Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

5.000 lóerő, 4 turbófeltöltő és 560 km/órás végsebesség

Négy éve az erősen irreálisnak tűnő adatok miatt még megmosolyogtuk, a jelenlegi helyzet szerint azonban nagyon úgy tűnik, nem csak médiafelhajtás volt a Dubajból származó szuper sportautó. Az 5.000 lóerős Devel Sixteen valóban gyártásba kerülhet!

Több mint 200 év tapasztalattal: Valspar a SEMA Show-n

Ahogyan tavaly, az idei SEMA Show-n is a House of Kolor standja volt a legnagyobb csarnok egyik legékesebb pontja. A különlegesen fényes, gazdag színvilágáról ismert autófestékkel fényezett járművek messze kitűntek a konzervatívabb showautók tömegéből, egyfajta kincses szigetként pompázva a kiállítás forgatagában.

SEMA Show 2017 - South Hall

A South Hall az a hely a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb. Sőt, utóbbiak terén a kiállító cégek mintha még jobban belehúztak volna, a gyönyörű modellek mellett pedig demóautók terén is rendkívül pazar volt a felhozatal.

House of Kolor, avagy a SEMA Show 2017 ékkövei

A SEMA Show az a hely, ahol igencsak oda kell tennie magát egy autóépítőnek, ha ki akar tűnni a tömegből. Hatványozottan igaz ez a veterán amerikai custom vasak, azon belül is a lowriderek világára, ahol gyakorta sokkal inkább beszélhetünk már inkább művészetről, mint autóépítésről.

Amikor McLareneket fóliáznak élőben...

A világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show északi csarnokában minden az autóápolásról, állagmegóvásról, valamint a műhelytechnikáról szól. A legfelkapottabb ezeken belül is a fóliázás és az autófestés témaköra, valamint a hozzájuk kapcsolódó termékek, szolgáltatások bemutatása, lehetőség szerint a legelképesztőbb járműveket választva alanyul.

Ken Block is a SONAX-re esküszik

Mit keres egy német prémium autóápoló-márka a 10.000 km-el és egy óceánnal távolabb lévő SEMA Show-n? - tehetné fel a kérdést bárki, aki belebotlik a SONAX standjába a világ legnagyobb háttéripari kiállításán Las Vegasban. Már az eleve ritka, hogy európai cégek közül bárki is ilyen méretű installációval és pláne ekkora felhajtás mellett jelenjen meg odakint.

SEMA Show 2017 - North Hall

A minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval kecsegtető idei SEMA Show utolsó napjára a legkisebb, északi csarnok (North Hall), valamint a még kimaradt fedett területek bejárása maradt. Itt sem lehetett panasz a felhozatalra!

Privát SEMA Show - avagy exkluzív különcködés, VOSSEN-módra

Ahogyan az évek során megszokhattuk, a VOSSEN ezúttal sem aprózta el a világ legnagyobb háttéripari kiállításán, a SEMA Show-n történő megjelenését. A Miamiban őshonos prémium felnigyártó cég stratégiája ismét az exkluzivitásra épült: azután, 2015-ben egy szálloda luxuslakosztályában, tavaly pedig teljesen zárt standon mutatták be a legújabb kollekciójukat, idén egy fokkal még feljebb tolták a lécet.

500 millióba kerül, 1.600 lóerős és a világ leggyorsabb szériaautója jelenleg

A világrekordjairól, valamint saját márkás szuper sportautóiról híres Hennessey Performance a SEMA Show keretei között leplezte le a 2014 óta fejlesztett Venom F5-t, melyet immáron bevallottan a Bugatti Chiron-gyilkos szériának szánnak. Úgy fest, mindez sikerülni is fog.

SEMA Show 2017 - Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center legnagyobb pavilonja. A legizgalmas látnivalók mindig itt találhatók meg a legkoncentráltabban és itt foglalnak helyet a legnagyobb autógyártói standok is.

