Vin Diesel - már ki tudja, hanyadik részben

A legújabb Halálos Iramban tréler számos kérdés maradt nyitottan a rajongók számára. Az első meglepetést a film címe okozta: először Furious 8-ról Fast 8-ra, majd végül Fate of the Furious-ra változott

A következő érdekesség már magában az előzetesben volt: míg Dominic Torretto (Vin Diesel) láthatóan a rosszfiúk oldalára áll át, addig az előző részben főgonoszt játszó Jason Statham-et pont ellene vetik be a "család" részéről.

Az ötlet persze annyira nem újkeletű, elég, ha csak visszagondolunk az "átprogramozott" Letty-re, vagy a pandúrból rablónak álló Hobbs nyomozóra - hogy más példákat ne is említsünk.

De van itt más érdekesség is:

A widebody Challenger a trailerben

Ezt a widebody Dodge Challengert a Motorauthority csapata szúrta ki a legfrissebb Fast & Furious flm hivatalos trélerében. Habár a típushoz létezik ilyen kit például a Liberty Walk repertoárjában, a képen egyértelműen látszik, hogy ez valami más lesz. Az internetet azóta izgalomban tartó darab könnyen elképzelhető, hogy a Dodge 2017-re datált új csúcsmodellje, az Challenger ADR egyik példánya, melyet az SRT Hellcat fölé pozícionál a gyár. A gyanút az új típusról készült kémfotókra alapozzák, melyet a gyárinál láthatóan jóval szélesebb nyomtávval teszteltek.

Kémfotó a Challenger ADR-ről


Április 14. után mindenesetre sokkal okosabbak leszünk.

Forrás: Motorauthority