Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német DMC, a Gallardo konverziókat követően elkészítette a Lamborghini Murcielagohoz is saját kis szeretetcsomagját. A pakett a „Molto Veloce” – azaz olaszul: Nagyon Gyors – elnevezést kapta, bár inkább csak optikailag tesz hozzá komolyabban a sportautóhoz.

Külső fronton, egyedi aerodinamikai kit gondoskodik az izmosabb leszorító erőről, melyet új első, valamint egy diffúzorral ellátott hátsó lökhárító segítségével érnek el, további opcióként pedig egy hátsó szárny is felszerelésre került. Az új elemek – az aluszárny kivételével – tiszta karbonból készültek.

Motorilag, egyedi végződéssel ellátott, komplett sport kipufogórendszer, valamint a vezérlés optimalizálása jelenti a pluszt, mely a gyári 572 lóerőt 600-ra, a 479 Nm-t pedig 495-re tornázza fel.

A belső teret, minőségi bőrözés, valamint karbon berakások segítségével, a sportosság jegyében szabják át. A teljes egészében kézzel történő, egyedi átalakításokat követően, a tulajdonosok rá sem ismernek a korábbi fülkére – bár erről képet nem tartalmaz a sajtóanyag, de minden bizonnyal pozitív értelemben véve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!