Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

VOSSEN @ Essen

Habár a SEMA Show-n totálisan körbefalazták magukat, Európában már sokkal többet mutatott magából napjaink egyik legtrendibb felnimárkája, a VOSSEN Wheels.

Essen Motor Show 2016 - Tuning Xperience

Négy év szünet után, idén újra személyesen is ellátogattunk "Európa SEMA-jára", az Essen Motor Show-ra. Kontinensünk legnagyobb autóipari seregszemléje igen sokat változott 2012 óta, az eddig látottak szerint sokkal inkább az előnyére!

AMTS 2017: március 24-26. Hungexpo!

Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!

Hogyan jelentkezz autóddal / kluboddal az AMTS-re?

Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. Habár a hivatalos weboldalon minden pontosan le van írva, rengetegen kérdezitek, hogyan kell jelentkezni, íme egy kis szájbarágó.

Tudni akarod, milyen az IGAZI Black Friday?

Hazánkban mág csak néhány éve divat a Black Friday, azaz a Fekete Péntek, a műszaki termékek igazán komoly leárazásának Amerikából adoptált ünnepe. Habár pár napja a csapból is ez folyik, a legtöbb helyen azért közel sem találni olyan átütő akciókat. Nem így a Lumenetnél!

Stílusos pakolós

Norman szabadidejében is a kerekek megszállottja. Robogózással kezdte, majd jött a mountain bike, végül pedig a jelenlegi nagy szerelem, a downhill. Ehhez pedig megfelelő vas is kell.

SEMA Show 2016 - North Hall és ami még kimaradt

A minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval kecsegtető idei SEMA Show utolsó napjára a legkisebb, északi csarnok (North Hall), valamint a még kimaradt fedett területek bejárása maradt. Itt sem lehetett panasz a felhozatalra!

Három feltöltő, 1.000 lóerő - 51 évesen!

A SEMA Show ritka parádés idei felhozatalában meglehetősen nehéz olyan építést találni, amit külön kiemelne az ember, pláne, ha Ford Mustangokról van szó. A bőség zavarából a Vicious azonban már megjelenésében messze kiemelkedett.

SEMA Show 2016 - South Hall

Az idei SEMA Show minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval várta a jubileumi 50. évfordulóra a háttériparra éhes közönséget. Nem lehetett panasz a déli csarnokra sem, bár itt talán egy fokkal gyengébb volt a felhozatal, mint amit 2015-ben láttunk.

Az ország legmeghatóbb autó átadása

A LADA és a Class FM közös jótékonysági akciója keretében egy rászoruló család kapott autót. Az autó az első hazai LADA, egy Kalina Kombi, amit a márka újkori történetében először helyeztek forgalomba Magyarországon. Pár hete egy ország sírta végig a perceket, amikor a család megtudta, hogy ők kapják a nyereményt. A valódi átadás ma történt, megható történet következik.

A legújabb Batmobile is kint volt a SEMA Show-n

A Batman vs. Superman: Dawn of Justice (vagy ahogy magyarul ismerjük, Az igazság hajnala) mint film ugyan nem egy maradandó alkotás, de autós szempontból vitathatatlanul az egyik legjobb Batmobilt nézhetjük meg benne. Ha nem a legjobbat!

Magyar csillag az amerikai drift egén!

Nagy Ádám jelenleg a top 5 magyar drift versenyző közé nőtte ki magát hazánkban, valamint több nemzetközi versenyen is sikeresen szerepelt az elmúlt években. Mindezeknek köszönhető az októberi útja az USA-ban is, amikor is egy rangos eseményen, az All Star Bash nemzetközi drift show-n egyedüli magyar pilótaként képviselte hazánkat.

Több fény, nagyobb látótávolság - ezért jó a Night Breaker Laser

Látható előnyök mindenkinek. Akár 130 százalékkal több, akár 20 százalékkal fehérebb fény, és akár 40 méterrel hosszabb fénynyaláb, mint a szokásos halogén lámpáknál. Az új Night Breaker Laser család innovatív jellemzői közül kiemelkedik a különösen nagy fényhasznosítás (kép: Osram)

Téligumi csere női szemmel

A nők 64%-a rendszeresen vezet autót, és ma már minden második hölgy maga intézi téli-nyári autógumi cseréjét. Bár sokakban az a meggyőződés él, hogy műhelybe járni férfi feladat, a tény az, hogy a nők egyre bátrabban szervizeltetnek – derül ki a Gumi-Profi friss felmérésből, amelyben a nők szervizbe járásának hajlandóságát kutatták. Az eredmények jól mutatják az egyre tudatosabb hozzáállást, és fény derült arra is, mi kell a nőnek – gumicsere közben.

Porig ültetted? Mesélj még! Wicked Welds Mazda B2600i

Az idei SEMA Show nem szükölködött durván átépített, a gyári magasságtól akár egy méterre megemelt irgalmatlan pickupokban. Most lássunk egy példát a másik oldalról is!

Na, ki csinálta meg a SEMA történetének első zárt standját? Hát persze, hogy a VOSSEN!

Napjaink egyik legdivatosabb és legnépszerűbb felnigyártója, az amerikában őshonos VOSSEN már a tavalyi SEMA Show-n sem aprózta el a megjelenést. Hasonlóan merészet húztak a fiúk az idei rendezvényre is!

SEMA Show 2016 - Central Hall

Az idei SEMA Show minden eddiginél nagyobb területen és több látnivalóval nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A felhajtás nem véletlen, hiszen nem csak tízes kerek jubileumra, hanem történetesen az 50. évfordulóra került sor ezúttal.

SEMA 2016: nos, tuningolt pickupokból nincs éppen hiány

Ahogyan tavaly, idén is főként a truck-túltengés az, ami leginkább jellemzi a SEMA Show kültéri kiállítási területeit. Az európai szemmel nézve szinte szürreális monstrumokból jut ugyan bentre is, de irdatlan méretük miatt szabadtéren látni őket leginkább. Most ráadásul érezhetően sokkal többen vannak, mint 2015-ben, a rendkívül magyaros, “truck-truck” hátán kifejezés még csak nem is mondható túlzónak.

Lelepleződött Sung Kang új projektje, az Underdog!

A tavalyi SEMA Show-n az egyik legnagyobb érdeklődéssel övezett jármű kétségtelenul a Halálos Iramban filmek sztárja, Sung Kang Nissan 240Z-je volt. „Han” az elmúlt évben sem unatkozott, hiszen a Halálos iramban 8. részének forgatása mellett az idei SEMA-ra új autóval készült, mely a „Project underdog” névre hallgat.

Hihetetlen felhozatal lesz az idei SEMA Show-n!

Már tegnap sikerült szétnézni a világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show környékén, ahol javában zajlottak az előkészületek. Ma pedig két terjedelmesebb méretű galériával jelentkezünk: hihetetlen, mi folyik itt már most is!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9850 találat 493 oldalon