Cikk: Premier előtt: Furious 7

aktuális téma
 Premier előtt: Furious 7

A legújabb Halálos Iramban mozit az AMTS és a Gymkhana.hu közös vetítésén volt alkalmam premier előtt megtekinteni. Íme az első benyomások! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
TaaT
#38
2015. április 12. 23:47
Én kb megállok az első résznél, a többi a nyomába sem ér.
RopyAti
#36
2015. április 12. 21:36
Ja és tartani fogok egy FAST napot , megnézem az összeset , szépen sorban!
RopyAti
#35
2015. április 12. 21:35
Megnéztem , hibátlan a film, a végén, pedig elmorzsoltam egy könnycseppet! Úgy rázott a 4 DX szék ,még jó hogy a film elejére felzabáltam nachosomat, különben a pólómról kellett volna ennem!

Ha lesz következő, azt is moziban nézem meg.

videoTOM
#34
2015. április 08. 12:49
Levették szerzői jogok megsértése miatt, pedig a Fast & Furious hivatalos csatornáján volt... a Facebookos verzió viszont továbbra is elérhető, itt van beágyazva:
[ link: www.carstyling.hu ]

Ki érti ezt...?
hobizoli
#33
2015. április 08. 01:14
"
Ez a videó nem nyilvános. Légy tapintatos, és alaposan gondold át a megosztását.
"

ahhoz kepest, hogy nem listazott video, mar tobb millios nezettsege van
Borisz80
#32
2015. április 08. 00:47
Mindegyik részét láttam a 7-en kívül, egy két előzetest megnézve belőle ez is jónak ígérkezik. Tény ahogy eltelt ez a kicsivel több mint 10 év a tuning irányzat mint USA-ban mind bárhol a világon sokat változott. Vannak-e benne túlzások?? igen, de ez még is csak film, vannak voltak lesznek akik mindig egy film tiszteletére csinálnak meg egy autót, élnek egy film szerint, de egy film attól film, hogy sokszor az ember agyi szüleménye alakot ölt. van akinek sok, van akinek ad pár óra kellemes élményt, van akit untat, de kérem ilyen a szórakoztató ipar. Hála a jó istennek nem mindig felel meg mindenkinek. Olyan mint az emberek nem vagyok egyformák úgy a filmek se. Tisztelet a készítőnek a szép megemlékezésért!
RopyAti
#29
2015. április 07. 21:02
A Fast & Furious sorozat olyan mint a Star wars, mégpedig abból a szemszögből, hogy egy generáció gondolkodását formálta meg az autótuningolásról alapjaiban és ami ma már lehet, hogy gagyinak tűnik, akkor pont ez a film volt az ami miatt akasztgattuk a gépekre a bojlereket, meg a neonokat. Ahogy mi is öregedtünk, úgy a filmben is változott a kocsi felhozatal is. Finomult , igazodott az az aktuális trendhez és a negyedik részben már nem is látni a bojlerszörnyeket, annyira , a további részekben pedig el is tűntek.

Szóval még ha nem is csak a kocsikról és tuningolásról szól már , így is aki eddig szerette ezeket a filmeket és mindet látta is, az már csak a presztízse miatt is be fog ülni a moziba, ahogy az első résznél tette.

Szerintem.
kizcar
#28
2015. április 07. 16:50
Ezen a videón nagyon elsírtam magam. Paul mellett eszembe jutott drága nagymamám is. Ebben a videóban láttam, hogy egy másik utat választottak maguknak, hogy "ott" folytassák tovább. Nagyon sajnálom Pault-t. Mindig olyan életet akartam, akarok magamnak amilyen neki volt. Akár az legyen a filmbéli vagy a valóságbéli. Hasonlítok rá külsőleg és azt hiszem lelkileg is. Nagyon megérintett a halála. Nyugodj Békében Paul. Örökké élni fogsz a szívünkben.
Vukyee
#24
2015. április 06. 15:47
Furious 7 - Ending Scene [Hungarian] - indavideo.hu

VIDEÓ - "Régen azt mondtam, negyed mérföldről, negyed mérföldre élek. És azt hiszem, ezért vagyunk testvérek. Mert te is így éltél. Akárhol is vagy, leg...

Kiemelt hozzászólás
videoTOM
#20
2015. április 06. 13:35
Az a bizonyos Wiz Khalifa soundtrack, immár az új videóklippel.
Nem kellenek hozzá szavak.
RopyAti
#19
2015. április 06. 11:43
Én a jövőhéten fogom, addigra lemegy a nagy roham, remélem...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 58 találat 3 oldalon