Adomány gyüjtése!

Témakör: Real life
aktuális téma
Adomány gyüjtése!

Sziasztok!
Cégem ahol dolgozom tereprallye futamokat rendez,és folyamatosan jótékonykodunk/adományozunk!Most eljött az az idő amikor nem Afrikában van szükség a segítségünkre hanem itthon Magyarországon!Az árvíz komoly károkat okozott mindenhol amerre csak tudott Most Felsőzsolca lesz a következő futamunk egyik megállója (2010. július 24-25.) és most jöttök TI az autós világ a képbe!Szeretnénk nagyon segíteni A felsőzsolcaiakon és most oda szeretnénk minél több adományt vinni,de NEM PÉNZT(!!!) csak adományt!(vödröket,étolajat,hajszárítót,szappan,fogkrém) és még sok mást is szeretnénk vinni!A kommunikáció a Felsőzsolcai kontaktunkkal folyamatos,és holnapra már tudom pontossan mire lesz szükségük az ottani embereknek!

Külön szeretném meg köszönni Quad-nak,Davidsz-nak a segítségért,és a Carstyling oldal üzemeltetőinek is hogy segítenek nekünk!

Ha bármilyen kérdésetek van akkor kérdezzetek nyugodtan és válaszolok bármilyen kérdésre!

Most azt gondolom MI is megmutathatjuk hogy a TUNING világ nem csak a száguldozásról szól és igen is tudunk SEGÍTENI ha kell!!!Nem kell milliókat költeni,ha csak egy apróságot adományozol ami jól jöhet ott ahol nagy szükség van rá akkor már sokat segítettél!

Ami bíztossan KELL:

Tartós élelmiszer:
zacskós levesek, konzervek, tészták, ecet, olaj, fűszerek, kávé, tea
Tisztítószerek:
tusfőrdő, sampon, szappan, fogkrém (gyerek is), fogkefe, konyhai tisztítószerek és eszközök, öblítők,
Műszaki dolgok:
hajszárító, centrifuga, mosógép, hűtőszekrény, villanyrezsó, gáztűzhely, kávéfőző (kotyogós is jó), csillár, asztali lámpa, vasaló
Egyéb eszközök:
fakanál, tányérok, poharak, edények, gyerekbútor, játék, törülközők, ágyneműk

AMI NEM KELL: ásványvíz, ruhanemű, hypó és domestos, bébi étel, pelenka


És akik már adományoztak:
Főnix Tuning
vuk
Gaben_87
Street Hooligans

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
GomezGTS
#73
2010. június 27. 01:07
Sziasztok!

A következő hónap végén szervezünk egy autós találkozót, ahol egyébként is szeretnénk gyűjtést szervezni, de ha gondoljátok, és még akkor is foglalkoztok ezzel a kérdéssel, akár egy közös együttműködés is megoldható volna, hogy gyűjtsünk a rászorulóknak, nem csak a mi településünknek, hanem akiket akkor majd Ti is támogatnátok. Ha láttok lehetőséget a dologban, kérlek írjatok nekem.

