A 2008-as fergeteges tuning bulikhoz hasonlóan idén újra a Tarnamérai Termál és Strandfürdő adott otthont egy - ezúttal 3 napos - rendezvénynek.

A jó helyszín nem csak az autós találkozóhoz, de strandoláshoz és a pihenéshez is elsőrangú volt. A szervezés megoszlott, a péntek, illetve a szombati napot a Street Warriors, a vasárnapit a Patricar és a Carlife közösen szervezte.

Vasárnap már kora reggeltől várták az autósokat, akik szép számmal kezdték el feltölteni fürdő területét. A ragyogó idő ellenére a kezdeti lelkesedés hamar alábbhagyott, a kiállító autók létszáma alig érte el az 50-et. A felhozatal vegyes volt, a tuning, és driftautók mellett néhány motor is tiszteletét tette.

A programok a sexy autómosással kezdődtek, a MED Angels csajok szépen lepucolták a rendelkezésükre bocsátott Focust. Ezután következhetett az ingyenes kipufogó hangnyomás mérés, amelyet a Patricar profi csapata vezényelt le. Majd ismét következett egy kis kocsimosás, ezúttal egy drift BMW mellékszereplésével.

Kis szünet után a fürdő előtti útszakaszon s Szikla Drift Team, és a Bata Drift Team tartott egy kis burnout bemutatót.

Ekkor viszont viszont már az időjárás is közbeszólt, délután fél 2 körül a hirtelen jött tomboló viharos szél és az eső teljesen elmosta a rendezvényt. A felázott fürdő területén a többi program (hifi hangnyomás, Streetfighter, és Quad show) már nem került megrendezésre, egy gyors (kipufogó hangnyomás) eredményhirdetés után mindenki menekülőre fogta, és elindult haza.

Kattints ide a galéria megtekintéséhez!

Képek és szöveg: X-Tomi Design, nagy köszönet értük.