Jeremie Paret, a francia Chief of Modifiy luxus tuning autókkal foglalkozó magazin szerkesztői székét cserélte le a közelmúltban egy saját vállalkozásra. Szerencsére a téma megmaradt, de immáron nem a koncepciókról készült írásait olvashatjuk, hanem az általa készített szebbnél szebb elképzeléseket csodálhatjuk majd meg.

Jeremie cége elsősorban a luxusautó tulajdonosok egyedi kívánságainak kiszolgálását tűzte ki céljául. A még exkluzívabb hatás kedvéért számos egyedi szolgáltatással kedveskednek a megrendelőknek. Ilyen figyelmességnek számít a munka megkezdése előtt, a megrendelőnek készített virtuális tuning a várható végeredményről. Továbbá egyedi gravírozott kulcstartó, az autóról készült képekkel teli fotóalbum is jár ajándékba, valamint minden megrendelő számára egy privát webes elérést biztosítnak, ahol figyelemmel kísérheti az átépítés folyamatát.

Az első munkájuk alapja egy szuper sportautó, a Lamborhini Gallardo LP560. A látvány kevés változtatással is igen egyedire sikeredett: első körben méregdrága Asanti Diamond felni garnitúra és enyhén szólva is egyedi megjelenésű, rózsaszínben pompázó féknyergek kerültek felszerelésre. A színválasztás tényleg igen egyedi, de az vesse rá az első követ, aki egy akár teljesen rózsaszínben pompázó Gallardot nem terelgetne el, ha lehetősége adódna rá. További változtatásként karbon küszöbök, karbon betétes Lamborhini Reventon-t idéző első lökhárító, és nagyobb hátsó diffuzor is felkerült a Gallardo-ra.

Természetesen az utastér sem maradhatott változatlan. Exkluzív alcantara bőrborítású sport ülések és Alpine/Focal multimédia rendszer teszi élvezetesebbé az autó vezetését. Összességében Jeremie Paret cége igen exkluzív autóval debütált, remélhetőleg a folytatás is hasonlóan ütős lesz.