Cikk: Golf-találkozó: szeptember 27., Hungaroring!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Golf-találkozó: szeptember 27., Hungaroring!

A márka rajongói számára kötelező program az idén már harmadjára megrendezendő Golf-találkozó, ahol az eredeti állapotban megőrzött vagy éppen tuningolt modellek, újdonságok, koncepciók, valamint remek programok várják a nagyérdeműt. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
74Coree
#8
2014. szeptember 06. 18:05
Szia Quad!
Lehet csak az én figyelmem kerülte el ez a rész, de valahogy nem sikerült azt az infót kiszűrnöm a leírásokból, hogy az a Golf-os, aki nem akar kiállítóként regelni, az mehet-e majd a pályán? Ha az emlékeim nem csalnak, akkor tavaly ugye a paddock-osok mehettek folyamatosan, majd mentek egy kört a felvonulás alkalmával a többiek is. A kérdésem az lenne, hogy ez most is ilyen formában lesz? Csak azért kérdezem, mert időközben Golfkocsi tulaj lettem én is, viszont a zsűri által nem kerülnék be, az is tuti, szal meg sem próbálom...ellenben jó lenne menni legalább egy kört a pályán, ha van rá mód.
Előre is köszi!
Üdv.
Kiemelt hozzászólás
Quad
#7
2014. szeptember 06. 16:44
FIGYELEM

A paddock területére jutás zsűrizése a hétfői napon történik, így VOLKSWAGEN GOLF tulajdonosok számára holnap (szeptember 7.) éjfél az utolsó határidő, hogy regisztráljanak a [ link: www.golftal ]álkozó.hu oldalon!

A zsűrizésben részt vesznek:

Andrási Éva - Porsche Hungaria Kft., Volkswagen tréner
Császár Attila - Volkswagen Konszern Club, elnök
Cseke Zoltán - Classic Cars, cégvezető
Gajdán Miklós - autóMAGAZIN, vezető szerkesztő, Az Év Autója-zsűri tagja
Jójárt Martin - Retro Autó Klub Egyesület, elnök
Kismartoni András - Origo Autó, szerkesztő
Nokta Balázs - Tuning Show Kft., tulajdonos
Otto Dániel - Porsche Hungaria Kft., Volkswagen területi vezető
Tóth Zoltán Zsolt - Autó-Motor Magazin, szerkesztő
Vályi István - TotalCar.hu, újságíró
Vendel Lajos - VW Depo, főszerkesztő

A fentiek csak a Golf tulajdonoskra vonatkoznak! A Transportereknek, Bogaraknak, Passatoknak, Scirocco és Corrado-tulajdonosoknak még van idejük.

További infók a rendezvényről itt és itt .
Hajrá, hajrá!
Fuchs
#5
2014. szeptember 04. 20:11
Mi is megyünk
gejza
#4
2014. szeptember 04. 19:40
Most akkor "4ajtós Golffal" is lehet menni????
wiktor
#3
2014. szeptember 04. 19:32
Ott leszünk természetesen!
sumakker
#2
2014. szeptember 04. 19:24
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2014. szeptember 04. 13:22
Bővül a program a szeptemberi Golf-Találkozón:

a rendezvény népszerűségének köszönhetően a korábbi évekkel szemben a Golfok mellett, az érintett klubok szervezésében a Transporterek, Bogarak, Passatok, Sciroccók és Corradók is találkozót tartanak a helyszínen, így a rendezvény hivatalos elnevezését Volkswagen-találkozóra módosították a szervezők.

A változtatás természetesen a Golf-tulajdonosoknak szervezett programokat nem érinti, így a [ link: www.golftalalkozo.hu ] oldalon előre regisztrálók használhatják napközben a versenypályát, a Paddock részen kizárólag (a zsűri által szeptember elején kiválasztott) Golfok állhatnak, akik közös felvonulást is tartanak a versenypályán, illetve a parkolóban is elkülönített rész várja majd a Golffal érkezőket.

A rendezvényről bővebb információ a [ link: www.golftalalkozo.hu ] holnapon vagy a Volkswagen Magyarország Facebook oldalán ([ link: www.facebook.com ]) található.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 48 találat 3 oldalon