Cikk: Sziasztok, én vagyok az új CS ;)

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Sziasztok, én vagyok az új CS ;)

Régóta ígérgetjük már, a nagy nap pedig ezúttal végre elérkezett: íme a Carstyling.hu legújabb kiadása, a v6.0. Fogyasszátok egészséggel! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7
csovi
#60
2015. október 04. 13:18
nekem van időm nem türelmetlenkedem! Küldtem privátot
Quad
#59
2015. október 04. 12:54
Igen, neked sorry tudsz küldeni screenshotot? Sejtem mi lehet a gond. Egyébként valószínű a felbontásod, mert egy bizonyos pixelméret alatt a design is reszponszívan összébbcsúszik, ott vannak még elvarratlan szálak máshol is. De ezeket pls a hibákat fórumba. Köszi!
YELLOW
#58
2015. október 04. 12:47
gondolom nekem írtad. lehet az, hogy csóró vagyok és 4:3-as monitorthazsnálok, azért lóg ki? pl ömlesztett hüyleségben. ha kisebb a kép, akkor ugye nem lóg ki. ha nagyobb, akkor a komment szekcióból kilóg. oylan, mint régen, amikor valakinek az ujja ráragadt egy betűre és folyamatosan írta, majd elküldte, akkor azok is kilógtak.
Quad
#57
2015. október 04. 12:29
Lesz, türelem. Nálam nem lógnak ki a képek. Miben nézed? Screenshot?
Quad
#56
2015. október 04. 12:28
Külön van a kettő. A főképed az, ami lekicsinyítve jelenik meg minden listaoldalon. A fejlécképed pedig ami az user autód oldalán, illetve az usered oldalán. Utóbbin, ha nincs vágott fejléced, akkor a főkép rakódik be, hogy ne legyen üresség. Így megvan?
YELLOW
#55
2015. október 04. 11:59
ezekre lesz valami, amit korábban írtam?
plusz amit én látok még hibát fórumban, hogy ha kép van linkelve, az kilóg jobb oldalon. a régi oldalon ugye ilyen nem fordult elő a képekkel, hanem bekicsinyítette magának.
csovi
#54
2015. október 03. 20:30
viszont még így rákontrázva erre van még egy kérdésem. A főkép és a fejlécben lévő kép az ugyan az kell hogy legyen vagy van lehetőség a kettő külön beállítására is? Mert miután levágtam hogy hogyan is szeretném a fejlécben lévő képet a főkép is ugyan úgy le lett vágva! ez normális, vagy valamit rosszul csinálok?
Arni330D
#53
2015. október 03. 20:09
Volt már szó róla, hogy változás lesz. Tény , hogy nem volt szerintem időpont megadva.
Arni330D
#52
2015. október 03. 20:07
Amikor képeket raksz be szétcsúszik az egész oldal. Illetve kilóg a kép és szöveg a mellette lévő oszlopokra.

Válasz erre funkciónál pedig soha nem ugrik nekem teljesen az íráshoz. Egy picit oda kell görgetni.