Üdv!
.albino.
#72
2010. június 27. 01:03
Azt gondolom menni fog ez még jobban is (legalább is reménykedem/szeretném) és bízom abban amit már írtam régebben is,hogy szeretném ha látnák az emberek,hogy mi "tuningosok" nem csak a népítélet által hozott/ránk húzott skatulyás embereknek tekintenének minket! És gondolom azt hogy MI is tudunk ha nem is olyan nagyot DE TUDUNK tenni másokért!
hgabi
#71
2010. június 26. 22:20
tisztel hölgyek urak ,a zsolcai árvízkárosultak nevében,szeretném előre is megköszönni a felajánlásaitokat.biztosan nagy örömmel fogják fogadni.nekem is személy szerint kijutott a "jóbol" ,vízparti lett az ingatlanom.büszke vagyok rá,hogy egy olyan "tuning" társasághoz tartozhatok,ahol ennyi önzetlen segítőkész ember van.......
.albino.
#70
2010. június 26. 21:22
Beszéltem a Pólus tali "Szervezőjével" és azt írta hogy semmi gond ha ott oda adja bárki az adományt amit szeretne adni
|vuk|
#68
2010. június 26. 20:26
Akkor ott adjuk :) Csak legyél kint vasárnap. Én is szétkürtöltem, ha másnem segitek elvinni amit birok an gyüjtöhyelyre is!
.albino.
#67
2010. június 26. 01:48
Kaptam még adományt,ha így haladunk nem lesz elég a teherautó majd
.albino.
#66
2010. június 25. 21:02
Ha sikerül felvenni a szervezővel a kapcsolatot akkor igen ott oda adhatjátok nekem!
|vuk|
#65
2010. június 25. 08:15
Sziasztok. Akkor a pólusos talin lesz gyüjtés? mert csak annyit láttam a visszaolvasásba, hogy ötletnek jó...
.albino.
#64
2010. június 24. 22:22
Na megyek aludni mert nem kicsit volt sok és hosszú ez a nap!Köszönöm mindenkinek a mai felajánlásokat is
.albino.
#63
2010. június 24. 22:23
Erre a feltevésedre meg megpróbálok valami okosat kitalálni és megszervezni,de ha valaki tud valami jó helyet akkor szóljon kérem és a segítségeket is köszönöm szépen!
.albino.
#62
2010. június 24. 22:18
Én értem de ez nagyon sok időt igényel és szívesen csinálnám is de sajnos az időm nekem most nagyon kevés,baromi sokat járok tárgyalni meg intézni a dolgokat úgy hogy jó legyen!
.albino.
#61
2010. június 24. 22:16
Jó ötlet Maya,de tudod nem kényszeríthetek senkit semmire,ez mindenkinek a maga szíve joga hogy mit és hogyan csinál!Én megpróbálom össze szedni azt a mit mások adnak,és eljuttatom BIZTOS oda ahol ezekre szükség lesz/van!Ha tényleg van itt össze tartás a tuningosok között akkor ez most meg fog látszani,de szerintem nem reménytelen!
Tomee.
#60
2010. június 24. 22:15
marketing?? carstylingra kirakni a fő oldalra meg egy körlevelet eldobni és ennyi már is sokan leszünk sok adományozó! sok sok program :)
Tomee.
#59
2010. június 24. 22:15
én is ezt mondtam! fel kellene venni a kapcsolatott olyan telek tulajdonosokkal akik azt mondják hogy oké csináljátok! ezzel is segítelek titeket!
.albino.
#58
2010. június 24. 22:09
Ezek nagyon JÓ ötletek de sajna ez nem ilyen egyszerű engedélyeztetés,marketing,média...és ez mind mind nagyon sok pénz!Én azt szeretném ha MI magunk tudnánk ezeket az adományokat össze gyűjteni azért,mert ha egy terep rally-s társaság össze tud dobni valamennyi adományt(akik alig vannak 100-an) akkor azt gondolom hogy MI "TUNINGOSOK" össze tudunk sokkal többet hozni,mert mi csak pár ezren vagyunk!És ismétlem nem a mennyiség hanem az adomány a fontos!Mint azt írtam már egy tuning cuccokat forgalmazó cég adományozott nekünk 10db vödröt!Nem sok de szerintem nem is kevés!!!Itt most a szándék a fontos nem a mennyiség,és nem az érték!
Tomee.
#57
2010. június 24. 21:59
valakinek biztos van otthon egy laptop meg egy hangnyomás mérő műszer... na ilyen csókát kellene keresni aki elhozza nagyon szívesen és ott bohóckodik vele méregeti az embereknek.. a nyertes kapna egy oklevelet ami tényleg pici pénz valaki megtervezi elviszi és pár darabot kinyomtat aztán már csak filccel rá írod a nevet meg a rendszámot... a szépségverseny is ugyan ez lenne! lenne egy 10 fős zsűri akik végig nézik hogy milyen autók vannak aztán ott is az első 3 helyezetett oklevélben részesíteni meg biztos ha felkeresnénk pár nevesebb csókát énekest kitolná a húsát egy koncertre ahol lehetne gyűjteni a dolgokat.. csak hát 0 ftből kellene megoldani az egészet! de vagyunk annyira összetartóak magyarok hogy lenne összefogás és mondjuk 2 cég biztos állítana fel színpadot meg ilyesmiket! carstyling.hu-nak is forgó színpadja szoval azt is tuti elhoznák egy nemes cél érdekében :) de ha tovább akarjuk bonyolítani akkor lennének kategoriák és mondjuk a gyári kategoriába tányér a tunedban lenne egy domestos az xtreme-ben lenne XY top-ban meg ez az... meg hangnyomásnál is amilyen kategoria annál "nagyobb értékű vagy mennyiségű" a mennyiség és az érték alatt nem a herendi porcelán készletre gondolok és a mennyiségen se egy raklapnyi cumóra.. tehát lehet agyalgatni :)
.albino.
#56
2010. június 24. 21:52
És mi legyen a verseny?Meg az az igazság,hogy nem Én rendezem a Pólus talit sem,és nem szeretnék kellemetlenkedni mások "rendezvényén"!
Tomee.
#55
2010. június 24. 21:49
ha nem is pénzt akkor a felsoroltakból mindenki vinne 2 dolgot /1 csomag tányér meg 1 csomag villa például/ és az lenne a nevezési díj!
.albino.
#54
2010. június 24. 21:51
Dobtam mindenkinek infót,de felül van minden ami lényeges a címsorban
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 93 találat 5 oldalon