Napokon belül a mozikban örvendezhetünk a vadonatúj Gran Turismo filmnek, mely a világ talán legkedveltebb autós számítógépes játékának filmbeli interpretációja.

Velünk együtt bizonyára nagyon sokan tudtok majd azonosulni a főhőssel, aki egy, a számítógépes játékok világából a valódi motorsport porondjára avanzsált pilótát személyesít meg. A közelgő filmet egy kis játékkal tennénk még izgalmasabbá, melyet partnerünkkel, a TOYO TIRES hazai importőrével, az Abroncs Kereskedőházzal (AKH) - Gumi.hu-val közösen hozunk tető alá Nektek.

A drift-bajnok Kawataba kifejezetten a magyar közönségnek dedikált baseball sapkákat!

Mint ismeretes, a Gran Turismo sorozat mögött mára már komoly e-sport háttér is felépült, gamerek tízezrei szállnak ringbe nap mint nap a legjobb időkért - és persze a bajnokságokon elnyerhető trófeákért. A szcéna két legismertebb arca, a többször e-világbajnok Miyazono és a többszörös drift-bajnok Kawataba baseball sapkákat dedikáltak a magyar közönségnek, melyeket most mozijegyek, valamint értékes AKH kuponok kíséretében sorsolunk ki köztetek!

Miyazono egy emlékezetes csatája

Hogy mit kell tenned értük, hamarosan megtudod, ehhez viszont érdemes végigolvasnod a Miyazono-val készült interjúnkat is!

AKH: Mi motivált arra, hogy Esports játékossá válj (versenyezz a Gran Turismo bajnokságokon)?

Miyazono: Amikor megtudtam, hogy 2018-ban megrendezik a Gran Turismo Világbajnokságot, úgy döntöttem, hogy belevágok.

AKH: Miért választottad a Gran Turismo-t?

Miyazono: 4 éves korom óta játszottam vele, ez volt a kedvenc játékom és a legrégebben játszottam vele.

AKH: Milyen eredményeket értél el a Gran Turismo-val?

Miyazono:

  • 2020 FIA Gran Turismo Championship Nations Cup Bajnok
  • 2020 FIA Gran Turismo Championship Manufacturer Series Bajnok
  • 2020 GR Supra GT Cup Bajnok
  • AUTOBACS JeGT GRAND PRIX 2020 Series Egyéni Bajnok
  • Japan National Prefectural eSports Championship 2021 MIE Gran Turismo SPORT Division General Osztály Bajnok
  • AUTOBACS JeGT GRAND PRIX 2021 Series Csapat Bajnok
  • Gran Turismo World Series 2022 Manufacturers' Cup Bajnok
     

AKH: Mit gondolsz a közelgő Gran Turismo filmről?

Miyazono: Nagyon boldog vagyok, hogy hallottam, hogy kedvenc játékom filmet kap. Ezenkívül nagyon izgatott vagyok, hogy Jann Mardenborough pályafutása bemutatásra kerül és alig várom, hogy mindenki megismerje a motorsport/elektromos motorsport világát.

AKH: Szerinted alkalmazhatók az E-race (elektromos motorsport) tapasztalataid a való életben is?

Miyazono: Hiszem, hogy alkalmazható a valóságban. Az utóbbi években sok e-motorsport versenyző használja tapasztalatait a valós motorsportban történő versenyzéshez.

AKH: Vannak terveid, vagy vágyaid, hogy részt vegyél Te is a film jövőbeli sorozataiban?

Miyazono: Nincsenek ilyen terveim. Viszont, mivel sok Gran Turismo versenyen vettem részt, ha lesz még hasonló produkció lesz, örömmel venném, ha jeleneteimet közvetítenék, vagy mint statiszta szerepelhetnék benne.

AKH: Kérlek, üzenj valamit a magyar és európai rajongóidnak!

Miyazono: Ahogyan a filmben látható, a Gran Turismo egy olyan autóversenyzős játék, amely nagyon magas szinten reprodukálja a valóságot. Remélem látjátok, hogy a virtuális és valós világ mennyire szorosan összefügg és inkább az előnyeire összpontosítotok, mintsem, hogy melyik jobb vagy rosszabb. Ami engem illet, 2022-ben elkezdtem dolgozni a TOYO Tires-nél. Munkám mellett természetesen részt veszek a Gran Turismo világbajnokságokon és idén elkezdem a valós autóversenyzést is. Mindkét eseményben aktívan részt szeretnék venni. Kérlek, támogassátok a TOYO TIRES-t és engem is!

NYERJ TE IS AZ AMTS-AKH GRAN TURISMO JÁTÉKÁN!

A játékhoz mindössze egyetlen, egyszerű kérdésre kell válaszolnod: milyen gumiabroncsokon driftel a többszörös bajnok Kawabata? A helyes választ írd meg 2023. augusztus 11-én 20:00-ig kommentként facebook posztunkhoz, melyet itt találsz: https://tinyurl.com/granturismo-amts

A helyes megfejtést beküldők között a következő ajándékokat sorsoljuk ki:

  • 3 db páros mozijegy a Gran Turismo film vetítésére a budapesti Aréna Plázába, augusztus 12-én, szombaton 20:30-as kezdéssel
  • 3 x 2 db dedikált TOYO Tires baseballsapkát, melyet Kawabata és Miyazono szignóztak
  • 3 db 20.000 Ft értékű szerelési kupon, melyeket 2023. október 30-ig lehet beváltani, az AKH bármely telephelyén
     

Az alábbi videó pedig sokat segíthet a helyes válaszadásban ;)

Kawataba és az 1.000 lóerős Nissan GT-R