Le az igénytelen tuningtalálkozókkal!

aktuális téma
Le az igénytelen tuningtalálkozókkal!

"Nemzetközi cégek tuningbemutatója, egyedi autócsodák!" "Szezonnyitó kiállítás, az idény legnagyobb megmozdulása!" "Elhozzuk neked az amerikai és japán találkozók hangulatát!" ...amikor megérkezel, messziről látszanak az autók, melyeket akármikor be lehetne tolni az első parkolóból. Abban az esetben, ha beviszed a saját autódat, lehet még bunkóznak is veled a szervezők vagy ugyan úgy ki kell fizetned a belépőt, mint a látogatóknak - holott te is részese vagy annak, hogy ők ezzel pénzt keresnek. Meghívott, kiállításra bérelt autóknak nyoma sincs, esetleg maximum az "üzlettárs haver" pózol be a nagymercivel/nagybmwvel/nagyporschevel. Igazán ritka, külsős gép sehol. A programok úgy vannak beállítva, mintha az lenne fontosabb, nem az autók. "Természetesen" mindenhol király a zene és playmate-ktől majd a földet se lehet látni, a valóságban viszont a helyi DJ keveri az olyan zenéket, amelyek totál nem illenek az eseményhez, de mindegy is, mert 10 méterre ott dörög a hangnyomás-verseny... A végeredményt mindenki el tudja képzelni. 'Erotikus autómosás' persze mindenhol van, mert jól hangzik - és sokkal olcsóbb 15 percért csengetni 2 csajnak, mint egész napra megállapodni egy normálisabb modellügynökséggel. Ismerősök önbizalomtúltengéses barátnőit viszont könnyű felkérni a feladatra, mert eszüket vesztik, ha megpendítik nekik, hogy 'modellek' lehetnek. A népet vonzza a tuning, a jó kocsik ígérete és jönnek is - szétnézve viszont láthatod, hogy az egész gerince arra van alapozva, hogy a., kijönnek a helyi vagányok, akik ezután elmondhatják magukról, hogy "nemzetközi tuningkiállításon" volt a vasuk b., lámák, akik bedőlnek a reklámszövegnek. E két kategória elég, hogy simán megtöltsön egy fél focipályát - innen már baj nem lehet... De, lehet. Aki csalódik, soha az életbe nem fog ilyenre menni, főleg nem viszi a kocsiját. ÍGY maradnak az Tesco előtt is lazuló darabok és pár haver soksokmillás, de amúgy teljesen gyári cirkálója. (Lehet listát is írni azon rendezvényekről, melyek ebbe a kategóriába tartoznak. Ez csak véleménynyilvánítás és ne legyen végre semmi sem következmények nélkül.)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Piet_
#123
2013. április 18. 10:38
szerintem az egy követendő péda lehetne hogy egy-egy rendezvényt egy másikkal karöltve megrendezni, mint pl a hétvégi honda találkozó+ drag, vagy mint a tavalyi Japcarfest+ drift, szerintem kell hogy valami "töltelék" program legyen mellette, mert OK összejön 100-200 autó 1 helyen, örül mindenki magának kb 1 óra alatt végignézed őket aztán végeztél...
Z_M
#122
2013. április 18. 10:35
Z_Márti
#121
2013. április 18. 10:35

túl nagy balhé lenne belőle...
ráadásul kevesebb bevétel
Z_Márti
#120
2013. április 18. 10:34
Amúgy az sem mindegy, hogy egy talin hogy lehet hangulatot csinálni...
hétvégén fritzenfesten elindult a limbo tiszta unalmasan, aztán a haverok úgy gondolták hogy felpörgetik, és a végén majd meghaltunk a röhögéstől...
Wiccck
#119
2013. április 18. 10:33
Egyszerű a megoldás,mint a dizsiben: dress control for car
Piet_
#118
2013. április 18. 10:33
én alapból szelektálnám hogy ki az aki hozza a szintet és beállhat a területre, és ki az akinek a szomszéd falu ABC parkolójába lenne a helye. Biztos lenne puffogás meg fújjolás, de így talán szűrhetőek lennének.
Z_Márti
#117
2013. április 18. 10:32


éa büszke, hogy nézik az autót, csak azt nem tudja, hogy azért, hogy úúúristen mi ez a rém...
Z_Márti
#116
2013. április 18. 10:29
ott a lényeg, amit te mondtál... hogy mi emberek mit szeretnénk, akik oda ellátogatunk.
lehetne pl közvéleménykutatást csinálni, hogy kinek mi tetszene egy találkozón... lehet sok embernek lenne ötlete ami megvalósítható
L2106-1
#115
2013. április 18. 10:29

