Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Alufelni télen? Még szép, ráadásul meg is nyerheted!

Azt már tudjuk, hogy az AEZ alufelnijei télen is jók. Ezt hirdeti a rajtuk található SR3, azaz Salt Resistent jelzés, a hármas pedig a három rétegű ellenálló bevonatra (primer, festék és a lakk) utal.

Minőségi kétcsatornás, most remek áron!

Tudtad, hogy már 16.990 forintért már minőségi 2-csatornás autóhifi erősítőt kapsz raktárról? Nézz körbe a Hififutárnál (Fogarasi út 198. vagy Lurdy Ház földszint 53-56.), vagy csak simán kattints:

Über der Stadt schwebt nun Julia

Szinte napra pontosan egy évvel az idei kiadás megjelenése után, a Tuning World Bodensee csapata ma bejelentette a jövő szezonra készült Miss Tuning naptárt. Íme, itt vannak a képek!

Az ötödik nagy fauvé-ünnep a Hungaroringen

Október első hétvégéjén, immáron ötödszörre lepte be a Volkswagen a Hungaroring teljes területét. A hazai márkaképviselet által fémjelzett rendezvény már az elmúlt években is az ország a legnagyobb márkatalálkozójaként mutatkozott be, a növekedést pedig jól lehetett látni az idei felvonáson is.

Magyarországon is forog a Halálos Iramban 8 trailere!

"Vásárhelyen forgatják a Halálos iramban 8. részének előzetesét" - ezzel az üzenettel jött szembe az első hír ma reggel Facebookon. Mondanom sem kell, már akkor nagyot néztünk, pláne miután az alábbi kis hírvideót is megtekintettük: 

Jó cipőt a susztertől, minőségi festéket a fényezőmestertől!

Mióta az AMTS állandó programja az élő autóépítés, aligha akad tuner itthon, aki ne ismerné a show fényezőmestere, Gengeliczky János nevét.

Műremekek műfüvön, Berettyóújfalun

Szeptember utolsó hétvégéjén, a Debrecen melletti Berettyóújfalun első ízben került megrendezésre a Custom Car Show 2K16 névre hallgató rendezvény, a BerettyóDrift & Tuning Car Meeting szervezésében.

Jubileumi találkozóval zár a szezon Nagykanizsán

Ahogy minden évben, hagyományszerűen idén is a Szezonzáró Márkafüggetlen Autóstalálkozó lesz az év utolsó nagy tuning autós összeröffenése. Ráadásul ezúttal jubileumi bulival készülnek a szervezők!

Angol tali: Kulturschock 2016

A Kulturschock 2016 házigazdája az Eurospotter magazin volt augusztus végén Angliában, Newcastle versenypályáján.

Vezetni Élmény! Nyereményjáték az OSRAM-tól

2016. szeptember 26. és november 6. között új nyereményjátékkal jelentkezik a minőségi járművilágítás egyik legnagyobb hazai képviselője, az OSRAM. A nevezés egyszerű, a nyeremények pedig igazán kellemesek!

Az idei utolsó tököli csapás

A rendszerint szeptember közepére eső motorsport szezonzáró - mely hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várja az autók és a sebesség szerelmeseit - idén is nagy erőkkel foglalta el a Tököli Repülőteret.

Fedél nélkül: AEZ Range Rover Evoque kabrió

A jó időnek lassan vége szakad, de még itt van a vénasszonyok nyara, ahol talán lesz még némi esély a kabriózásra. Szerencsésebbeknek akár egy SUV volánja mögött is.

Tour de Race Drag & Drift verseny és tuning találkozó

Hétvégén újra felpörögnek a motorok Mezőkövesden, a Drag & Drift versenyeken, valamint a melléjük szervezett tuning találkozón!

IV. Pécsi Autó & Motor Show

A két napos áprilisi rendezvény után egy pár fokkal szolidabb bulival várta a járművek iránt érdeklődő publikumot a Pécsi Autó és Motor Show csapata az Expo Center területére.

Először Kelet-Európában: plusz 130% fényáram az Osramtól!

Az Osram létező legerősebb autóizzója, a Night Breaker Laser Kelet-Európai premierjének helyszíne Magyarország! Kizárólag a Lumeneten, most rögtön raktárról szerezheted be a terméket, H4 és H7-es foglalattal. Hogy mit tud ez az exkluzív izzó?

Bréking: itt a Gymkhana Nine!

Meglepően rövid időt - fél évet - kellett várjunk Ken Block atyánk legújabb remekművére, de megérte. A friss epizód leginkább a legendás legelső részt juttatta eszünkbe: mentesen bármiféle eltúlzott csicsától, vagy trendi látványelemtől, a hangsúly újra a zabolátlan csapatáson van, sokkal kevésbé a környezeten.

Daigo Saito új játékszere

Ha driftre épített szuper sportautókról esik szó, kevés kivétellel, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy újabb japán agymenésről lesz szó.

Prague Car Festival 2016 - beszámoló

Immáron ötödik éve, hogy a - a még mindig kedvenc cseh kiállításként számon tartott - Tuning Salon Brno sorozatból kinőtte magát a csehek egyik legjelentősebb autós kiállítása, a Prague Car Festival. Természetesen idén is ott voltunk, csapatostul!

Herbert vasa

Legyen bármely évjárat is, egy Toyota Supra mindig nagy becsben tartott jószág, bárki kezei közé is kerül. A legendás sportautó európai útjain rendkívül ritka látvány, ilyen állapotban pedig pláne.

Mercedes W123: így ünnepelheted a 40 éves jubileumot

A típus kedvelőinek mindenképp, de bármely autókedvelő számára is remek programnak ígérkezik a 40. életévét ünneplő zöldséges Merci tiszteletére megrendezendő színes klubtalálkozó és fesztivál. Infók itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9829 találat 492 oldalon