Info lorem ipsum szöveg

I. VIHARSARKI TUNING FESZTIVÁL!

Első alkalommal kerül megrendezésre Békés Megye legnagyobb Tuning Autós rendezvénye, 2005. 07. 16-17-én, Békéscsabán a Városi Sportcsarnokban és annak külső területén. A kétnapos rendezvény ideje alatt láthatóak lesznek különleges és ritka tuningautók illetve a hazai tuningvilág ismert és elismert verdái. Szombaton a csarnok külső területén tuningautó + Carstyling találkozó, míg vasárnap a dübörgés szerelmeseit, hangnyomás verseny várja. Állandó programok között szerepel Tuningautók bemutatása, tuning alkatrészek árusítása, az elmaradhatatlan szépségverseny, autóhifi bemutatók, Dj mix, márkakereskedések kiállításai, a játékos kedvűeket Play Station szimulátor verseny, míg a szomjasakat sörsátor várja. Ügyesebbek figyelmébe az autós ügyességi versenyt, a gumifüst szerelmeseinek a dühöngőt tudjuk ajánlani. Mindezek mellett a Bmx-esek is megmutatják, mit tudnak illetve különféle értékes ajándékokat sorsolunk ki a kilátogatók között. Tombolánkon 20 db Forma 1-es belépőjegy is gazdára talál! A női nem kedvelőit Bikini Car Wash, illetve két ismert hölgy várja, Sári Évi a Splash-ből és barátnője Dundika! Nyitvatartás: Szombaton: 9-20h-ig. Vasárnap: 9-18h-ig. Belépő: 12 éves kor alatt: 400.-Huf/fő 12 éves kortól: 800.-Huf/fő Szervező: Viharsarki Autósport Közhasznú Egyesület /VS Tuning Club/ amely 2004. Év végén alakult 10 tuningőrült fiatal alapító taggal. Akik közül páran a Carstyling-on is megtalálhatóak Mareaspeti, Peti, Vinyo, Külföldi. A Club tervei autós rendezvények szervezése lebonyolítása, programteremtés. Tuning autósok összefogása, összetartásának kialakítása. Két napra érkezőknek szálláslehetőség a Sportcsarnok közelében.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Klubkártya kedvezmény: A belépő árából 100ft kedvezmény
Hazai rendezvény
Szervező
;Viharsarki Autósport Közhasznú Egyesület
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Békéscsaba, Sportcsarnok,
Dátum
2005.07.16 - 2005.07.17
Kezdés
09:00
Befejezés
18:00
Kontakt
Kovács Péter /mareaspeti/
Mobil
06 30 215 6167
E-mail
vstuning@freemail.hu
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 230

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.hu összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!