Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Európa legjobbja 2015: Iain Bowie, Ford Roadster Custom 1937

A legelső, 2010-es dortmundi felvonás óta kísérjük figyelemmel kontinensünk legrangosabb tuning-szépségversenye, az European Tuning Showdown alakulását. Minden évben izgatottan várjuk az aktuális felvonást, azonban ahogyan egyre közelebb kerül a dátum, úgy kezd kissé cinkes lenni, hogy a győztesek bemutatásával, nos,  egy kissé el vagyunk maradva.

ELMIA 2K17: Megnéztük Svédország AMTS-ét

Skandinávia legnagyobb épített járműveken alapuló kiállítása, a jönköpingi Elmia Expo 1976 óta minden évben várja vendégeit, nem is akármilyen felhozatallal. A Bilsport magazin szervezése alatt évről évre húsvétkor teszik magasra a lécet és hívnak sztárvendégeket a világ minden tájáról.

X. Balatonfüredi Tuning Találkozó

Úgy tűnik, Balatonfüred az a hely, amibe rendszeresen beletörik a meteorológusok bicskája. A tavalyi, botrányos kilátásokhoz hasonlóan, idén sem sok jóval kecsegtetett az előrejelzés, hogy aztán egy remek, leginkább napsütéses szombatot töltsünk a Magyar Tenger melletti legnagyobb autós eseményen.

Halálos Iramban a DOTZ felnikkel

A világ Fast & Furious lázban ég, hiszen a népszerű autós mozi legfrissebb része csütörtökön kerül a mozikba. A DOTZ sem tétlenkedett, hogy meglovagolja a filmmel együtt járó óriási felhajtást!

Új helyen a Lumenet!

Új helyre költözik partnerünk, az OSRAM termékek legnagyobb e-kereskedője, a Lumenet főhadiszállása. A Fogarasi úti üzlet véglegesen bezárt, helyette egy hatalmas bemutatóteremmel várnak a városközponttól egy kicsivel távolabb.

Rekorddal indult a tököli szezon: Sebesség Fesztivál 2017

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne egyértelműbb jele, mint a szabadtéri rendezvények szezonjának elindulása. Köztük is az egyik legnagyobb motorsport-eseményt, a tököli Sebesség Fesztivált látogattuk meg.

Premier előtt: ismerd meg a Fast & Furious 8 autóit!

Alig egy hét múlva már a mozivásznon hasít a Halálos Iramban eposz legújabb epizódja, a Fate of the Furious. Amiért vitathatatlanul a legjobban szeretjük ezeket a filmeket, azok kezdetektől fogva a különleges, átalakított járművek, melyek a kezdeti tuningőrületből mára már igencsak extrém irányba tolódtak el.

Több száz méter kábel, 250 lámpa és egy drift E92 M3!

Lehetne akár egy Ken Block videó, a Halálos Iramban egyik új előzetese, vagy akár a Tron című film előtti tisztelgés: a DOTZ friss promóvideója a legjobbak között van, amit az utóbbi időben láttunk.

"Minden idők legjobb AMTS-e" - így zajlott a 12. felvonás!

Mint 2006 óta minden tavasszal, idén is minden eddiginél izgalmasabb látnivalókkal, valamint rendkívüli programokkal várta látogatóit hazánk legnagyobb szezonnyitó benzingőzös rendezvénye, az AMTS, mely hatalmas sikerrel zárt.

Bulizz Velünk az AMTS hivatalos afterparty-ján!

Bulizz együtt velünk az Autó, Motor és Tuning Show második estéjén, március 25-én, a rendezvény idei hivatalos szórakoztatóipari partnerének klubjában, a Hello Baby Bárban!

Nulladik nap az AMTS-en

Elkezdődött, ha jól számolom a 12. AMTS. Lelkesítő környezet, ha a vírusok ilyenbe kerülnének rögtön tizes szorzóval kezdenének szaporodni.

Biztonság és minőség: Versenyfelszerelések az AMTS-en!

A technikai sportkellékek beszerzése közel sem könnyű feladat, s ezt pontosan tudják mindazok, akik érintetek valamely vonatkozó sportágban. Éppen ezért szükséges, hogy legyen egy cég, mely garantáltan biztosítani tudja mindazt, amire egy professzionális, vagy a technikai elemekre nagy hangsúlyt fektető amatőr versenyzőnek csak szüksége lehet.

Z-Performance: csúcskategóriás könnyűfém felnik, TÜV minősítéssel

Az A-Zperformance az AMTS kiállításon mutatja be a Z-Performance exkluzív felni kínálatát. (A név hasonlóság véletlen!). A szemet gyönyörködtető kovácsolt, monoblokk és Flow Forged felnik azt a vásárlói réteget célozzák, amely nem csak a minőség érzetet, hanem az igazi, kompromisszum nélküli értéket keresi egyedülálló formavilág mellett. Számukra az A-Zperformance standja igazi Eldorádó lesz, ahol egyedülálló kedvezményekkel is kalkulálhatnak.

Északi szomszédaink is hihetetlen felhozatallal készülnek!

Tavaly szeptember vége felé a szlovák stand szervezői tizedszer ültek össze, hogy kitalálják, mivel lepjék meg az AMTS látogatóit 2017-ben. 10. fellépés, jubileumi buli. Ennek nagyot kell szólni! Nagy terveket szőve az út elején még minden lehetségesnek tűnt...

Lassan itt a nyár! Abroncsot cseréltél már?

Tiszta környezet, kedves és hozzáértő személyzet, wifi, kávé, gyereksarok: szerintünk ezek egy szerviz természetes velejárói. Ám úgy gondoljuk, nem csak erről szól egy gumiszerviz szolgáltatás. Hanem arról is, hogy mindenkit ugyanolyan odafigyeléssel és szakértelemmel szolgáljanak ki.

A MOTUL mellett a MOTOREX is ott lesz az AMTS-en!

A Motul forgalmazóként ismertté és elismertté vált Tiszk Kft. standján a MOTUL olaj termékei és karbantartószerei mellett a svájci, szintén kiemelkedő minőséget képviselő, egyedi technológiás MOTOREX kenőanyagok is megjelennek majd, a termékkörhöz méltó környezetben.

Tuning gyöngyszemek, szerte Európából az AMTS-en!

A kezdetek óta az AMTS szerves részeként üzemelő Carstyling.hu Tuning Show 2006 óta vonultat fel évről-évre egyre több nemzetközi látványosságot az átépített autók európai palettájáról. A rendezvény mára nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb tuning show-jának, de a nemzetközi szcéna is a szezon egyik kiemelt zarándokhelyének tartja.

Gyors, hatékony tűzoltórendszer a Te autódba is!

Túlmelegedés? Szivárgó olaj, vagy üzemanyag? Elektronikus hiba? Bármelyik elegendő okot biztosíthat egy autó kigyulladásához, melyre senki nincs igazán felkészülve. Megoldás pedig van, ráadásul nem csak hatékony, de rendkívül praktikus is!

Sun Aqua Kia Racing Team az AMTS-en!

A Sun Aqua KIA Racing Team a 2017-es KIA Lotos Race kupában két magyar lányt indít. A 20-22 fős mezőnyben Vogel Adrienn és Krajnyák Petra az egyetlen női pilóta. Találkozz velük is az AMTS-en!

Ingyenes autótuning előadások az AMTS-en!

Habár a teljes hétvége alatt is nehezen végigjárható méretű kiállítás, a rengeteg program és persze a kötelező klubos bandázás fényében az AMTS önmagában is rendkívül sokszínű rendezvény, idén azoknak is kedveskedünk, akik egy kicsit be is néznének az autótuning színfalai mögé.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9914 találat 496 oldalon