Felejthetetlen három napon vannak túl a 2024-es Miss AMTS szépségverseny döntős lányai. Idén először került megrendezésre a Miss AMTS tábora, melynek helyszínéül a fantasztikus Sirius Hotel Keszthely szolgált.

Keszthely legújabb, 2023-ban nyílt, superior szállodája közvetlen a Balaton partján, a vizek ölelésében várja pihenni vágyó vendégeit. A hotel 128 elegánsan berendezett, kellemes színvilágú szobával rendelkezik. Különböző szobatípusok garantálják, hogy mindenki megtalálja a saját maga igényeinek megfelelőt. Legyen szó kényelmes terasszal rendelkező örökpanorámás, Balatonra néző LakeSide szobáról; szintén teraszos, parkolóra néző ParkSide szobáról; külöböző méretű lakosztályokról, mint a Junior Suite illetve Orion Suite; vagy családoknak, baráti társaságoknak kifejezetten ajánlott összekötőajtós, Connecting szobáról, a Sirius Hotel biztosan nem fog csalódást okozni.

A gyönyörű szobákon felül sokszínű Spa és Wellness kínálattal, 7 medencével és 10 szaunaattrakcióval, masszázzsal és konditeremmel 1500 m2-en biztosítják, hogy a megújulásé és a feltöltődésé legyen a főszerep. És ha a látogatók túl vannak a pihenésen és wellnessen, természetesen az ínycsiklandozó ételek sem maradhatnak el, melyről a hotel étterme a SunRise étterem gondoskodik. Az étteremből a vendégek a szemet gyönyörködtető napfelkeltét is megcsodálhatják, ha időben érkeznek. Ha pedig valaki igazi koktélkülönlegességekre, vagy csak egy finom kávéra vágyna, az elegáns Capella bár a tökéletes választás.

A 12 döntős szépségversenyző március 8-án érkezett a táborba, ahol egyből mélyvízbe kerültek, hiszen egy IQ teszten kellett részt venniük. Az 1. alverseny győztesének, Csonka Anasztáziának jutalma nem volt más, mint az Orion lakosztály a hétvégére. Ezt követte egy gyors járáspróba, melyet az előző 2 év királynői tartottak. Ebéd után pedig kezdetét vette a keszthelyi Festetics-kastélyban a Miss AMTS 2. portfólió fotózása, ahol a lányokat a verseny főszponzora, a Proflotta által biztosított luxusautókkal fotóztuk, Király Beáta divattervezői estélyi ruháiban. Az egész napos pörgés után, a lányok számára még nem ért véget a nap, hiszen minden este 3-4 órás táncpróbájuk volt, hogy a döntőre tökéletesen elsajátítsák a koreográfiát.

A tábor második napján, kora reggel lezajlott a 2. alverseny, ami egy Balaton-parti futóverseny volt. Első helyen futott be Ilics Szimonetta Mercédesz, akinek nyereménye egy Fitt Odett és egy Bedobta.hu ajándékcsomag volt. Ilyen mozgalmas reggel után, még mozgalmasabb nap következett. Reggeli után a gyönyörű hölgyeket a Sirius Hotel különböző részein fotóztuk, beleértve a wellness részleget, közösségi tereket, éttermet, bárt és a lakosztályt is.

A fotózás ugyan kimerítő volt, de akik túl voltak a saját fotózásukon, kikapcsolhattak a hotel medencéiben, szaunáiban vagy épp egy jó masszázs alkalmával. Ebéd után egy önfejlesztésről szóló előadást volt szerencséjük meghallgatni a versenyzőknek, Paray Zsolt, a buywatch.hu webáruház tulajdonosának előadásában. Ezt követően, pedig lezajlott a 3. és egyben utolsó alverseny is, melynek során arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik lány, milyen magabiztosan kommunikál és ad elő közönség előtt. Ennek az alversenynek a győztese Varga Réka Leona lett, aki szintén egy Bedobta.hu ajándékcsomaggal, valamint egy Buywatch.hu Ice Watch órával lett gazdagabb. Az esti órák, pedig a meglepetés kedvéért ismét koreográfia betanulással teltek.

A tábor utolsó napján, még volt egy kis idejük a versenyzőknek, hogy egyéni tartalmakat gyártsanak, a hotelről és egyéb szponzori ajándékokról vagy épp kiélvezhessék még egy kicsit a Sirius Hotel adta szolgáltatásokat. A nap többi részében azonban, már csak a koreográfia elsajátítás volt terítéken, este pedig, visszatért a csapat Budapestre.

Hatalmas mérföldkő volt a verseny életében, hogy egy igazán elit céggel, a Sirius Hotellel dolgozhattunk együtt. Ennél jobb helyszínt elképzelni sem tudtunk volna, a legelső táborhoz. A hotelben tartózkodásunk mindhárom napján, az itt dolgozók végig a segítségünkre voltak, mennyei ételeket kóstolhattunk meg és gyönyörű környezetben készülhettek fel a lányok a döntőre. Ezúton is köszönjük a Sirius Hotelnek a lehetőséget.
Ha kíváncsiak vagytok, min dolgoztak ennyit a lányok, illetve, hogy kinek a fejére kerül idén a korona, mindenképp látogassatok el az UNIX-AMTS-re, 2024. március 22-24. között a Hungexpo-ra, ahol a lányok mindhárom nap, három különböző öltözetben mutatják meg magukat.

Találkozzunk az UNIX-AMTS 2024-en! 
Vedd meg a belépőjegyed online lővételben: jegy.amts.hu