Vorsteinerék mostanában igencsak belehúztak a szépészeti átalakítások gyártásába. A kaliforniai cég nemrégiben adta ki a Lamborghini Aventadorhoz készült remek szettjét, vele szinte egy időben a kisebbik Rolls-Royce-t is új csomagot készítettek.

Az optikai-aerodinamika pakett ezúttal is szigorúan szénszálas kiegészítőkből áll össze, mely első toldatot, küszöböket, valamint hátul egy jelzésértékű spoilert és diffúzort tartalmaz. Az első elem mutat némi rokonságot a korábban látott darabhoz képest, egyébként minden más teljesen új.

A tisztán fényes karbon formában felszerelt elemek pont annyi sportosságot tesznek az elegáns luxusautó karakteréhez, amit még elvisel, mindezt pedig a cég saját márkás VSE-002 garnitúrája egészíti ki, 20, vagy 22 colos méretben.

Igen, szidtuk már eleget a felspoilerezett luxusautókat itt az oldalon, de ez most valami más. Nagyon bejövős ez a szolidabb irányvonal, amit a Vorsteiner mostanság képvisel, rossz ellenpélda pedig bőven van akár ezt a típust illetően is. Szörnyülködni lásd például a Wald művét még tavaly télről, vagy a Mansory búcsús átalakítását...