Az autóipar legfontosabb eseményének számító frankfurti 62. Nemzetközi Autókiállításán (IAA) a HAMANN Motorsport számos világújdonsága között egy Lamborghini Gallardo is szerepel, mely a Victory fantázianevet kapta.

Széles verziós csábítás.
  • Fantasztikus szélesített verziós felépítés sirályszárnyas ajtókkal
  • Megnövelt menetteljesítmény a motor- és kipufogótuningnak köszönhetően: ECU újraprogramozás és új HAMANN kipufogórendszer
  • Könnyűfém kerekek az ultrakönnyű kovácsolt 20 colos Edition Race felnikkel és UHP HANKOOK gumiabroncsok
  • Sport fékrendszer
A Lamborghini márka egyet jelent a sportos autózás örömével. Amikor ezt a Gallardo-t meglátják, rögtön tudni fogják, miért dolgozik 520 LE motor a vonzó, légkamrában optimalizált karosszériában.


Azoknak, akiknek mindez nem elég, a HAMANN mostantól az új Victory csomaggal kedveskedik. Ennek köszönhetően bárki Lamborghini Gallardoja már nem csupán egy lesz a sok közül, a kiszélesített kasztni, a hatalmas kerekek és a kipufogók hangja mind félreérthetetlenül tudatják az utcán, ez már nem egy hétköznapi autó; ez egy különleges modell.


Ez jól látható az első szoknyák szélesítéséből, a hozzáillő oldalszoknya vonalvezetéséből. A versenykinézetet tovább erősítik az autó oldalán és tetején helyet kapó légbeömlők, míg a diffúzor és a hatalmas hátsó spoiler a leszorító erőt növeli, ezáltal javítva az autó úttartását és irányíthatóságát.


A Victory elnevezés önmagáért beszél, ezzel az autóval mindenhol nyertes lesz!

WWW.HAMANN-MOTORSPORT.HU