Hagyományszerűenl, április 28-án, szombaton a nagysikerű Raceland Kupa ismét megszervezésre kerül, Szegeden, napfény városában! Hasonlóan az eddigi évekhez, a rendezvényen természetesen csapatunk is teljes vállszélességgel vesz majd részt.

Aki benevezett a három korábbi fordulóra, biztosan tudhatja, hogy a főszervező BG Tuning co. vendégszeretetének, tuning találkozók terén nincs párja. Az esemény gerincét – melyre ezúttal is a Szeged Pláza parkolójában kerül sor – a rendkívül értékes díjakért folyó autó szépségverseny jelenti majd, melyre a kezdőktől egészen a legkomolyabb építőkig várják hazánk tunereit.

A versenyen két kategóriában lehet majd nevezni: Profi és Amatőr, avagy a már kompletten megépített autókéba, és a még épülőkébe. A cél mindezzel, hogy minden lelkes autóépítőt támogassanak a hazai szcénában, egyedi elképzeléseinek megteremtésében. A részvétel a rendezvényen természetesen teljesen ingyenes, az autó szépségversenyen való nevezés díja pedig jelképes 500 Ft, melyben már egy könnyű uzsonna is benne van.

A nyeremények idén sem akármilyenek! Az Amatőr és a Profi kategória dobogósai idén is nagyvonalú díjazásban részesülnek, melettük pedig további, egyéni díjak is kiosztásra kerülnek, melyekre legfőképp a még épülő autók tulajdonosai számíthatnak. Megéri tehát nevezni, bármilyen stádiumban is áll az autód!

A zsűrizés délután 1-kor fog kezdődni, így az érkezésre és a nevezésre reggel 9:00-tól 13:00-ig van lehetőségetek. Korán érkezni pedig érdemes, hiszen a reggel érkezőket a már hagyományos, ingyenes, frissen készült péksüteménnyel várják, de a később jövőknek is jutni fog az eszem-iszom dínom-dánomból!

A rendezvény nem csak az optikát építőknek kedvez, hiszen a helyszínen a Kicker idei versenysorozatának aktuális fordulójára is nevezhetsz autóddal!

Az autók mellett számos program vár Benneteket: egész nap a Happy DJ’s Team live mixe adja a talpalávalót, a beltéri színpadon pedig a Megasztárból ismert meglepetés sztárvendég-formáció lép majd fel. A rendezvényen természetesen a Carstyling.hu színpad is teljes üzemben áll rendelkezésetekre, melyen bárki bemutathatja, vagy csinos hostessek kíséretében lefotóztathatja autóját. 

Ha pedig már ott vagy, a Pláza egész nap tuningolt akciókkal és finomhangolt árakkal vár minden látogatót, érdemes lesz tehát szétnézni a Házban is!

Ne feledjétek tehát: Április 28. szombat: IRÁNY SZEGED! ;)

Helyszín: Szeged Pláza parkoló. 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 119. Időpont: Április 28. 9:00-tól
Nevezés: 13:00-ig
Díjátadó: 19:00

Fontos:
Kérünk mindenkit, hogy a rendezvény adatlapján mielőbb jelezze részvételi szándékát, mivel a szervezők több autót is a Házon belülre szeretnének parkoltatni.