VERDA NAPOK 2009/1.

Csikorgó gumik, száguldás, benzingőz, őrület... készülj idén is a nyár egyik legnagyobb autós-motoros fesztiváljára - sőt rögtön kettőre! Június 19-21-én gyorsulás- és drift versenyautók, tuningcsodák, épített motorok, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig Tököl repterét – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és hatalmas péntek-szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők! Immáron másodszor kerül megrendezésre a Verda Napok Fesztivál, melyen kicsiknek és nagyoknak, és természetesen minden tunernek egyaránt ott a helye. A fesztivál programját a szervezők úgy állították össze, hogy a minden korosztály köreiben méltán népszerű autós-motoros témát a lehető legérdekesebb műsorszámokkal, ritkaságokkal és egyedi járművekkel prezentálják. Carstyling.hu Summer Festival – autós szépségverseny a javából! A jeles rendezvényen ismét helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig is egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése. A tavalyi felhajtáshoz hasonlóan ebben az évben is nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy igencsak érdemes lesz idén is nevezni a megmérettetésen, hiszen a díjak sem lesznek piskóták! Hogy mivel készülünk? Mindez egyelőre legyen meglepetés, de ami már most biztos, hogy a TOP 3 díjakon kívül most is lesz BEST 10 díjazás, valamint számos különdíj is, melyek boldog tulajdonosaira a kupák mellett szintén értékes tárgynyeremények várnak - aki volt tavaly, tudja mire számíthat! Aki pedig komolyan épített hifivel rendelkezik, szintén érdemes kilátogatnia, hiszen a szombati napon, a tuning részlegen Pioneer-Humma hangnyomás és hangminőség verseny is lesz, hasonlóan komoly trófeákkal! Ez még mindig nem minden: standunknál naponta 2-2 alkalommal exkluzív erotikus autómosásra, valamint táncbemutatóra is sor kerül, a Carstylingos lányokkal pedig mindkét nap bárki csapágyasra fotózhatja fényképezőgépét! Ne feledjétek tehát, június 20. szombat Pioneer-Humma hangnyomás és hangminőségverseny, július 21. Show and Shine, aki pedig már 19-én pénteken kijön, duplán jól jár, hiszen a szombat esti fergeteges buli mellett a pénteki dizsiről sem marad le! Regisztráld autód a programokra a www.verdanapok.hu oldalon! (hamarosan)
FIGYELEM! FONTOS JEGYINFORMÁCIÓK!! A félreértések elkerülése végett, kérünk, kiemelt figyelemmel olvasd el az alábbiakat! A Veda Napok szervezői a következő kedvezményes jegyárakat biztosítják a carstyling.hu tuning autós társadalma részére: 1. Belépés Carstyling.hu Klubkártyával: 2.500 Ft Amennyiben érvényes klubkártyával rendelkezel, rögtön 500 Ft kedvezményre vagy jogosult a jegy árából! 2. Belépés Carstyling.hu Klubkártyával és nevezés a tuning szépségversenyen: 0 Ft Amennyiben érvényes klubkártyával rendelkezel, valamint benevezel a vasárnapi tuning szépségversenyre, június 21-én ingyenesen hajthatsz be a rendezvény területére. Az ingyenes belépés feltétele, hogy minimum X-trem kategóriás gépjárművel rendelkezz, valamint nevezési szándékod legkésőbb csütörtök 12:00-ig előre jelezd a [email protected] címen! A levélbe írd bele neved, autód márkáját és típusát, rendszámot, valamint Carstyling.hu azonosítód! Amennyiben nem vagy nálunk regisztrálva - egyrészt azonnal pótold ezt a szörnyű elmaradást, másrészt - az id helyett csatolj egy képet az autódról! 3. Belépés Carstyling.hu Klub tagjaként: 1.000 Ft Portálunk klubként is részt vesz az eseményen. A Verda Napok klubprogramjainak lényege, hogy az autós csoportosulások egymással is megmérettessenek, legyen szó akár gyorsulásról, ügyességi játékokról, vagy vetélkedőkről. Amennyiben rendelkezel Carstyling.hu klubkártyával, regisztrálj a www.verdanapok.hu oldalon, klubod nevéhez pedig írd be a Carstyling.hu-t, a megfelelő mezőkhöz pedig értelemszerűen a nevet, márkát/típust és rendszámot! Ha bármelyik programon nevezel, a kedvezményes belépés feltétele a fenti e-mail címen, illetőleg a Verda Napok weboldalán történő regisztráció! Aki nem jelentkezik be előre, csak a teljes áru - illetve klubkártyával a 2.500 Ft-os kedvezményes - jeggyel tud belépni, a programokon ettől függetlenül természetesen részt vehet. A fent feltűntetett árak napi jegy árak, és egyszeri belépésre jogosítanak. A 2. és 3. pontban feltűntetett kedvezmények kizárólag a regisztrált autó sofőrjére vonatkoznak!