sokan úgy vannak vele, mind1 csak megnézzék az autót.
És ezt most valós helyzetből mondom "mind1 miért nézik meg, csak megnézzék"
Piet_
#114
2013. április 18. 10:26
szerencsére én is hamar kinőttem ezt, még mielőtt autóm lett volna azt tervezgettem hogy így meg úgy teleaggatom ánderkárnejlon kittel, meg tikrács, meg aluszárny, meg istenfasza...de szerencsére mire meglett az autó, más irányt vett a történet. Talán hozzájárult az is hogy egy kiadós motorgenerállal indult a projekt, így nem maradt pénzem a haszontalan vackokra.
L2106-1
#112
2013. április 18. 10:24
Így van, jól mondod.
Az elején tudod, hogy ez pénzbe fog kerülni.
Amennyiben pénzbe kerül, elvárja az ember az igényes programot és a szervezést.
Ha ez nem jön össze, akkor nem fogsz menni többet erre a helyre.
És nem azt mondtam, hogy pénzért szart.
L2106-1
#111
2013. április 18. 10:22
minden kornak meg van a maga szépsége...én is voltam 18 évesen olyan hangulatban, hogy legyen valami az autón, mind1, hogy mi csak más legyen. Szerencsére hamar kinőttem. Ha valaki egy irányzat megszállottja az nem baj, sőt az sem, ha ez nem mindenkinek tetszik, csak amit csinál ne legyen igénytelen, nem odavaló. aki kicsit is foglalkozott, látott, használt már autót az ezt meg is tudja állapítani.
sajnos az alacsony kereset hazánkban jelen van. A tunerek meg ennek ellenére akarnak valamit csinálni az autójukkal. Na ekkor jönnek a gondok és lesznek tele a tacskó és homocsita parkolók elszánt vevőkkel.
Piet_
#110
2013. április 18. 10:21
az még csak ok hogy 1000/fő, de az autónak mi a b...f..cn...k kell külön belépőt fizetni?
-Csucsu-
#109
2013. április 18. 10:19
Én alapvetően azt nem értem mifaszért kell erőltetni, hogy tuning tali igy-úgy?!
Itt Debbe már amúgy is haldoklik az autós élet, de lehet csak engem nem hívnak sehova
De érdekes mód tavaly vagy tavaly előtt a Rozsdakupac vagy Aterituning hirdetett egy sima baráti találkozót, kigurultunk Főnixhez beszélgetés nyálcsorgatás közös gurulás és kalap kabát, simán jó volt, ellenben a garage tali, lemegy az ember szivja a szmogot meg nyálcsorgatás a bojlerekre.
RTH sem erőlteti, hogy tuning tali, meghirdeti, hogy baráti találkozó és nem csalódik az ember.
Tuning tali szóljon az igényesen épített autókrol mint a CS
A baráti találkozóra meg az megy aki akar, de nem csalódik, mert nem tuning talira megy.
Davko
#108
2013. április 18. 10:17
Mondjuk mikor elmegyek a barátnőmmel egy találkozóra aztán már a kapuban ott hagyunk 3000 ft 1000 autó 1000 per fő akkor az elég illuzió romboló főleg akkor mikor a legnagyobb program csak az ,hogy sok autó van.
Piet_
#107
2013. április 18. 10:14
amikor én voltam 18, és az már 10éve volt...akkor volt menő az NFS, és 2006-2007környékén élte ez a korszak a virágkorát, a mostani "fészbúkerek" szerintem szimplám már csak igénytelenek, hozzá még csórók is, de mindenáron megakarják váltani a világot...meg persze vannak akik megragattak az előbb említett "korszakba"
L2106-1
#106
2013. április 18. 10:09
"NFS-en nevelkedő fészbúkkerek"
Laguna L.
#105
2013. április 18. 10:03
Bocsi, lehet rosszul fogalmaztam az utolsó bekezdésben
Arra gondoltam, amit Robert9 fogalmazott meg:

"Mert az igényesek már megundorodtak attól, amiket látnak... NFS kocsik, hülyegyerekek, nagypofájú szervezők, akik meghívnak, aztán amikor ott vagy, és belőled lesz pénzük, akkor meg Örülj, h ott lehetsz...
Ezért maradnak meg a részerek az 1.0-1.2-esekkel a placcon...
Akinek igényes és drága autója van, az inkább kiviszi a haveri társaságba szombat este, vagy kimegy krúzolni egyet, de talira inkább külfödre megy, ahol meg is becsülik az embert és munkáját...

Így a talikon már lassan nem marad más, csak magukat isteneknek képzelő, NFS-en nevelkedő fészbúkkerek, mert azáltal, hogy bentvan a talin az autójuk mint "kiállítási darab"(szar) már ők víájpík... NEM! Csak gondolkozni kéne, de az ma már nagyon keveseknek megy és nagyon nehezen."
L2106-1
#104
2013. április 18. 10:02
Szerintem itt nem az ingyenesség, vagy a fizetős rendezvény a lényeg, hanem az igényesség. Előttem elhangzott, hogy milyen nehéz ingyen és a meghívottak és a rendezvény...igen nehéz és nem is akarok ebbe beleszólni, mert nem értek hozzá és nem is akarok szervezni ilyet. Csak azt tudom mondani, hogy mire mennék el szívesen, ha az alkalom megfelel. Aki csak anyagilag és szervezésben egy sima baráti autós találkozót tud összehozni az csinálja csak azt, ne pedig rendezvényt, mert olyan elven, hogy ingyen a xar is jó nem fog elérni semmit.
Tehát csak is az é véleményem: ha tud bele tenni pénzt bizonyos körülmények miatt és igényesen meg tudja szervezni akkor csinálja, ha nem akkor számíthat rá, hogy megy majd a nemtetszés nyilvánítás.
A másik dolog: amennyiben olyan helyen van szervezve a rendezvény ami épp egy falu mellett, vagy abban van, akkor számítani kell arra is, hogy a szőlőből hazatraktorozó honfitársunk is meg fog jelenni gépével kicsit pityókásan.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 163 találat 9 oldalon