A német Lorinser legújabb koncepciójának alapját egy fekete színnel tarkított, fehérbe öltöztetett ML Mercedes alkotja. Az autó Black&White fantázia neve már elég sokat sejtet: egyet előre elárulhatunk, az autó egy igazán feltűnő jelenség.

Az ML legszembetűnőbb eleme a 22”-os brutális fekete RS9-es kerék garnitúra, amelyet nem igazán lehet nem észrevenni, köszönhetően főleg a fehér háttérnek. A kerekekkel harmonizálva a hűtőrács és a kipufogó végek is fekete színben pompáznak. Az agresszív megjelenés erősítése érdekében pedig felkerült egy új első lökhárító, egyedi küszöbök és egy formás hátsó elem is. A fekete-fehér kompozíció igen ízlésesre sikeredett, és nem utolsósorban nagyon látványos is.

A Lorinser a teljesítmény terén sem tétlenkedett. Egy új Diesel tuning modulnak köszönhetően a gyári 224 lóerős és 510Nm méteres nyomatékú 320CDI aggregát további 36 lóerővel és 70Nm-el gazdagodott.

Utolsó simításként - a megfelelő sportos vezetési élmény érdekében - egy 25mm ültetésű sport futómű is beépítésre került. A Black&White projekt pedig immáron teljessé vált.

Akinek mindez tetszik, és meg is engedheti magának, annak mindösszesen 83.000 eurót és egy kis aprót kell kicsengetnie a telejs boldogsághoz.