(ha már voltak ezek a hibák írva, bocsi)
csovi
#51
2015. október 03. 20:06
Quad
#50
2015. október 03. 09:19
Szia! Ez már most is így van, illetve hasonlóan. Ajánlom figyelmedbe az oldaladon, a fejlécben lévő ki ikont, az a legegyszerűbb elérése. A főképed az, ami megjelenik mindenütt, keresési listákban, arénánál, stb. A fejléckép egy külön téma, amit feltehetsz - úgy működik kb, mint a háttérkép a régi oldalon. Ide be tudsz vágni egy szép, tetszőleges képet (desktopos verzióban csináld)
kadi418
#49
2015. október 03. 00:02
mit tudsz te rolam, hogy ezt megallapitottad?
Amugy 2 hete nincs szamitogepen netem, tegnap 7 ora borzalmas utazas, majd 7 ora alvas utan bal labbal kelve alig vartam hogy minden visszaterjen a normalis kerekvagasba, erre osszekuszaltak mindent. Es szerintem is sivar, olyan snassz.
Mets
#48
2015. október 02. 23:47
Köszönöm.
csovi
#47
2015. október 02. 23:14
Látom már másik fórumban felvetődött efféle észrevétel, még az ismerkedés miatt kicsit hiányos az információáramlás
3N3MY
#46
2015. október 02. 23:13
Köszi, már működik!
csovi
#45
2015. október 02. 23:10
Üdv! Kissé még szokatlan pláne így egyik napról a másikra, de nem lesz gond könnyen megszokható! Olyan észrevételem és kérdésem is van egyben hogy az autók, és nem csak az enyém hanem mindenkié, mikor megnyitod valakinél az első lapot a kocsijáról a főképet szépen nagy és teljes méretben teszi be, ez oké! Viszont mikor belelépek saját vagy akár ki más adatlapjára akkor a főképből egy levágott kép kerül be, ami szintén rendben van csak akkor legyen lehetőség a saját kezű pozíció beállítására vagy kerüljön be szintén a teljes méretű kép mint az az előző oldalon is megvolt! Jó lesz majd ez ha végeztek vele
Black M7
#44
2015. október 02. 22:41
Elismerem hogy piszok sok munka volt...de semennyire nem ismerem ki magam az oldalon....ès nem is tetszik őszintèn...kegyetlenül szenvedek vele!...
Gizmo
#43
2015. október 02. 20:58
Szia! Jéé, te vagy az új CS? Köszi, hogy szóltál, már majdnem azt hittem, hogy az Index, vagy az Index2 vagy. Hm. Szóval szép vagy, mutatós, dizájnos, csak ezzel a full világos alapoddal kiégeted a szemem, annyira világos, meg tök frankó vagy, csak egy gombot hiányolok rólad, a "Back To Classic Style" -t. Amúgy tuti, hogy sok munka van benned.
YELLOW
#42
2015. október 02. 20:47
jó lenne ha az autó adatok kitöltésének mezőjébe működne az ENTER, mert ha valamit szerkezgetni kell, akkor nem jó, hogy nem megy, aztán ctrl+x ctrl+v dolgokkal kell mahinálni.
illetve van egy rész, hogy vásárlás ideje, lenyílik egy egész gergely naptár, aztán kiválasztom napra pontosan, erre elmentés után csak az évszám látszik így nem sok értelme.

Válasz erre "gomb" szerintem nem jó helyen van, lehetne felül, mint volt. igaz felülről ha elolvastuk a cuccot így egyértelmű, viszont képpel belinkelt komment esetén kell gördíteni rendesen.
ez a tetszik, nem tetszik lehetőség is felesleges, amolyan majmolás szerintem, semmi értelme nincs, mert ezzel is egó-t növelnek egyeseknek, míg más esetben még vitákhoz is vezethet. ettől a bólogató szmájlizás nem szűnik meg.
ráadásul ahol ilyen lehetősége vannak, leginkább azok használják, akik lefelé húzzák a dolgokat. egy jó példa erre az akt képek. ha van 1db rossz kép, azt rögtön megjegyzi valaki, kommentárt fűz hozzá, de a számtalan jó képre nem ír dícséretet. magyar mentalitás, hogy az ember inkább fikáz, de a dícséretet már nem képes előadni. és főleg, hogy ezek anonim módon mennek, pláne az van, amit írtam. mindegy engem nem érdekel, csak rossz dolognak tartom ezt. így is az egymás háta mögötti fikázás megy a való életben, míg szemtől szemben, jópofiznak és mindenki kussol.

az aktív fórumok blokkban a dátum mellett én az időpontot is szívesen látnám az utolsó kommentről. néha befrissíti a megnyitott fórumot, de néha nem.

igazából a régi rendszerben nekem tetszett az user oldalaknál, hogy főkép -> adatok -> galériaképek -> kommentek.
ez sem rossz, végülis logikus elrendezés, nem lesz "hosszú" az oldal.

mint írtam amoda, nyilván szokni kell. a többit leírták a többiek. egy sötétebb oldal jobb lenne, vagy legalább választható lenne, mondjuk classic nézet vagy dark nézet. vagy esetleg pl user oldalak személyre szabhatósága, bár annyira nem hiányzik, de egyedi maradhattál, az is a tulajra volt jellemző.

illetve az adatlapon az normális, hogy nem minden megadott alkatrész márkához dob be képet?

egyenlőr ennyi.
Mákvirág92
#41
2015. október 02. 20:36
Új és szokni kell,de nincs ezzel baj,jó lesz ez!Viszont nekem kissé rideg hatású,ez a design! Szerintem pl színekkel,fel lehetne kicsit dobni!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7
Összesen 140 találat 7 oldalon