Info lorem ipsum szöveg

Tuning tippek és tanácsok, termékbemutatók, hasznos tudnivalók a saját autójukat bütykölők részére.

Valóban időtálló fény az OSRAM-tól

Budapest, 2017. március 14. – A világ piacvezető autólámpa gyártójaként az OSRAM elkötelezett a folyamatos termékfejlesztés, tartósság és az átfogó minőségellenőrzés iránt. Ezen szempontok mind, együttesen jelennek meg a társaság új, a tavalyi Automechanika kiállításon bemutatott Ultra Life és Xenarc Ultra Life termékcsaládjában. A hosszútávon fenntartható, megbízható, minőségi járművilágítás terén történő folyamatos innováció magától értetődő, hiszen a világon szinte minden második személyszállító járműbe OSRAM lámpát szerelnek.

Harmadik felnidimenzió: DOTZ SP5 Dark

Ha egy sportos és agresszív szett a cél az idei szezonra, a DOTZ kérdés nélkül szállítja a tökéletes megoldást. Legfrissebb fejlesztésük, az SP5 névre keresztelt ötküllős könnyűfém család "dark" (sötét) kiadása, mely valódi fegyverként csillog bármely fenevad alatt - akkor is, ha az történetesen egy Mercedes C63 AMG!

Profi polírozóanyagok

A profi polírozáshoz jó szakember és korszerű polírozóanyag szükséges. Megismerkedtünk a piac egyik legújabb fejlesztésével.

Több fény, nagyobb látótávolság - ezért jó a Night Breaker Laser

Látható előnyök mindenkinek. Akár 130 százalékkal több, akár 20 százalékkal fehérebb fény, és akár 40 méterrel hosszabb fénynyaláb, mint a szokásos halogén lámpáknál. Az új Night Breaker Laser család innovatív jellemzői közül kiemelkedik a különösen nagy fényhasznosítás (kép: Osram)

Jó cipőt a susztertől, minőségi festéket a fényezőmestertől!

Mióta az AMTS állandó programja az élő autóépítés, aligha akad tuner itthon, aki ne ismerné a show fényezőmestere, Gengeliczky János nevét.

A-Zperformance tuning webáruház: saját fejlesztések, prémium termékek, egyedi stílus!

Meglepődnek azok, akik az A-Zperformance oldalára rákeresve a tuning honlapok megszokott szín- és stílusvilágára, vagy azokra a tipikus alkatrészekre számítanak, amelyek számos helyen visszaköszönnek. Saját, igényes, különleges útjukat járják, ami valószínűleg a tulajdonosok SAAB márka iránti elkötelezettségéből adódik.

Az OSRAM felveszi a kesztyűt a termékkalózok elleni küzdelemben

A fogyasztók védelme érdekében, a világítástechnikai gyártócég egy önálló bizalmi programot fejlesztett ki, amely megvédi a vásárlókat a rossz minőségű másolatoktól. Az innovatív, kétlépcsős biztonsági ellenőrzés során a vásárlók meggyőződhetnek arról, hogy az általuk vásárolt lámpa eredeti OSRAM gyártmány-e, a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelve.

Hát ezért olyan jók a VOSSEN felnik

A VOSSEN főhadiszállása Miamiban van, így a SEMA Show alatt tartott privát partijuk után egyértelmű volt, hogy amennyiben lehet, meglátogatjuk őket "otthon" is. Így történt!

Íme, ezek a legjobb téli gumik az idén

Negyedik alkalommal, hagyományos keretek között, a Hungaroringen található tanpályán zajlott le az idei magyar Téligumiteszt, amelynek célja, hogy az autósok ne csupán külföldi tesztek alapján, hanem hazai környezetben mért eredményekre támaszkodva tudjanak választani az idei legnépszerűbb abroncstípusok közül.

Ez olyan kevés, nem?

A KW új állítható magasságú sportfutóműkészletet fejlesztett a Porsche Boxster Spyder számára. Pontosabban az első tengelyhez, ahol a beszereléssel maximum 25 mm ültetés érhető el. A 3,8 literes, 375 lóerős motorral hajtott autónál már ez is jó érték, azt mondják.

Az első retrofit fényszóró az OSRAM-tól!

Az OSRAM saját fejlesztéseként gyártja az első komplett Audi A4-hez készült fényszóró lámpatestjét, a LEDriving Xenarc-ot, amely a xenon és LED technológia kombinációja. Az OSRAM egyetlen gyártó, amely lehetőséget nyújt arra, hogy szabványnak megfelelően, a jármű elejének költséges átalakítása nélkül xenon fényre váltson a járművezető.

Kis súly, elérhető ár 17 és 18 colban

Az olasz OZ új felnikkel csábít a szezon végére. A 9 küllős Omnia felnit elsősorban alsó-középkategóriás és középkategóriás autókhoz ajánlják.

Na ez tényleg könnyű

A BBS új FI-R jelű felnije, még a legigényesebb tuningőrülteknek is meg fog felelni.

Régi-új párharc

A Continental mérései szerint egy mai és egy 2000-ben bemutatott gumiabroncs vizes útfelületen mért fékútja között például 20% az eltérés.

Jöhetnek a karbon felnik?

Régóta nem újdonság a tisztán karbon, vagy a karbon-könnyűfém hibrid felnik ötlete: a versenysportban, de akár utcán, szuper sportautókon is láthattunk már megoldásokat. Most azonban teljesen új világ jöhet!

FoliaTEC sprüh folie: se nem fólia, se nem fújható gumi

A FoliaTEC újdonságát bárki kipróbálhatta az idei Tuning World Bodensee keretei között. A fújható fólia számos szempontból tovább mutat mind a hagyományos kivitelnél, mind a gumi alapú bevonatoknál.

Lemattult a lámpabura? Segíts rajta házilag!

Philips Ecovision Fényszóró lámpa bura felújító szettet, most a legjobb áron szerezheted be a VILAGITAS.EU fényforrás webáruházban!

A jövő felni/abroncs kombói?

Az idei Essen Motor Show keretei között hirdették ki a prémium abroncsgyártó Hankook kétévente, ifjú tervezők számára meghirdetésre kerülő versenye, a Tire Design Challenge győzteseit.

Megküzdünk a lóerőkért?

A turbómotorok jól reagálnak - általában - a szoftveres tuningra. Kipróbáltuk, hogy vajon így van-e egy negyedmillió kilométeren túl lévő Passattal is.

A harmadik magyar Téligumi-teszt

Immár hagyományos keretek között, a Hungaroringen található tanpályán zajlott le a harmadik magyar Téligumi-teszt, amelynek célja, hogy az autósok hazai környezetben mért eredmények alapján tudják összehasonlítani az idei legnépszerűbb abroncstípusokat.

1 2 3 4 5 6 7 8
Összesen 158 találat 8 oldalon