Egy kis Ízelítő a további programokból: Aki szereti az épített vasakat, azoknak mindenképp a reptéren a helye a 19-21-ei hétvégén. Az autók és a motorok világából is egyaránt az „elit” képviselteti magát a rendezvényen. Gyorsulnál legálisan barátaiddal, vagy akár a hazai hivatalos versenyzőkkel? Ez esetben a vasárnap a Te napod: nevezz be a rendezvényhez tartozó Magyar Köztársaság Kupára, és tedd próbára az autód Te is! Ha pedig csak nézni szeretnéd a futamokat, szombaton is itt a helyed, hiszen ezen a napon kerül sor az EESLC 2009 Gyorsulási Európa Bajnokságra, melyre számos nagyon komoly külföldi versenyautó és pilóta részvételével kerül majd sor! Ha inkább a keresztben autózásra pörögsz, ebből sem lesz hiány ezen a hétvégén: péntektől-vasárnapig hazai és nemzetközi pilóták részvételével versenyre, valamint igen látványos bemutatókra kerül majd sor a reptér erre a programra kialaktított szegmensében. Természetesen ezúttal is lesz drift taxizás, ahol bárki testközelből is megtapasztalhatja, milyen érzés is egy driftre épített versenyautóval, profi pilóták mellett kilinccsel előre száguldani. A program bővelkedik az extrém show-kban és látnivalókban: biciklis és motoros triál show, streetfighter bemutató, hot rodok, dragsterek, rally autók, katonasági helyszín…..és a felsorolás még közel sem teljes! A járműfelhozatal nem merül ki a két- és négykerekű érdekességekkel, hiszen a fesztivál két napig a helyszínül szolgáló Tököli Reptér légterét is meghódítja. A kötelező sétarepülési lehetőségen kívül hőlégballonról is megtekinthetik a rendezvény igen kiterjedt helyszínét. Akinek pedig mindez nem lenne elég, a háromnapos szórakozást egy több ezernégyzetméteres extrém játszópark is garantálja, mely kicsik és nagyok számára is szabadon kipróbálható! Fellépők (ízelítő): Hooligans, Magna Cum Laude, Nitus and The Rollin' Dice Rockabilly, Magazin Együttes (...) A rendezvény házigazdija: Kovács Niki (motorversenyző), Fekete Zoltán - FEZO (autós újságíró) és Ferencz József - Fittikém a kém (műsorvezető) Belépőjegyek Helyszínen: 3. 000.- Családi (2 felnőtt + 2 gyerek): 5. 000.- Regisztráltak: 2. 500.- (regisztrálj a www.verdanapok.hu oldalon és rögtön 500 Ft kedvezményt kapsz a jegyárból! Carstyling.hu klubkártyával: 2.500.- Autós-motoros klubok: 2.000.- és hozhatsz magaddal még egy embert díjtalanul. Ennek feltétele, hogy kluboddal érkezz, részt vegyetek valamelyik versenyen, és regisztrálva legyetek a www.verdanapok.hu-n! FIGYELEM! A Verda Napok jórészt füves területet foglal el, a gyerekekre kérünk zoknit és cipőt adni, és papucsban senki ne érkezzen a rendezvény területére, saját biztonsága érdekében! A rendezvény pedig csak az első az idei Verda Napok közül: Július 31. - Augusztus 2. között érkezik a repeta Szentkirályszabadján, ahol hasonlóan izgalmas felhozatal mellett kerül megrendezésre a fesztivál újabb felvonása! Bővebb információk: www.verdanapok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: Többféle kedvezmény a belépőjegy árából (
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
www.edpantera.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Tököl,
Dátum
2009.06.19 - 2009.06.21
E-mail
[email protected]
Web
www.verdanapok.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!