Ken Block leleplezte, mivel nyomja majd a Gymkhana 10-ben!

Ahogyan korábban hírül adtuk, készül már a Gymkhana videók eddigi legnagyobb durranásaként beharangozott tizedik epizód, melyet 2018 őszén tekinthet majd meg a neves internetsztár rally-pilóta, Ken Block népes rajongótábora.

Golf I-ben V8-at láttál-e már?

A szolgálati válasz az, hogy igen: elég csak az Audi 4,2 literesével hajtott a Bad Rabbitre gondolni, vagy éppen arra a négyesre, amibe egy Gallardo tízhengeres blokkját építették. Ezekhez igazán nem is kell Amerikába menni.

SEMA Show 2017 - mínusz 1-edik nap!

SEMA Show. Az esemény, amit már akkor várunk, amikor az előző évi felvonás még véget sem ért és a show, amire minden autóbolondnak legalább egyszer kötelező ellátogatnia az életben. Ahogyan tavaly, most is meglestük, hogyan épül a világ legnagyobb tuningkiállítása és vására. Megérte!

80 éve ezzel még tüzet oltottak...

Még fél óra sem telt és csak néhány képet kattintottuk el a kedden rajtoló idei SEMA Show bepakolása során, de máris megtaláltuk az első olyan járművet, ami mellett legalább ennyi időre sikeresen le is ragadtunk. Gyakorlatilag kiégett az agyunk a felismeréstől: ezt a járművel valaha tűzesetekhez riasztották...

A legjobbak legjobbjai: ők vitték a pálmát a 2016-os SEMA Show-n

Hamarosan újra indul az őrület: nagyon várjuk már az idei SEMA Show-t, a hátralévő pár napra pedig ráhangolódásként nézzük meg, kik is alkották a pontot azon a bizonyos "i" betűn a tavalyi felhozatalban. A hatalmas kiállítás - és bármiféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világ - legrangosabb autó szépségversenye, a Battle Of The Builders 10 finalistája közé kerülni már önmagában hatalmas dicsőcség, a győzteseket pedig ez alkalommal is a SEMA Ignited keretei között hirdették ki, ünnepélyes keretek között.

Családi vason is dizájnos: DOTZ CP5

A Skoda Octavia RS-t enyhe túlzás családi autónak hívni, még akkor is, ha a pakolós verzióról van szó. Pláne a  Rieger optikai tuningjával lesz igazi tűzgolyó a sportkombi, főleg, ha a cseh remeket még DOTZ felnijeivel is összeboronálják.

Így kerül a hatliteres biturbó V8 egy majd' 30 éves BMW E30-ba

Újra egy patent darabbal ismerkedünk meg közelebbről az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Bradley Ross Londonból hozta át bimmerét a neves német megmérettetésre, ami bizony balkormányos szemmel is megér egy-két ajtócsapkodást!

Friss és ropogós: elkészült a 2018-as Miss Tuning naptár!

Ha október közepe, akkor immáron menetrendszerűen érkezik a Miss Tuning naptár következő kiadása. A Tuning World Bodensee csapata, illetve az aktuális királynő tegnap élő adásban jelentette be a jövő szezonra készült kiadványt. Íme, itt vannak a képek!

Ez a Mustang igazából egy Lamborghini Gallardo

Főként Taigetosz rovatunkban láttunk már jó néhány példát furcsa konverziókra, melyek célja valamely magasabb kategóriás gép megjelenésének ráerőltetése volt egy hétköznapibb modellre. Aztán persze vannak remekül sikerült replikák is, főleg, ha a Lamborghini márka van terítéken.

El sem hiszed, mi Ken Block legújabb versenyautója!

A Gymkhana fenegyereke, a videóiról világszerte ismert Ken Block legutóbb a Pike Peak felfutón készült ütős videójával döbbentette meg a rajongóit, de izgalmas újdonságoknak azóta sincs híján. Ismerjétek meg a legújabb versenyautó projektjét!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 10002 találat 501 oldalon