A legfelső kategóriában alkotó Vorsteiner a Lamborghini Aventador-hoz készült el legújabb csomagjával. Ellentétben más, túlzásokba esett cégektől, a pakett szinte észrevétlenül tesz hozzá a szuper sportautó megjelenéséhez.

A stílszerűen Aventador-V névre keresztelt csomag egy sor karbonból készült, főként az aerodinamikai jellemzőket optimalizáló elemmel egészíti ki a gyárilag remekül eltalált formát. A változást az első légterelőn, a hűtőrácsok keretein, a motorháztetőn található szellőzőkön és az oldalsó beömlőkön lehet nyomon követni, hátul pedig az új diffúzor jelenti a pluszt.

A technikai oldalt - a Frankfurtban debütált Hamann Nervudo-hoz hasonlóan - itt is saját fejlesztésű kipufogórendszer képviseli. Az F1 Evolution névre hallgató rendszer nem csak szépen nyomatékosítja a V12-es hangját, de a teljesítményt is megtoldja néhány kóbor lőerővel.

A csomag pedig nem is lehetne teljes a cég saját gyártmányú felnijei nélkül: az Aventador-hoz a VSE-003-as monoblock kovácsolt garnitúrát kínálják, elől akár 9.5 x 20, hátul 13 x 21 colos méretben, 255/30ZR20 és 355/25ZR21-es abroncsokkal. Hazai utakra egy fokkal előnyösebb választás a kisebbik, 9,5 x 19 / 12,5 x 20 -as kombó, szóval majd mindenki inkább ezt vegye meg a gépre tavasszal. nyelv