Egész napos gyorsulási és szlalom versenyre, valamint Carstyling.hu tuning autós találkozóra kerül sor Kaposújlak repterén, 2006. augusztus 12-13-án, az Airport Racing szervezésében. A kétnapos rendezvény rengeteg programmal és látnivalóval várja a gyorsulás és a tuning szerelmeseit.

Aki volt már Honda találkozón, bizonyára nem nyúl a térképhez Kaposújlak neve hallatán. A Kaposvárral szomszédos község reptere mintha kifejezetten autós célokra lenne kitalálva: remek, parkolható gyepszőnyeg, sok betonos placc, na és persze 400 méteres gyorsulásra alkalmas kifutó. Mindez megrakva autókkal és kiállítókkal, és persze jó programokkal körítve, rosszul már nem sülhet el.

Gyorsulási verseny

A szombati nap fő irányvonalát az amatőr 1/4 mérföldes autós-motoros gyorsulás jelenti, melynek 8 kategóriájába bárki benevezhet, aki érvényes jogosítvánnyal, valamint forgalmi engedéllyel rendelkezik. A futamok résztvevői mért futamidővel és végsebességgel távozhatnak, a legjobbak pedig a döntőben mérhetik össze tudásukat.

A kategóriákba sorolás motor ccm3 alapján történik, ezen kívül a turbó, nitró, g-töltő, és 4 kerék hajtással rendelkező járművek automatikusan egy kategóriával feljebb kerülnek. Speciális kategóriába számít, akinek kettőnél több kiegészítő van az autóján.

A kategóriák a következők:

- 1200 cm3 alatt
- 1200-1400 cm3
- 1400-1600 cm3
- 1600-1800 cm3
- 1800-2000 cm3
- 2000-2500 cm3
- 2500 cm3 felett
- Speciális kategória

Tuning és Carstyling találkozó

A rendezvény fő irányvonalát a tuning találkozó adja, melyre a szervezők szeretettel várnak minden módosított autó tulajdonost a helyszínen. A Carstyling.hu klubtagok kártyájuk felmutatásával külön parkolási lehetőséget kapnak a helyszínen. A legszebbek és leghangosabbak díjazásra is számíthatnak, hiszen míg a szombati nap főként a gyorsulásról szól, addig vasárnap autó szépségversenyre, valamint hangnyomás versenyre kerül sor.

A rendezvényre már most is tudsz regisztrálni, az alábbi űrlap kitöltésével:

Teljes nevem:

Autóm márkája/típusa:

E-mail címem:

Telefonszámom:

Autóm képe:

Ekkor érkezem:

aug. 12. aug. 13.



A beérkezett regisztrációk közül, a szervezők által kiválasztott legszebb 5 autónak és tulajdonosának szombaton ingyenes bejutást biztosított a rendezvényre!

Ajándék belépőt kaptak:

Németh Csaba - Trabant 1000rs
Szabó Szilárd - VW Polo 9N
Nagy Norbert - Honda Civic
Kerecsényi Gergő - VW Golf 4
Torma László - Audi A4 Avant Quattro

A díjazottakat emailben is értesítettük.

További programok

Szlalom verseny (vasárnap): Épített pályán a szlalom versenyre benevezhetsz első és hátsó hajtású autóddal, ccm-től és típustól függetlenül. A győztesnek járó kupát a legjobb köridő tulajdonosa kapja.

Gumifüstölés (vasárnap): Hogy ne kopjon a sajátotok, a rendezők kerekeket biztosítanak hozzá Nektek, amit csak szövetig égetve vesznek vissza.

Sétarepülés (szombaton és vasárnap): Ezt a szolgáltatást kedvezményesen 3500 Ft/fő-ért veheti igénybe minden látogatónk a rendezvény ideje alatt, mindemellett lehetőség van még vitorlázórepülésre és helikopteres városnézésre is

A szórakozást szolgálják még:
- Zeus kipufogó bemutató
- nonstop sörsátor mindkét nap
- óriás légvár és játszótér a gyerekeknek,
- különböző étkezési lehetőségek,
- iszapbirkózás,
- vizespóló verseny,
- hastánc bemutató,
- ejtőernyős tandemugrás

Szombat este pedig a programok végeztével Airport Party fedőnév alatt, a résztvevők számára diszkóval és ivászattal egybekötött bulira kerül sor a reptéren, a ritmusokat pedig a Club Mirage szolgáltatja egészen hajnali 3-ig. A helyszínen kemping működik, zuhanyzóval, WC-vel és étteremmel, melyet a két napra érkezők díjmentesen igénybe vehetnek. A sátorozási lehetőség adott lesz a helyszínen, aki viszont inkább ágyban aludna, könnyen talál szállást a helyszíntől 5 km-re fekvő Kaposváron. A területen hagyott autókról – a nyugodt bulizást elősegítendő - éjszakai őrzés gondoskodik.

További infók a rendezvényről
Telefon: 0630 392 7078
E-mail:
[email protected]
Web: www.airportracing.atw.hu

Egynapos belépőjegy: 1500 HUF, kétnapos: 2000 HUF / fő
Esőnap: 2006. augusztus 19-20.