Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Április 25-én, egy verőfényes vasárnapon került sor a II. Raceland Kupára Szegeden, a Plaza parkolójában. A rendezvényt szervező BG Tuning, hasonlóan az első fordulóhoz, mindent megtett, hogy a találkozóra érkező tunerek maximálisan jól érezzék magukat.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Elsősorban a környező megyékből, de ugyanígy az ország több pontjáról is cirka 100 hazai tuner jelent meg autójával, és sült póló formájúra a kora nyári melegben. A klasszikus parkolós találkozók forgatókönyvét megtörve, az ingyenes rendezvényt számos extrával turbózták fel a szervezők. Minden résztvevő a BG Tuning vendége volt egy kis reggelire, a jelképes 500 Ft-os szépségverseny nevezési díj mellé pedig 1.000 Ft-os kajajegy, valamint egy kávéutalvány is járt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Kora délutántól a központi nagyszínpadon bemutatók és koncertek vették kezdetüket, melynek záróakkordja a Ganxsta Zolee és a kartell fellépése volt. Természetesen mi sem érkezhettünk - standunk mellett - a szokásos forgószínpad nélkül, ahol a Futam versenyiről ismert Happy Dj-s szolgáltatta a talpalávalót, egész álló nap.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A rendezvény további pozitívumát a fő program, a szépségverseny díjazása jelentette. A két TOP 3-as kategória, valamint az 5 különdíj megszerzésére több, mint 70-en neveztek, a tét pedig nem is volt kicsi: összesen 500.000 Ft-ot meghaladó értékben kerültek kiosztásra vásárlási utalványok és ajándékcsomagok a fél 8-kor esedékes díjátadón – ingyenes találkozón ilyesmire aligha akadt még itthon példa!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A buli látogatottsága is igen kellemes volt, a Pláza igazgatósága pedig gondoskodott a legkisebbekről is: a gyerekeket többek között ingyenes vidámpark várta, így a szülők is nyugodtan tudtak nézelődni az autók között.

Összességében ismét egy remek hangulatú, nyereményekben és juttatásokban gazdag találkozót sikerült prezentálnia a BG Tuningnak – talán valahol itt kezdődik a hazai tunerek korrekt támogatása. A többiről pedig beszéljenek a képek!