Megérkezett partnerünkhöz az Osram legújabb fejlesztésű autóizzó családja az Osram Night Breaker Laser 150%! Európában először a Lumeneten raktárról elérhető az akár plusz 150% látható fényáramot és akár 150 méteres fénykévét biztosító* legális autóizzó portfolió.

Világosabb lesz

A legnagyobb gyártók versenyében született, a legsötétebb időkre tervezték. Az Osram Night Breaker Laser gen2 elég világos lesz ahhoz, hogy bármilyen útviszonyok közt biztonságos közlekedést nyújtson az éjszakai vezetés során.

Egyedülálló széles választék

Az Új Laser gen2 fényszóróizzók sokkal szélesebb választékban nyújtanak biztonságot az autótulajdonosok számára. A Night Breaker Laser gen2 család, nem csak H4, H7 fejeléssel lesz elérhető, mint a korábbi változat. A gyártó integrálták az új fejlesztéseket a korábban nem elérhető H1, H3, H8, H11, HB3, HB4 típusú izzókba is. A teljes portfolió lehetővé teszi, hogy minden felületen a legjobb eredményeket érd el az autód világítása terén.

Legyél Te az első!

Ismerd meg a legerősebb Osram autóizzót! További információért kattints ide, vagy az alábbi képre:



*A fénykéve hossza és a látható fényáram nagyban függ az autó fényszórójának szakszerű beállításától, illetve a fényszóró átláthatóságától. Amennyiben be van mattulva a lámpád búrája, a Philips Ecovision lámpafelújító szettel újra a legjobb formába hozhatod azt.

Mi volt az első autód? Az első autójára mindenki jó szívvel emlékszik vissza :-) Neked mi volt az első autód? Látogass el a Lumenet Facebook oldalára július 31.-ig, mondd el mi volt életed első saját autója (az sem baj, ha a képét is megmutatod) és nyerj Osram univerzális menetfényt (DRL), 10.000, vagy 5.000 Ft-os utalványt! További információért kattints ide, vagy az alábbi képre: