Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Magyarországon is bemutatkozott a KIA Stinger

Januárban Milánóban már meglestük, most itthon is bemutatkozott hivatalosan az új Kia Stinger, a Kia nagyteljesítményű, ferdehátú sportszedánja. Formai és műszaki szempontból a 2011-es Kia GT Concept felvázolta irányokat követi. A Stinger a márka történetének legerősebb sorozatgyártású modellje.

Extra magabiztosság: AEZ az ötösön

Minőség, pontosság és dinamika: a BMW legújabb ötös szedánja egyszerre agresszív és elegnáns, az M-performance aerodinamikai szettje pedig tovább fokozza a sportosságot. A kiszélesített veseforma és a kis ledes első fényszórók, valamint az erőteljes hátsó lámpák és dupla kipufogóvégek alkotta harmóniát klasszikusan sportos vonalvezetésű kasztni köti össze.

5.000 lóerő, 4 turbófeltöltő és 560 km/órás végsebesség

Négy éve az erősen irreálisnak tűnő adatok miatt még megmosolyogtuk, a jelenlegi helyzet szerint azonban nagyon úgy tűnik, nem csak médiafelhajtás volt a Dubajból származó szuper sportautó. Az 5.000 lóerős Devel Sixteen valóban gyártásba kerülhet!

Több mint 200 év tapasztalattal: Valspar a SEMA Show-n

Ahogyan tavaly, az idei SEMA Show-n is a House of Kolor standja volt a legnagyobb csarnok egyik legékesebb pontja. A különlegesen fényes, gazdag színvilágáról ismert autófestékkel fényezett járművek messze kitűntek a konzervatívabb showautók tömegéből, egyfajta kincses szigetként pompázva a kiállítás forgatagában.

SEMA Show 2017 - South Hall

A South Hall az a hely a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb. Sőt, utóbbiak terén a kiállító cégek mintha még jobban belehúztak volna, a gyönyörű modellek mellett pedig demóautók terén is rendkívül pazar volt a felhozatal.

House of Kolor, avagy a SEMA Show 2017 ékkövei

A SEMA Show az a hely, ahol igencsak oda kell tennie magát egy autóépítőnek, ha ki akar tűnni a tömegből. Hatványozottan igaz ez a veterán amerikai custom vasak, azon belül is a lowriderek világára, ahol gyakorta sokkal inkább beszélhetünk már inkább művészetről, mint autóépítésről.

Amikor McLareneket fóliáznak élőben...

A világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show északi csarnokában minden az autóápolásról, állagmegóvásról, valamint a műhelytechnikáról szól. A legfelkapottabb ezeken belül is a fóliázás és az autófestés témaköra, valamint a hozzájuk kapcsolódó termékek, szolgáltatások bemutatása, lehetőség szerint a legelképesztőbb járműveket választva alanyul.

Ken Block is a SONAX-re esküszik

Mit keres egy német prémium autóápoló-márka a 10.000 km-el és egy óceánnal távolabb lévő SEMA Show-n? - tehetné fel a kérdést bárki, aki belebotlik a SONAX standjába a világ legnagyobb háttéripari kiállításán Las Vegasban. Már az eleve ritka, hogy európai cégek közül bárki is ilyen méretű installációval és pláne ekkora felhajtás mellett jelenjen meg odakint.

SEMA Show 2017 - North Hall

A minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval kecsegtető idei SEMA Show utolsó napjára a legkisebb, északi csarnok (North Hall), valamint a még kimaradt fedett területek bejárása maradt. Itt sem lehetett panasz a felhozatalra!

Privát SEMA Show - avagy exkluzív különcködés, VOSSEN-módra

Ahogyan az évek során megszokhattuk, a VOSSEN ezúttal sem aprózta el a világ legnagyobb háttéripari kiállításán, a SEMA Show-n történő megjelenését. A Miamiban őshonos prémium felnigyártó cég stratégiája ismét az exkluzivitásra épült: azután, 2015-ben egy szálloda luxuslakosztályában, tavaly pedig teljesen zárt standon mutatták be a legújabb kollekciójukat, idén egy fokkal még feljebb tolták a lécet.

500 millióba kerül, 1.600 lóerős és a világ leggyorsabb szériaautója jelenleg

A világrekordjairól, valamint saját márkás szuper sportautóiról híres Hennessey Performance a SEMA Show keretei között leplezte le a 2014 óta fejlesztett Venom F5-t, melyet immáron bevallottan a Bugatti Chiron-gyilkos szériának szánnak. Úgy fest, mindez sikerülni is fog.

SEMA Show 2017 - Central Hall

A Central Hall, azaz a közpső csarnok a SEMA Show-nak otthont adó Las Vegas Convention Center legnagyobb pavilonja. A legizgalmas látnivalók mindig itt találhatók meg a legkoncentráltabban és itt foglalnak helyet a legnagyobb autógyártói standok is.

Ken Block leleplezte, mivel nyomja majd a Gymkhana 10-ben!

Ahogyan korábban hírül adtuk, készül már a Gymkhana videók eddigi legnagyobb durranásaként beharangozott tizedik epizód, melyet 2018 őszén tekinthet majd meg a neves internetsztár rally-pilóta, Ken Block népes rajongótábora.

Golf I-ben V8-at láttál-e már?

A szolgálati válasz az, hogy igen: elég csak az Audi 4,2 literesével hajtott a Bad Rabbitre gondolni, vagy éppen arra a négyesre, amibe egy Gallardo tízhengeres blokkját építették. Ezekhez igazán nem is kell Amerikába menni.

SEMA Show 2017 - mínusz 1-edik nap!

SEMA Show. Az esemény, amit már akkor várunk, amikor az előző évi felvonás még véget sem ért és a show, amire minden autóbolondnak legalább egyszer kötelező ellátogatnia az életben. Ahogyan tavaly, most is meglestük, hogyan épül a világ legnagyobb tuningkiállítása és vására. Megérte!

80 éve ezzel még tüzet oltottak...

Még fél óra sem telt és csak néhány képet kattintottuk el a kedden rajtoló idei SEMA Show bepakolása során, de máris megtaláltuk az első olyan járművet, ami mellett legalább ennyi időre sikeresen le is ragadtunk. Gyakorlatilag kiégett az agyunk a felismeréstől: ezt a járművel valaha tűzesetekhez riasztották...

A legjobbak legjobbjai: ők vitték a pálmát a 2016-os SEMA Show-n

Hamarosan újra indul az őrület: nagyon várjuk már az idei SEMA Show-t, a hátralévő pár napra pedig ráhangolódásként nézzük meg, kik is alkották a pontot azon a bizonyos "i" betűn a tavalyi felhozatalban. A hatalmas kiállítás - és bármiféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világ - legrangosabb autó szépségversenye, a Battle Of The Builders 10 finalistája közé kerülni már önmagában hatalmas dicsőcség, a győzteseket pedig ez alkalommal is a SEMA Ignited keretei között hirdették ki, ünnepélyes keretek között.

Családi vason is dizájnos: DOTZ CP5

A Skoda Octavia RS-t enyhe túlzás családi autónak hívni, még akkor is, ha a pakolós verzióról van szó. Pláne a  Rieger optikai tuningjával lesz igazi tűzgolyó a sportkombi, főleg, ha a cseh remeket még DOTZ felnijeivel is összeboronálják.

Így kerül a hatliteres biturbó V8 egy majd' 30 éves BMW E30-ba

Újra egy patent darabbal ismerkedünk meg közelebbről az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Bradley Ross Londonból hozta át bimmerét a neves német megmérettetésre, ami bizony balkormányos szemmel is megér egy-két ajtócsapkodást!

Friss és ropogós: elkészült a 2018-as Miss Tuning naptár!

Ha október közepe, akkor immáron menetrendszerűen érkezik a Miss Tuning naptár következő kiadása. A Tuning World Bodensee csapata, illetve az aktuális királynő tegnap élő adásban jelentette be a jövő szezonra készült kiadványt. Íme, itt vannak a képek!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 10004 találat 501 oldalon