Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Amerika a lehetőségek és a lehetetlen dolgok kontinense, és mint azt már számos példán láthattuk, az autóátépítések terén mindez hatványozottan igaz. Nincs ez másképp annál a Rolls-Royce Silver Shadownál sem, melynek igencsak durván belegázoltak a lelkivilágába.

Az egykori angol luxus limóról az embernek bármi eszébe jut, a luxuson és a limuzinon kívül persze. A Silver Shadow gyárilag sem piskóta, 6.5 literes, V8-as blokkját egy 592-es HEMI aggregátra cserélték, mely a duál-nitró szettel együtt maximálisan 1040 lóerőt teljesít. A motorháztető fölé ágaskodó, a képbe sehogy sem illő, 9.7 literes csupa króm erőforrás mellett szinte eltörpül a Rolls Royce tiszteletet parancsoló hűtőrácsa, az ültetett futómű és a jókora króm kerekek viszont nagyon jól passzolnak a pimpes összképhez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az utastérben a számos króm kiegészítőhöz remekül passzoló egyedi bőrözés kiterjed a bukóketrecre is, mely így igazán ízlésessé teszi a luxus-dragster-limuzin utasterét – kérdés mindezt ki, és milyen módon tudja kihasználni. Az értelmét keresni viszont valószínűleg felesleges ;)