Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Családi vason is dizájnos: DOTZ CP5

A Skoda Octavia RS-t enyhe túlzás családi autónak hívni, még akkor is, ha a pakolós verzióról van szó. Pláne a  Rieger optikai tuningjával lesz igazi tűzgolyó a sportkombi, főleg, ha a cseh remeket még DOTZ felnijeivel is összeboronálják.

Így kerül a hatliteres biturbó V8 egy majd' 30 éves BMW E30-ba

Újra egy patent darabbal ismerkedünk meg közelebbről az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Bradley Ross Londonból hozta át bimmerét a neves német megmérettetésre, ami bizony balkormányos szemmel is megér egy-két ajtócsapkodást!

Friss és ropogós: elkészült a 2018-as Miss Tuning naptár!

Ha október közepe, akkor immáron menetrendszerűen érkezik a Miss Tuning naptár következő kiadása. A Tuning World Bodensee csapata, illetve az aktuális királynő tegnap élő adásban jelentette be a jövő szezonra készült kiadványt. Íme, itt vannak a képek!

Ez a Mustang igazából egy Lamborghini Gallardo

Főként Taigetosz rovatunkban láttunk már jó néhány példát furcsa konverziókra, melyek célja valamely magasabb kategóriás gép megjelenésének ráerőltetése volt egy hétköznapibb modellre. Aztán persze vannak remekül sikerült replikák is, főleg, ha a Lamborghini márka van terítéken.

El sem hiszed, mi Ken Block legújabb versenyautója!

A Gymkhana fenegyereke, a videóiról világszerte ismert Ken Block legutóbb a Pike Peak felfutón készült ütős videójával döbbentette meg a rajongóit, de izgalmas újdonságoknak azóta sincs híján. Ismerjétek meg a legújabb versenyautó projektjét!

Ami még a SEMA Show-n is kiveri a biztosítékot

A SEMA Show az a hely, ahol igencsak oda kell tennie magát egy autóépítőnek, ha ki akar tűnni a tömegből. Hatványozottan igaz ez a veterán amerikai custom vasak, azon belül is a lowriderek szcénájára, ahol gyakorta sokkal inkább beszélhetünk már inkább művészetről, mint autóépítésről.

AMTS 2018: március 23-25. Hungexpo!

Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!

Hogyan jelentkezz autóddal / kluboddal az AMTS-re?

Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. Habár a hivatalos weboldalon minden pontosan le van írva, rengetegen kérdezitek, hogyan kell jelentkezni. Ahogyan tavaly is, íme az idei kis szájbarágónk.

Nevezz Te is: CARLINX országos autó szépségverseny

Partneroldalunk, a Carlinx.hu többkategóriás autó szépségversenyt indított, melyre szeretettel vár minden hazai gépjármű tulajdonost, köztük természetesen a tunereket is. Nevezz Te is az értékes nyereményekért, Carstyling logineddel csak néhány egyszerű lépés!

Így zajlott az első M1 Autó Tuning Show

Új kezdeményezésként, az M1-es kivezetőjénél található FUSION élménycenterbe szervez kétnapos autóshow-t a Mustangjairól közismert DF Tuning csapata. Rengeteg remek program, koncertek, valamint versenyek várnak minden érdeklődőt, ha autóddal érkeznél, regisztrálj mielőbb!

Hazánk első Historic Racing eseménye: Hungaroring Classic 2017

Gyakorlatilag valódi időutazásban vehetett részt mindenki, aki múlt héten kilátogatott a Hungaroringre, ahol a hazánkban első ízben megrendezett Hungaroring Classic rendezvény zajlott. Már a pénteki nap döbbenetesen látványos volt, a java azonban csak a hétvégén következett!

10 éves a NIGHT BREAKER termékcsalád

Az OSRAM tevékenységével – a minél eredményesebb piaci működés mellett – az emberiség mindennapjait igyekszik jobbá tenni. A társaság esetében ez a felelős gondolkodás a közlekedés biztonság iránt történő elköteleződésben érhető tetten. A világ vezető autólámpa gyártójaként a NIGHT BREAKER járműizzókkal valódi megoldási alternatívát kínál a biztonságos mindennapi közlekedéshez. Az elhivatottságot mi sem bizonyítja jobban, hogy immáron 10 éve folyamatos innovációkkal építi a termékcsalád sikerét, melynek fejlődése az elmúlt években töretlen volt.

Ősziesen csapott oda az idei végső Tököl

A szeptember harmadik hétvégéjére időzített "Drifted" motorsport szezonzáró - hagyományszerűen "Végső Összecsapás" néven várta az autók és a sebesség szerelmeseit a Tököli repülőtér aszfaltos területeire.

KIA Stonic: új kistigris a B-SUV kategóriában

Exkluzív környezetben, a teljesen felújított Klebelsberg Kastély területén mutatta be legfrissebb modelljét a KIA Magyarország. Az új Rio és Picanto után a B-SUV kategóriát megcélzó Stonic immáron a harmadik volt a márka hazai premierei sorában, na és persze még hátra van még itthon a Stinger, melyet a januári milánói bemutatón már megtekinthettünk.

Hungaroring Classic: A visszaszámlálás elkezdődött

Kecses Lotusok, vidám Bogarak és elegáns Mercedesek sorakoztak egymás mögött a Duna partján – mind-mind a hatvanas, hetvenes évekbõl, s mind tökéletes állapotban. 

A GTI-nek is jól áll: DOTZ SP5 Black Edition

Szemet gyönyörködtető, stílusos, és vagány: ez mind a DOTZ SP5 Black Edition. Mindezen állításokat - és egy kicsit többet - ezúttal egy hófehér Golf VII GTI segítségével bizonyítjuk, amely ugyanúgy ötvözi a mindennapi használatot és a sportosságot, mint maga az SP5.

Volkswagen Találkozó 2017 - beszámoló

Idén a szokásosnál kicsivel hamarabb, már szeptember közepén töltötte meg a Volkswagen márka színültig a Hungaroring területét. A hatodik évébe lépett Volkswagen-Találkozó ismét egy kicsit többet adott az eddigieknél - nézzük, hogyan!

Konszerneseknek nem fog tetszeni

A tegnapi sárgaságok után ismét egy mutatós darab az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Alanyunk ezúttal egy 2002-es Opel Corsa C, mely nem első inkarnációját éli már meg.

VW-párbaj sárgában: oldschool vs. newschool

Az idei European Tuning Showdown az elmúlt évekhez hasonlóan pazar felhozatallal várta mindazt a 109.200 látogatót, akik idén is kíváncsiak voltak a szezon tuning autóinak krémjére, az Öreg Kontinens minden tájáról gondosan összeválogatott TOP 60 tuning autóra.

Alufelni kontra útra szórt só: adjunk neki!

Az Alcar már készül a télre és most meg is nézheted, hogyan. A www.sr3-saltlab.com címen egy speciális laboratóriumba invitálják az autósokat, ahol a a könnyűfém felniket a legszélsőségesebb téli körülmények közötti használatra tesztelik. Nem mindennapi módon szerezheted tehát be a legfontosabb infókat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9987 találat 500 oldalon