A hazánkban, az AMTS-en is rendszeresen vendégeskedő VAG UNITED csapatának eddigi legnagyszabásúbb fedett, nemzetközi rendezvényére kerül sor július közepén, melyre hazai tunerek jelentkezését is várják!

A július 12-13. között megrendezésre kerülő VAG UNITED Indoor Show hatalmas nemzetközi konszern-parádénak ígérkezik hat csarnokban, összesen 35.000 négyzetméteren, a Kortrijk Expo területén. A kontinens fontosabb tuning rendezvényeit egytől-egyig látogató belga csapat tunerek százait várja Európa minden pontjáról, így az AMTS-en keresztül hazánk fiainak is adott a lehetőség a kilátogatásra.

A show fő irányvonala: csak a krém és csak konszern gépek! Volkswagen, SEAT, SKODA, AUDI, BENTLEY, PORSCHE, LAMBORGHINI, BUGATTI - a rengeteg meghívott egyedi tuning, valamint gyűjtői kézen lévő VW-konszern vas mellett a témába vágó háttéripar, valamint az összes márka hivatalos viszonteladói is a helyszínen lesznek, a legújabb modellekkel.

Csatlakozz a kiállítók közé!

Csatlakozz Te is a kiállítók közé, és képviseld hazánkat a neves rendezvényen! A carstyling.hu-n keresztül jelentkező autósok számára VIP jegyet és ingyenes szálláslehetőség jár a rendezvény idejére (péntek és szombat estére) a Hotel Ibis Kortrijk-ben, reggelivel.

A jelentkezéseket a [email protected] címen várjuk! A levélhez mindenképpen csatolj képet, vagy a Carstyling azonosítód. Elsősorban Top Tuner, illetve Xtreme kategóriás autók tulajdonosainak jelentkezését várjuk!