Kevés benzingőz-fanatikus létezhet, akinek ifjabb - vagy akár jelen - éveiből ne rémlene a legendás autós játék, a Need for Speed. A kaliforniai Need4Speed Motorsports nevében, minden bizonnyal nem a véletlen műve az egyezés, egyik idei alkotásuk pedig méltán illene a konzolok képernyőjére is.

A cég elsősorban felni- és gumibizniszben utazik, demóautójukként pedig egy 2006-os Lamborghini Murcielago Roadstert választottak. A sportautót - az ajtók és a tetőelem kivételével - kívülről kompletten karbon ruhába csomagolták, mely gyönyörű Arancio névre hallgató fényezést kapott. Mindehhez, részben a felniken is folytatva az aranyszínű árnyalatot, egy garnitúra HRE 590 könnyűfém garnitúrát szereltek fel, elől 19x8.5, hátul 20x13 colos méretben.

A menetmagasságot állítható futómű segítségével csökkentették, a jobb kanyarvételek érdekében pedig stabilizátorokat, valamint karbontárcsás fékrendszert is felszereltek.

Motorikusan az autó változatlan maradt, opcióként egyedül némi karbon optika elérhető a gyárilag is élményszámba menő, 580 lóerős V12-es erőmű körítéseként.