Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Jubileumi találkozóval zár a szezon Nagykanizsán

Ahogy minden évben, hagyományszerűen idén is a Szezonzáró Márkafüggetlen Autóstalálkozó lesz az év utolsó nagy tuning autós összeröffenése. Ráadásul ezúttal jubileumi bulival készülnek a szervezők!

Angol tali: Kulturschock 2016

A Kulturschock 2016 házigazdája az Eurospotter magazin volt augusztus végén Angliában, Newcastle versenypályáján.

Vezetni Élmény! Nyereményjáték az OSRAM-tól

2016. szeptember 26. és november 6. között új nyereményjátékkal jelentkezik a minőségi járművilágítás egyik legnagyobb hazai képviselője, az OSRAM. A nevezés egyszerű, a nyeremények pedig igazán kellemesek!

Az idei utolsó tököli csapás

A rendszerint szeptember közepére eső motorsport szezonzáró - mely hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várja az autók és a sebesség szerelmeseit - idén is nagy erőkkel foglalta el a Tököli Repülőteret.

Fedél nélkül: AEZ Range Rover Evoque kabrió

A jó időnek lassan vége szakad, de még itt van a vénasszonyok nyara, ahol talán lesz még némi esély a kabriózásra. Szerencsésebbeknek akár egy SUV volánja mögött is.

Tour de Race Drag & Drift verseny és tuning találkozó

Hétvégén újra felpörögnek a motorok Mezőkövesden, a Drag & Drift versenyeken, valamint a melléjük szervezett tuning találkozón!

IV. Pécsi Autó & Motor Show

A két napos áprilisi rendezvény után egy pár fokkal szolidabb bulival várta a járművek iránt érdeklődő publikumot a Pécsi Autó és Motor Show csapata az Expo Center területére.

Először Kelet-Európában: plusz 130% fényáram az Osramtól!

Az Osram létező legerősebb autóizzója, a Night Breaker Laser Kelet-Európai premierjének helyszíne Magyarország! Kizárólag a Lumeneten, most rögtön raktárról szerezheted be a terméket, H4 és H7-es foglalattal. Hogy mit tud ez az exkluzív izzó?

Bréking: itt a Gymkhana Nine!

Meglepően rövid időt - fél évet - kellett várjunk Ken Block atyánk legújabb remekművére, de megérte. A friss epizód leginkább a legendás legelső részt juttatta eszünkbe: mentesen bármiféle eltúlzott csicsától, vagy trendi látványelemtől, a hangsúly újra a zabolátlan csapatáson van, sokkal kevésbé a környezeten.

Daigo Saito új játékszere

Ha driftre épített szuper sportautókról esik szó, kevés kivétellel, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy újabb japán agymenésről lesz szó.

Prague Car Festival 2016 - beszámoló

Immáron ötödik éve, hogy a - a még mindig kedvenc cseh kiállításként számon tartott - Tuning Salon Brno sorozatból kinőtte magát a csehek egyik legjelentősebb autós kiállítása, a Prague Car Festival. Természetesen idén is ott voltunk, csapatostul!

Herbert vasa

Legyen bármely évjárat is, egy Toyota Supra mindig nagy becsben tartott jószág, bárki kezei közé is kerül. A legendás sportautó európai útjain rendkívül ritka látvány, ilyen állapotban pedig pláne.

Mercedes W123: így ünnepelheted a 40 éves jubileumot

A típus kedvelőinek mindenképp, de bármely autókedvelő számára is remek programnak ígérkezik a 40. életévét ünneplő zöldséges Merci tiszteletére megrendezendő színes klubtalálkozó és fesztivál. Infók itt!

Ismét nagyot spórolhatsz - és még nyerhetsz is!

Immáron hatodik alkalommal indult útjára a hazai autós világ legnagyobb autóvilágítási termék akciója a Nagy Autós Hétvége. Partnereink, a Lumenet-es (korábban: Vilagitas.eu) srácoknak köszönhetően ismét minden eddiginél különlegesebb ajánlatokkal találkozhatsz a készlet erejéig. A négynapos promóció keretében a Lumeneten megszokott legalacsonyabb internetes árakból is további 10-50% kedvezményt biztosítanak a legkedveltebb Osram autóvilágítási termékcsaládokra.

A narancs (S)14 árnyalata

A Rennen Forged neve által fémjelzett, teljesen átfaragott Nissan Silviával a tavalyi SEMA Show-n futottunk össze, a Toyo Tires részére fenntartott kültéri placcon. Egyike volt az emlékezetünkben leginkább megragadt gépeknek, nem véletlenül!

Trackwood – amikor valóra válik egy álom

Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog. Több ezer néző, több mint 100 pilóta és hihetetlen, megunhatatlan, felejthetetlen élmény.

Liberty Walk a McLaren-hez is

Az immáron két éve általános sikerszériájukat élő Liberty Walk optikák divatja nem, hogy nem múlik, de egyre több típushoz jelennek meg a japán cég szélesítőszettjei - vagy éppen azok másolatai.

Készülőben a világ első Nissan GT-R blokkos Toyota GT86-osa!

Toyota GT86, avagy akár illethetjük Scion FR-S, illetve Subaru BRZ becenevekkel is. A legendás Hachiroku utódja, mely megjelenése óta szaporázza a japán sportautók rajongóinak pulzusát, pláne típusra épülő teljes körű konverziók tekintetében.

Trackwood – amire egész évben vártál!

Trackwood… Egy verseny, ami magával ragad, ami megfog és örökké a rabjává tesz. Egy verseny, ami a legismertebb európai drift verseny immár öt éve. Egy verseny, amire már nem kell sokat várnod, hiszen 2016. augusztus 26-án és 27-én ismét magyar és külföldi drift pilótáktól lesz hangos és gumifüstös a máriapócsi Rabócsiring.

Tudtad, hogy idén is lesz Volkswagen-Találkozó?

Figyelem, figyelem! Szokás szerint, az idei Volkswagen-találkozón a Golfok mellett más modellek is összejövetelt tartanak a helyszínen. Szeretnél köztük állni, hogy kedvencedet mások is megcsodálhassák? Mutatjuk, hogyan!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9822 találat 492 oldalon