Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

A GTI-nek is jól áll: DOTZ SP5 Dark

Szemet gyönyörködtető, stílusos, és vagány: ez mind a DOTZ SP5 Black Edition. Mindezen állításokat - és egy kicsit többet - ezúttal egy hófehér Golf VII GTI segítségével bizonyítjuk, amely ugyanúgy ötvözi a mindennapi használatot és a sportosságot, mint maga az SP5.

Volkswagen Találkozó 2017 - beszámoló

Idén a szokásosnál kicsivel hamarabb, már szeptember közepén töltötte meg a Volkswagen márka színültig a Hungaroring területét. A hatodik évébe lépett Volkswagen-Találkozó ismét egy kicsit többet adott az eddigieknél - nézzük, hogyan!

Konszerneseknek nem fog tetszeni

A tegnapi sárgaságok után ismét egy mutatós darab az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Alanyunk ezúttal egy 2002-es Opel Corsa C, mely nem első inkarnációját éli már meg.

VW-párbaj sárgában: oldschool vs. newschool

Az idei European Tuning Showdown az elmúlt évekhez hasonlóan pazar felhozatallal várta mindazt a 109.200 látogatót, akik idén is kíváncsiak voltak a szezon tuning autóinak krémjére, az Öreg Kontinens minden tájáról gondosan összeválogatott TOP 60 tuning autóra.

Alufelni kontra útra szórt só: adjunk neki!

Az Alcar már készül a télre és most meg is nézheted, hogyan. A www.sr3-saltlab.com címen egy speciális laboratóriumba invitálják az autósokat, ahol a a könnyűfém felniket a legszélsőségesebb téli körülmények közötti használatra tesztelik. Nem mindennapi módon szerezheted tehát be a legfontosabb infókat!

Azt gondoltad, csak Amerikában látni ilyen Lowridert?

Nem, ez itt esetünkben nem a világ legnagyobb háttéripari kiállításának számító SEMA Show, ahol - bármiféle túlzás nélkül - minden sarokban találni egy hasonló építést. Ez az európai kistestvér, az Essen Motor Show, melynek egyik legszebb gyöngyszeme volt ez a Chevy 2016-ban.

II. Hatvani Tuning- és Veteránautó Találkozó

Több év kihagyás után, a hatvani Népkertbe tavaly tavasszal költözött vissza az autós élet. A hajdani Mastercar találkozók reinkarnációjának is betudható Tuning- és Veteránautó Találkozó ígéretesen debütált, izgatottan vártuk tehát a folytatást, melyre szeptember közepén került sor. Nos, a szintlépés zongorázható volt!

Pályacélra M-esítve: BMW 02 1974

A BMW 02-es szériája tavaly ünnepelte ötvenedik születésnapját. Az 1966-tól gyártott sorozat példányai gyakorlatilag a 3-asok elődjének tudhatók be, a mára kultikussá érett, rövid kasztnis kiviteleknek pedig igen nagy szerepet játszottak a márka sportos lelkületének megalapozásában. Sőt, maga a BMW túlélésében is.

Hamarosan újra SEMA: ilyen bulival zárt a tavalyi felvonás!

Lassan közeleg az év általunk legjobban várt háttéripari eseménye, a menetrendszerűen november legelejére datált SEMA Show, melyet idén is meglátogatunk. Az európai szemnek sokszor hihetetlen látnivalók között az egyik legizgalmasabb momentum ezúttal is a rendezvényt záró hatalmas találkozó, az Ignited lesz. Nézzük, mi is volt kint tavaly!

M1 Autó Tuning Show - szeptember utolsó hétvégéjén!

Új kezdeményezésként, az M1-es kivezetőjénél található FUSION élménycenterbe szervez kétnapos autóshow-t a Mustangjairól közismert DF Tuning csapata. Rengeteg remek program, koncertek, valamint versenyek várnak minden érdeklődőt, ha autóddal érkeznél, regisztrálj mielőbb!

Szeptember 16: irány Hatvan!

A tavaly újraélesztett Hatvani Tuning- és Veteránautó Találkozó idén újra támad! A most is teljesen ingyenes rendezvény rengeteg programmal és két remek koncerttel is vár, ha szeretnél a VIP részen kiállítani autóddal, regisztrálj még ma! Katt az infókért!

Prague Car Festival 2017 - beszámoló

Míg a szeptember elejéről másnak normál esetben az ősz beköszönte, vagy az iskolakezdés jut eszébe, számunkra immár hagyományosan, a menetrendszerűen erre az időpontra időzített prágai turnéról szól.

AEZ: a küllők mögött - 3. rész

Az Alcar-csoport prémium kategóriás márkája, az AEZ minden példánya büszkén hirdeti a "Made in Germany" címet, ami nem szimplán egy standard minőséget fémjelez. A legmagasabb színvonalat a felnik gyártásának több lépése is garantálja, melyekből a tervezési és öntési fázist már az előző részekből megismerhettük - a sztori azonban még nem ért véget!

Őrült árak 4 napon át: újra itt a Nagy Autós Hétvége!

Érdemes most felkészíteni autódat a hosszú estékre, hiszen most elképesztően alacsony áron vásárolhatsz prémium autóizzókat, nappali menetfény szetteket vasárnap éjfélig!

Fast & Furious: Jesse vs. Johnny Tran visszavágó

Talán mindenkinek megvan még a - manapság már egyre elborultabb epizódokat produkáló - Halálos Iramban filmek első részének egyik legemlékezetesebb jelenete, amikor Jesse VR6 Jettája vereséget szenved Tran Honda S2000-esével szemben a sivatagi versenyen. 

Metabond Rally & Tuning Days

Régen volt már, hogy Rába Ringes rendezvényről számoltunk volna be az oldalon. Az Écs melletti retró tesztpályát még az ősidőkben szervezett Dragracing.com gyorsulási versenyekért szerettük igazán, az élet persze azóta sem állt meg arrafelé.

Gyorsulás, szlalom, drift és dízelek: szeptember 2-3. Hungaroring

Hagyományszerűen, idén is nagyszabású autósportos hétvégével várja a nagyérdeműt az Extreme Technical Weekend a Hungaroringen, mely során három szakágban csapnak össze hazánk és a környező országok versenyzői. Az adrenalindús programok mellett pedig a Smoke&Charm; Évadzáró Találkozóra érkező dízel csodák gyülekeznek majd a parkolóban, hogy még egy jót bulizzanak a szezonzárás előtt.

TRACKWOOD – az év drift versenye

Trackwood. Egy fogalom, ami mára mindenkinek ugyanazt jelenti: kis hazánk legjobb, legszínvonalasabb drift versenyét, hihetetlen mennyiségű izgalmat, rengeteg magyar és külföldi pilótát, vérre menő csatákat és egy örök élményt. Trackwood… már csak párat kell aludni…

Készülsz már az idei Volkswagen-Találkozóra?

Figyelem, figyelem! Szokás szerint, az idei Volkswagen-találkozón a Golfok mellett más modellek is összejövetelt tartanak a helyszínen. Szeretnél köztük állni, hogy kedvencedet mások is megcsodálhassák? Mutatjuk, hogyan!

Duplán német minőség

A BMW ötös limuzinja már a hetedik generációját tapossa, a legújabb modell pedig méltón illik bele a sorba. Precíz, klasszikus vonalvezetés, kifogástalan teljesítmény és magával ragadó stílus - mindezt maximum egy jól megválasztott felnigarnitúrával érdemes variálni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9972 találat 499 oldalon