Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Július 16-17-én, Békéscsabán első ízben került sor kifejezetten tuning autókat felsorakoztató kiállításra, az I. Viharsarki Tuning Fesztivál keretei között. A színvonalas, és remek hangulatban megszervezett eseményre a szombati reggelen, mint kiállítók érkeztünk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyszínen még javában folytak az utolsó simítások, főleg, mivel az autók nagy része csak ekkor érkezett. A kiállítás fő látványosságát a dugig pakolt sportaréna biztosította, ahol számos gyönyörű hazai tuning verda foglalt helyet, több kiállítói stand kíséretében. Az autók között a prímet természetesen az RS Tuning munkái vitték. Élőben megtekinthető volt a már több nemzetközi díjat nyert Taxi, három Corrado, a tavalyi szegedi kiállításról is ismert kétszínű sárga Golf IV-es, Hans Golf IV-ese, valamint egy halványzöld Volkswagen Polo. Számos, a Carstyling.hu-ról ismerős autóval is találkozhattunk: a H&H Design színeiben Nakamura és Corsatuner gépét tekinthettük meg, a felni-díjas DavidV8 sem hiányozhatott, fox és OC-Szilvi, Grécsy, Okvat és csapata, valamint Matej autója is megtekinthető volt idebent.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A legnagyobb meglepetést Póznamókus 2 hét alatt hihetetlen módon megváltozott Passat-ja nyújtotta (először rá sem ismertem). Az autó flip-flop fényezést, új felniket és első lökőst kapott, és bár még nincs teljesen kész, egyszerűen gyönyörű lett. Az S&H Tuning színeiben a jól ismert, folyamatosan változó kék-fehér Leont, valamint egy ízlésesen átalakított Tigrát tekinthettünk meg. Fox keze munkájának köszönhetően GáBor kék Golf IV-ese is szépen átalakult, kiállítása pedig igazán szép gesztus volt a szervezők részéről.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A csarnokon kívül számos ismert környékbeli gép, a Devil Tuning két autója, valamint Hans Golfja és Emmenegger jól ismert E39-ese foglalt helyet, akik mellé napközben érkezett be a kiállítás számomra legjobban tetsző autója, a Tuning&Stereo fesztiválról ismert, még mindig „fejlesztés alatt” álló sárga E46-os BMW, amely egyébként szintén az RS Tuning munkáját dicséri.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az udvaron kapott helyet standunk, valamint a meghirdetett Carstyling.hu találkozónak helyt adó parkoló is, ahová nagy örömünkre szép számmal érkeztetek az oldalról. Szintén kint volt megtalálható a BEOL standja, amelynél bárki fotót készíttethetett magáról a térség csinos lányai kíséretében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Számos program szórakoztatta a nagyérdeműt napközben, így air-ride bemutató, bikinis autómosás egy gyönyörű Mustang GT kíséretében, BMX-bemutató, utcai táncosok, playstation blokk, játékok, gumifüstölés, sőt, kisebbek számára még quad-ozási lehetőség is volt. A rendezvény házigazdája a Splash együttesből ismert Sári Évi, valamint Dundika volt, akik - több férfitársammal egyetértésben – a lehető legjobb választás voltak erre a két napra.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Egy remek hangulatban eltelt szombatot tudhatunk magunk mögött, jó volt találkozni sokatokkal, és ezúton is köszönet mindenkinek, aki segédkezett a – nekünk sohasem egyszerű - standolás eseményeiben :) Mindemellett nagy gratuláció a szervezőknek, hogy elsőre egy ilyen színvonalas rendezvényt sikerült tető alá hozniuk. A többiről pedig beszéljenek a képek.

Szép volt fiúk! ;)