Bizonyára mindenki sokat hallott már az elmúlt időszak szigorított hatósági intézkedéseiről, melyek kiemelten érintették az utólagos xenon szettek, valamint az engedéllyel nem rendelkező halogén izzók témakörét is.

A hatóság előszeretettel köt bele az utólagos xenon átalakításokba, vagy akár az engedéllyel nem rendelkező, erősebb fényű halogénizzókba is.

Ezek egy része, főleg a rosszul beállított fényszórók esetén valóban veszélyforrást jelenthet autóstársainkra nézve, más részükkel lehet, hogy nem lenne különösebb probléma, de a minősítés hiányát ez persze nem pótolja egy ellenőrzésnél.

A megszaporodott intézkedések miatt - kénytelen kelletlen - sokan döntenek az utólagos izzók és rendszerek cseréje, vagy gyári visszaalakítása mellett. Az igény ugyanakkor egyértelműen megmarad a gyárinál lényegesen jobb fényerő és éjszakai látási viszonyok produkálására, hiszen eredetileg is saját biztonságunk növelése volt a cél.

Akik most járnak hasonló cipőben, vagy csak szeretnének javítani a fényszórók gyári teljesítményén, azoknak remek akciót ajánlunk a figyelmébe, ami egyszerre nyújt legális és minőségi megoldást a problémára, ráadásul most nagyon kedvező áron!

Partnerünk, az Osram világhírű termékeinek forgalmazója egészen december 20-ig, vagy a készlet erejéig kínálja számunkra kedvezményesen a Night Breaker Unlimited termékcsaládot, melynek tagjai a gyári izzóknál akár kétszer több, valamint 20%-al fehérebb fényt vetítenek az útra.

A lényegesen fényesebb és erőteljesebb, akár 40 méterrel hosszabb fénykúp érezhetően jobb látási viszonyokat eredményez az út szélén lévő kritikus zónában is, így nagyságrendekkel biztonságosabb, ráadásul kevésbé fárasztó éjszakai vezetést garantál.

Az Osram rendkívüli kedvezményeket hirdetett a termékek árából az év végére, melyeket a hazai importőr egy további akcióval is tovább csökkentett, így hihetetlen kedvezményekkel - akár 2990 Forint / pár áron -  juthatsz hozzá a német gyártmányú, egész Európában érvényes minősítéssel rendelkező termékekhez!

Hogyan juthatsz hozzá?

A termékek megrendelése végtelenül egyszerű: válaszd ki a számodra megfelelő izzókat partnerünk, a hivatalos importőr kínálatából ezen az oldalon, majd a rendelésnél kuponkódként add meg az "UNLIMITED" szót és nyomd meg az ellenőrzés gombot! A termékek árából így szettenként további 500 Ft kedvezményt kapsz! További információ az akcióról a www.vilagitas.eu/carstyling oldalon.


>> OSRAM Night Breaker Unlimited Akciós termékek <<


Hogy szállításra se kelljen költened, a Vilagitas.eu az 5000 Forint feletti rendelésed díjmentesen szállítja ki a Hozzád legközelebb eső Pick-Pack Pontra (Relay, Inmedio üzletek, OMV, Avanti, Avia benzinkutak, stb..).

Az új OSRAM NIGHT BREAKERŸ UNLIMITED előnyei

  1. Több, mint dupla annyi fény: az OSRAM NIGHT BREAKERŸ UNLIMITED lámpák akár 110 %-kal több fényt vetítenek az útra, mint a hagyományos lámpák. Eősségük különösen az autó előtt 75–100 m-re lévő különösen fontos területen nyilvánul meg: – a fénykúp közepe nagyon fényes és erőteljes. Az akadályok és veszélyek jobban láthatóak, így a járművezető korábban reagálhat.
     
  2. Jobb látás: az OSRAM NIGHT BREAKERŸ UNLIMITED fénykúpja akár 40 m-rel hosszabb, mint a szokásos lámpáké, érezhetően jobban megvilágítja az utat. Különösen az út szélén lévő kritikus zónában látunk jobban – ez egy további fontos biztonsági tényező. Ha távolabbra látunk, nyugodtabban vezethetünk.
     
  3. Nagyobb biztonság: az OSRAM NIGHT BREAKERŸ UNLIMITED fénye akár 20 %-kal fehérebb, mint a hasonló izzóké. A tárgyak természetesen, valós színeikkel jelennek meg, ez különösen a figyelmeztető és tájékoztató táblák esetében fontos. A kellemes fényhatás és a nagyobb kontraszt kevésbé fárasztó, kényelmes utazást jelent. Nem utolsósorban pedig a vonzó kékesfehér fény a jármű megjelenését is feldobja.
     
  4. Minőségi és legális: a német gyártmányú OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED család ECE minősítéssel rendelkezik, így használatuk egész Európában engedélyezett.

Kattints a rendeléshez: OSRAM Night Breaker Unlimited akciós termékek