Míg az európai tuningcégek zöme egy ujjal sem mert hozzányúlni az Audi A7 tökéletes formáihoz, a Wald International üde színfoltot hozott a nagyfelni-ültetés jellegű átalakítások kiszáradt világába. Még így is, hogy a koncepció szokás szerint fekete.

A japán vállalkozás által űzött, a véleményeket gyakran erősen megosztó egyedi stílus számos esetben vizsgázott már jelesre az öreg kontinens autói tekintetében, de persze előfordulnak borzasztó félresiklások is: elég ha csak visszaemlékezünk, mit műveltek például a Rolls-Royce Ghost-tal, vagy még anno hogyan csináltak kis híján Subaru Imprezát egy C-osztályos Mercedesből.

A már júniusban beharangozott friss csomagra azonban egy büdös szavunk nem lehet, bojlerezés ide vagy oda, hihetetlen jól eltalálták az optikát. A szolid, de egyszerre sportos és elegáns bodykit új első lökhárítót és hűtőrácsot, küszöböket, jelzésértékű szárnyat, valamint diffúrzoros hátsó elemet tartalmaz, masszív DTM végekkel szerelve.

Mindezt ültetéssel és részben fekete küllőkkel megbolondított 20 colos felnigarnitúrával egészítették ki. A csontfekete autón az ablakokat, valamint a lámpákat is lesötétítették, továbbá a motorháztetőn is bepróbáltak egy matt fekete fóliát (utóbbi szintén remek ötlet volt).

A komplett csomagot ráadásul nem is annyira vészesen drágán, 5.700 dollár (kb. 1.3 millió HUF) ellenében vesztegetik a japánok, kérdés persze, hogy a felni ebben benne foglaltatik-e.