Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei első Verda Napok köztudottan nem fog szűkölködni versenyekben sem. A két legnépszerűbb reptéri autós őrület, a drift, valamint a gyorsulás szerelmesei kellő dózist kaphatnak kedvenc sportágukból mindhárom napon, hiszen a számos futam és bemutató mellett nemzetközi sztárok is színesítik a mezőnyt!

Lássuk miről is van szó:

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Drift versenyzők terén vendégünk lesz a már jól ismert Paul Vlasblom Hollandiából, aki már többször tiszteletét tette kishazánk gumiszínezte betoncsíkjain. A többszörös EB győztes, VB résztvevő, D1 licensszel rendelkező Pro pilóta BMW E36 Touring-ja volánjánál rója majd a köröket, természetesen csakis keresztben!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Federico Sceriffo Olaszországból érkezik hazánkba, mégpedig egy hátsó kerekesre megépített, 420 lóerős Subaru Imprezával. Federico nemcsak olasz bajnok, de az idei D1 japán bajnokság résztvevője, valamint a világhírű Team Orange tagja is!

A szintén holland Olaf Commijs egy külföldön igen ismert, 400 lóerős Nissan Skyline R34 GTR-t hoz Kattints a képen a galéria megtekintéséhez! kishazánkba. Igen, arról a Falken Nissanról van szó, mellyel többek között Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee közönségének tartanak bemutatókat! Olaf természetesen Team Falken csapattag, számos sikeres szerepléssel a háta mögött.

Továbbá, természetesen ne feledkezzünk meg a hazai pro pilótákról sem! A Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!külföldi nagymenőket 13 gonosz magyar betyár fogja elpáholni a vasárnapi meghívásos PRO versenyen! Meglepetésképpen pedig a szervezők részéről, új köntösben, elsőként itt debütál Európa legszebb desginjával megáldott drift autója! Kíváncsi vagy rá? Gyere és nézd meg élőben bármelyik napon, hiszen péntektől-vasárnapig minden nap verseny, bemutatók és drift taxizás vár, a javából!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A gyorsulási felhozatalt többek között neves lengyel pilóták teszik feledhetetlenné, köztük Kristian Mazur, aki Európa leggyorsabb első kerekes szívó autójával, egy Hondával teszi tiszteletét hazánkban. Itt lesz a Futam versenyekről már ismert Martin Blauth, aki GMC Typhoon-ja ülésében bizonyítja majd be, hogy még mindig az övé Európa leggyorsabb terepjárója, valamint ne feledkezzünk meg Konrad Bukowsi-ről és 300 lóerős Civic-jéről sem. A lengyelek több más nemzetközi versenyzővel egyetemben az Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!évente megrendezésre kerülő East Europen Street Legal Championship keretei között érkeznek hazánkba, melynek aktuális fordulója szintén a Verda Napokon kerül megrendezésre! A versenyzőkről itt találsz bővebb információt!

Versenyezni azonban nem csak a nemzetközi megmérettetésen lehet, hiszen szombaton és vasárnap is többféle program várható ezen a részen is:

2009.06.20.: 10:00 - 16:00 KLUBOK FUTAMA:

- Nevezni: 8 autós - 4 motoros kategóriában lehet (MGYSZ - 2008)
- Nevezési Díj: 2000HUF / jármű!
- Nevezési feltétel: Min. 5 - Max 10fő nevezhet 1 klubként!
- Pontozás, a kategóriában elért helyezés után. Minden klub a legjobb 4 helyezésének pontjával gazdálkodik! Az a klub nyer, aki a legtöbb pontot gyüjti a versenyen! Ha egyenlő pontszámú a végeredmény, akkor az nyer akinek a klubjában a legnagyobb sebességi eredmény van! Ez külön értendő autós és motoros klubra!

2009.06.20.: - 16:00 - 02:00 East European Street Legal Challenge 2009:

Nevezési Díj: 3000 HUF - Regisztrált versenyzők! Előregisztráció 2009.06.18ig lehetséges!

Kategóriák:
Street FWD (12 - 15 sec)
Street RWD (12 - 15 sec)
Street AWD (12 - 15 sec)
Street DIESEL (12 - 15 sec)

Super Street FWD (12 sec alatt)
Super Street RWD (12 sec alatt)
Super Street AWD (12 sec alatt)
Super Street DIESEL (12 sec alatt)

EESLC Super Final (Legjobb 8 Handicap döntő)

Pénzdíj (Autósoknak):
I. hely: 80.000,- HUF
II. hely: 40.000,- HUF
III. hely: 20.000,- HUF

2009.06.21.: - 10:00 - 20:00 Magyar Köztársaság Kupa III. forduló:

Nevezési díj: 1750HUF
Díjazás, és kategóriák ismertek!

Ne feledd tehát: június 19-21. között, a tököli reptéren vár a nyár egyik legnagyobb autós-motoros fesztiválja, a három nap alatt több, mint 50 programmal! Ha még nem regisztráltál a kedvezményes belépőkért, minél előbb tedd meg, hiszen a Verda Napok szervezősége többféle csökkentet árú, sőt akár ingyenes belépővel várja a Carstyling.hu tuning autós közösségét! Bővebb infók itt!