Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban német autók tuningjával foglalkozó Hamann nem zárkózik el a legfényesebb csillagok tovább ékesítésétől sem, így igazán exkluzív feladatot jelentett számukra egy olasz paripa, a Lamborghini Murcialego átalakítása.

Egy önmagában tökéletes autón a karosszéria kiegészítőkkel általában már csak rontani lehet - de nem a Hamann esetében. Az új elemek mind saját funkcióval bírnak: nem csak a megjelenést teszik vonzóbbá de a legtöbb esetben létfontosságú szerepkört töltenek be az autóra aggatott műanyag és karbon elemek. Az újdonságot jelentő első köténytoldat, valamint hátsó szárny fő feladatai a tengelykere jutó leszorító erő növelése nagy sebesség mellett. A két elemet kevlár - karbon illetve szénszálas műanyagból készítették, kinézetre pedig, mintha egyenesen a Lamborghini gyárból érkeztek volna.

A motorháztető alatt egy 6,5 literes V12-es erőforrás dübörög, amely 640 lóerőt ad le. A motorhoz nem nyúltak ám a kipufogórendszeren változtattak: a hátsó dobok sport változatokra cserélődtek, valamint stílusos, 120 mm átmérőjű krómozott végekkel szerelték fel őket.

Az egyedi Lamborghini felniket a Hamann „EDITION RACE” forgácsolt tárcsáira cserélték. Az eddig főként BMW-ken látott kétrészes felnik polírozott peremből, valamint lakkfekete küllőkből állnak, melyeket titán csavarok tartanak össze egymással. A 20 colos görgőkön elől 235/30 ZR20, míg hátul 325/25 ZR20-as nagyteljesítményű abroncsok feszülnek.

A belsőt sem hagyták meg gyári állapotában, sőt, teljes mértékben a tulajdonos ízlése alapján alakíthatják. A teljes bőrborítás mindenféle színben kapható, mndemellett 8 részes karbon betét csomag illetve némi multimédia - TV, DVD és Playstation - kapott helyet az utastérben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!