A német autókat előszeretettel átalakító japán Wald International az S-Merci, az Audi A7 és a Porsche Panamera után most a második generációs Cayenne-t vette elő.

A jól megszokott Black Bison elnevezésű body kit a Cayenne 958 mindegyik kiviteléhez elérhető. A teljesen átszabott orrészen az első lökőst cserélték, továbbá a kocsi új koptatót, ködlámpákat, a fékek hűtésére szolgáló oldalsó légbeömlőket, nappali menetfényt valamint feketére fényezett hűtőrácsot kapott.

Vadonatúj a motorháztető is, amelynek szellőzőnyílásai agresszív  fekete "karmokban" végződnek. Mintha csak az X-men filmek Farkasa karcolta volna végig.

A kiszélesített kerékjárati íveket hangsúlyos küszöbökkel és - az első koptató folytatásaként - fekete fellépőkkel kötötték össze. A 13 küllős mattfekete Wald Renovatio felnik még különlegesebbé teszik az amúgy sem mindennapi luxus-SUV megjelenését.

Természetesen a japán tunerek nem feledkeztek el a gép hátsójáról sem. Az új lökhárítót a karbon diffúzor, a négy ovális kipufogócső és a középen trónoló vörös körlámpák teszik még vagányabbá. A Cayenne 958 ezen kívül kapott vad tetőspoilert és egy szolid légterelőt a csomagtérajtóra.