Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A DMC nevét a nemrégiben világelsőként kiadott Ferrari FF tuning kapcsán ismerhettük meg. A német cég fő profilja azonban a Lamborghini átalakítás, nemrégiben pedig a Gallardo két típusához is elkészítették exkluzív GT3-as csomagjukat: az LP540-eshez és az LP560-ashoz.

A szett mindkét modell számára szélesebb kivitelt biztosít. A GT3 első szoknya, valamint a rajta elhelyezkedő karbon spoiler mellett extra széles sárvédő-elemek, valamint karbon küszöbök kerültek a csomagba, hátul kompletten új, diffúzoros lökős és jókora hátsó szárny kapott helyet, ez utóbbi karbon, vagy üvegszálas kivitelben. További módosításként elől 20x9.5, hátul 20x13 hüvelykes kovácsolt garnitúrát pakoltak a sportautók alá, a görgők felületét pedig speciális lakkal kezelték. A gumiméretek sem mindennapiak: 235/30ZR20 elől és 325/25R20 hátul.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Odabent mindkét típust számos karbon kiegészítővel látták el, melyek a kormánytól kezdve, az ajtónyitókon keresztül az ülésekig mindenütt megtalálhatók. A design azonban nem minden: a vezérlőelektronika módosításával, valamint sport kipufogórendszerrel az LP540-es 26 lóerőt kapott a gyári 540-hez, az LP560 pedig 580 paci felett uralkodhat. A nyomaték megegyezik mindkét típusnál: 575 Nm.

A limitált kiadásban készülő szettek egyébként egy neves olasz versenyzőpáros, a Blancpain Super Trofeo-ban jeleskedő Fabio Babini és Matteo Zucchi győzelmeinek állítanak emléket, és mindkettő meg is vásárolható a DMC-től. Akit esetleg érdekelnek, link alább ;)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!