választás, mint elkészíteni.

Úttalan utakon

Szinte minden országrészből ismerünk durva verdákat, komoly átépítésekre vállalkozó klubokat, ez alól csak a Viharsarok kivétel. Ezért is okoz nagy feltűnést a Zsolti (kovifabia) Skoda Fábiája egy laza késő délutáni guruláson Orosháza kihalt útjain.

A magyar ugar Mad Max-ei: RATLOOKLUB Hungary

2012-ben a szokásos módon, facebook-on indult a dolog, megcsináltam a Rat Look Klub Hungary oldalt. Ez volt akkor és most is az egyetlen facebook oldal Magyarországon, ami csak és kizárólag ezzel a stílussal foglakozik: ratlook, ratstyle, patkány - ki hogy hívja.

Összeácsolhatsz te is magadnak egyet!

Két éve származott be Magyarországra az 1997-es évjáratú BMW E36 Touring.  Vásárlója, Máté mindenképp kombit és dízelt, így nem sokat gondolkozott a megvásárlásán.

Dave Golfja

Dávid megszállott olasz autós, így elég meglepő volt az ismerőseinek a típusválasztása. Igaz megnyugtatásként a Golf mellett jelenleg is birtokol egy Lancia Delta HF Integrale-t.

Fából vaskarika? Ő megcsinálta!

Andy Heym szereti a kihívásokat. A hétköznapokban lakatosként tevékenykedő német fiatalember emiatt is választott egyszerűnek hírből sem mondható alapot az építésre, amivel rajta kívül eddig nem sokan próbálkoztak. Bejött a dolog!

A showautókat szeretjük, ugye?

A manapság tomboló trendeknek megfelelően letisztult, germán stílusú építések mellett üde színfoltként tűnik fel néhanapján egy-egy kivételes európai építés, ami teljesen más világot képvisel a megszokottnál. Közülük való ez az egyedi Mazda 2-es is.

Kultikus germán, hiba nélkül

Az ETS bíráinak nem lehetett könnyű dolga, hiszen Jörg Ballerman egyes Golfja vitathatatlanul mindent megtestesít, amit egy kultikus német autó hibátlan átépítésétől elvárhat az ember. Ez a második helyre volt elég 2014-ben.

Nyári benyomás

Ültesd porig, fóliázd le, tegyél fel nagy felnit alulméretezett gumikkal - körülbelül ez a mai tuning-divat recept, ami alapján az autók java készül. Ez könnyít is azok dolgán, akik a kocsijukkal játszanak, meg nehezít is, hiszen igazán egyedit alkotni több jó ötlet szükséges.

A szakács főzte

A fehér Alfa 145 több építési stílus jegyeit viseli. Sok munkával állt készre, és jó minőségben rakták össze. A motor is okosodott.

Lada 2105 - Shakotan style

Shotokan harci bemutató... honnan is ismerős ez? Nos, ezúttal nem a Papírkutyák legendássá vált cserépléctörős részletéről lesz szó, ellenben egy szép egyedi Lada tuningról, valahonnan Oroszországból.

Bad Rabbit: Golf MK1 esete a 4,2 literes V8-assal

Bitang erős középmotor egy kis Volkswagenben - ismerős kombó? Idén pont egy ilyen hasonló építés nyerte meg Európa legrangosabb tuning-megmérettetését, ez Europen Tuning Showdown-t. Ott egy gyönyörűen összerakott 1960-as Fridolin kapta meg a Touareg W12-esét.

Stílusos ráncfelvarrás

Az Európa legnagyobb tuning kiállításaként ismert Tuning World Bodensee keretei közt megrendezett szépségverseny évről-évre komolyabb felhozatallal büszkélkedik. 

"10 perc után, hogy hazahoztam már át is filceltek"

Driften sem annyira gyakori eset még, de pláne a hazai utakon nem mindennapos látvány egy korábbi generációs Nissan Skyline GT-R Vspec. Pláne magyar rendszámmal és 600 lóerő magasságába húzva.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 293 találat 15 oldalon