Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Tuning World Bodensee 2017 - 3. rész

Hóesés az első napon ide, vagy oda, összesen 109.200 látogató volt kíváncsi idén Európa legjelentősebb autó tuning showja, a tuning World Bodensee felhozatalára.

Variációk egy témára: AEZ Audi A5 Sportback

Az AEZ kínálatában mindenki megtalálja a maga kedvencét. Legyen szó sportosról, vagy elegánsról, hétköznapi, vagy a Wörthi-tóra való designról és méretről, egy dolog mindegyik kivitelben közös: a felnik minőségére és kifinomult megjelenésére semmiféle panasz nem lehet.

13. BMW Fest: június 14-18. Soltvadkert!

Idén nyáron is újra vár minden márka fanatikust és bulizni vágyó látogatót hazánk legnagyobb BMW találkozója, a már évek óta komoly zenei fesztiválként is üzemelő soltvadkerti BMW I'M FEST. Immáron 13. alkalommal rendezik meg a soltvadkerti fesztivált, mely idén a zenei és autós vonal mellett erőteljesebb kulturális programokat tartogat. 

MAY DAY – Mission completed

MAY DAY… Béres Szabolcs hihetetlen versenyt ígért nektek és most már bátran mondhatjuk: mission completed, azaz küldetés teljesítve. A Drifting.hu csapata által szervezett nemzetközi drift versenyen hat nemzet összesen 79 pilótája nevezett.

Évadnyitó drag & drift: lezajlott az idei első mezőkövesdi banzáj

Első alkalommal látogattunk ki Észak-Kelet Magyarország egyik legjelentősebb autós megmozdulására, az immáron harmadszor megrendezésre kerülő Tour de Race Futamra, melynek a hagyományokhoz híven Mezőkövesd reptere adott otthont.

Átadtuk az AMTS 2017 nyereményautóját

Pénteken, az Audi Hungária Fáy utcai szalonjában átvette szerencsés új tulajdonosa az idei AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös és 2016-os évhez hasonlóan idén ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet a hagyományoktól eltérően most nem a show ideje alatt, hanem még januárban, a Westendben építettünk át nyilvánosan, néhány nap leforgása alatt.

LEDaráljuk az árakat: újra itt a Nagy Autós Hétvége!

Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során már hét alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Most újra hatalmas akciókkal itt a következő felvonás!

Szarvasi Tuningmajális nyolcadszor

Május elseje a munka ünnepe, azonban a Békés megyei Szarvason immár nyolcadszor gondolták úgy több százan, hogy együtt vigadnak autójukkal. Tavaly sajnos elmaradt, tavaly előtt pedig Békéscsabán került megrendezésre a rendezvény, amely idén visszatért jól megszokott helyére, a szarvasi focipálya mellé.

Mayday, mayday, mayday...

Mayday, mayday, mayday… Nem, nem segítséget kérünk, hanem mantraként ismételgetjük ez a szót, és közben számoljuk a napokat. Május 13-14… Május 13-14… Már csak párat kell aludnotok ahhoz, hogy elkezdődjön a 2017-es év legkomolyabb drift versenye, ahol ismét a magyar profi drift pilóták krémjét akarják legyőzni Közép-Európa legjobb drift pilótái.

ETS 2017: ismerd meg Európa idei TOP 16 tuning autóját!

Ahogyan minden évben, a Tuning World Bodensee legfőbb attrakciója vitathatatlanul az European Tuning Showdown volt idén is. A tucatnyi európai országból érkezett autócsodák döntőjére szokás szerint a rendezvény utolsó napján került sor, ahol kiderült, hogy az előző napok során összeállt TOP16-ból ki melyik helyezést szerezte meg végül.

Tuning World Bodensee 2017 - 2. rész

Európa első számú autótuning showja, a Tuning World Bodensee alapjait vitathatatlanul a fedett kiállítói térbe invitált magánépítőkkel és klubokkal tették le. Habár a kezdetek óta rengeteg plusz program és látnivaló csatlakozott a rendezvény felhozatalába, a "mag" még mindig itt van, a Club Scene csarnokaiban.

Európa idei krémje: az ETS 2017 mezőnye

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, melyet immáron hatodik éve rendeznek a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként. A szezon során gondosan összeválogatott nemzetközi mezőnyből minden évben hihetetlen gépek csapnak össze az arénában, ahová már maga a bekerülés is hatalmas szónak számít. 

TWB 2017 - Patrícia a Miss Tuning döntőjében!

Nem csak az ezres nagyságrendben felsorakoztatott tuning autós felhozatal, a rengeteg látnivaló és a folyamatos programok miatt izgalmas az idei Tuning World Bodensee, hanem mert a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Horváth Patríciának is szurkolhatunk!

Tuning World Bodensee 2017 - 1. rész

Ahogyan 2007 óta hagyományosan, idén is Európa legnagyobb showjával, a Tuning World Bodensee-vel kezdtük meg a szezon nemzetközi kiállításainak meglátogatását. A most 14. felvonását taposó rendezvény ezúttal is nagy durranásokat tartogat, habár az időjárás egy kissé közbeszólni látszik ebben az évben.

Lesz hová menni a hétvégén!

Május elseje és háromnapos ünnep ide, vagy oda, bőven lesz választéka annak is, aki a majálisozás helyett autós programot tervezett a hosszú hétvégére. Drift, Gyorsulás és tuning találkozó is van a repertoárban, ráadásul nem mind ugyanazon a napon, így az igazi fanatikusok - hozzánk hasonlóan - akár többet is meglátogathatnak közülük.

Volkswagen "PoLow"

Dél-Németországban, Ulm közelében fekszik Illertissen városkája, ahol a 26 éves Dominik Rapp már 2012 óta reszelgeti nem mindennapi kis fauvéját. Az anno újonnan hozzá került Polo mára közel sem gyári oldalát mutatja.

V. Pécsi Autó és Motor Show

Ötödik alkalommal látogathattunk el hétvégén a pécsi Expo Center területére, ahol a Partyzoo csapata a helyi Autó & Motor Show tavaszi felvonásával indította a szezont. A rendezvény ezúttal egynapos parádéval, azonban annál színesebb programokkal várta az érdeklődőket.

Érdekelnek az autók? Akkor ez a Te állásod!

Partnerünk, az ALCAR Holding  GmbH., Európa vezető felnigyártó és forgalmazó vállalatának hazai képviselete, emellett a Yokohama, GT Radial és Sailun gumiabroncs márkák kizárólagos forgalmazói is Magyarországon. A cég jelenleg egy Digital Marketing munkatársat keres! 

Európa legjobbja 2015: Iain Bowie, Ford Roadster Custom 1937

A legelső, 2010-es dortmundi felvonás óta kísérjük figyelemmel kontinensünk legrangosabb tuning-szépségversenye, az European Tuning Showdown alakulását. Minden évben izgatottan várjuk az aktuális felvonást, azonban ahogyan egyre közelebb kerül a dátum, úgy kezd kissé cinkes lenni, hogy a győztesek bemutatásával, nos,  egy kissé el vagyunk maradva.

ELMIA 2K17: Megnéztük Svédország AMTS-ét

Skandinávia legnagyobb épített járműveken alapuló kiállítása, a jönköpingi Elmia Expo 1976 óta minden évben várja vendégeit, nem is akármilyen felhozatallal. A Bilsport magazin szervezése alatt évről évre húsvétkor teszik magasra a lécet és hívnak sztárvendégeket a világ minden tájáról.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9932 találat 497 oldalon