Az elsősorban beltérre gyúró Vilner Studio munkásságát már nem egy ízben említettük az oldalon. A bolgár tuner most egy klasszikushoz nyúlt, mégpedig az 1963-71 között gyártott Mercedes SL-hez.

A konkáv keményteteje miatt Pagoda névre is keresztelt öreg roadster, külső és belső kezelést is kapott. Kívül, a gyári formát természetesen nem bántották, a restaurációt mindössze világosbarna fényezés követte. Mindezt a kasznin versenyautós, mokkaszínű dekorációk követték, majd ugyanebben az árnyalatban fújták meg a felniket is.

A lényeg pedig természetesen ezúttal is az utastérben van, ahol ugyanezzel a két színnel bőröztek újra minden létező felületet, az ülések és az oldalelemek mellett a műszerfalat, a szélvédő belső keretét, a napellenzőket, a tető belsejét és a konzolokat, valamint a komplett csomagteret is. A szőnyegeket és a kárpitokat minőségi szövettel húzták helyettesítették, a kezelőszervek pedig polírban ragyogó, újszerű állapotban kerültek vissza a helyükre.

Végső simításként, a küszöblécekre, valamint a kárpitra a Gentle Pagoda feliratok kerültek fel. Érdemes végignézni a képeket, igazán szép munka.