Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A felső kategóriás autók tuningja terén serénykedő DMC-től láthattunk már csúcsra húzott Ferrarit és Lamborghinit is, a német cég pedig ezúttal a Maserati GT-hez jelentett be egy kicsit sem puha, teljes körű programot.

A kereken egy év fejlesztés eredményeképpen született szett újragondolt aerodinamikával vértezi fel a sportautót. A teljes egészében karbon elemekből összerakott készlet újraszabott első lökhárítót, kiszélesített küszöböket, valamint diffúzoros hátsót tartalmaz, egy jókora szárnnyal megtámogatva. További külső módosításként 30 mm-el ültetett futómű, valamint elől 20, hátul 21 hüvelykes felnik kerültek felszerelésre, 255/30 és 305/30-as abroncsokba csomagolva.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A teljesítményt a DMC svájci partnerével karöltve tornázta feljebb – ez azonban nem áll meg egy szimpla chiptuning / kipufogó párosnál, ahogy a hasonló kaliberű autóknál általában megszokhattuk. A Maserati 4.7 literes, V8-as blokkját egy kompresszor rendszerrel vadították meg, mely további 150 lóerőt és 82 Nm-t hozott a gyári 440 LE / 490 Nm-es pároshoz.

Odabent, a DMC minőségi alapanyagok felhasználásával alakította át az utasteret. Az extrákat komplett bőrözés, alumínium kiegészítők, valamint egy ergonómikusan kialakított sportkormány személyében találjuk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!