A sikeres tököli debütálást követően, május 7-én kerül sor a MüllerArt Gyorsulási Futam és Extrém show következő állomására, melynek a kunmadarasi repülőtér ad otthont. A rendezvény több szempontból is érdekes számunkra, hogy miért?

Az eddigi legnagyobb Carstyling.hu tuning autó-szépségverseny

Legfőképp, mivel a kunmadarasi versenyen kerül sor az egész szezont átölelő, többfordulós Carstyling.hu tuning autó-szépségverseny első fordulójára. A versenyt a már meglévő szabályokkal, viszont komolyabb díjazással bonyolítjuk le, melyet szponzoraink, az Auto World Áruház, az AutoNeon Hungary, a Devil Tuning, és a már mindenki által jól ismert Auto Mobil és Vegyi Kft. hozzájárulásának köszönhetünk.

A verseny zsűrije a Carstyling.hu szerkesztőiből, valamint a szponzor cégeink képviseletéből áll össze. A 7-i verseny zsűriének oszlopos tagja ezúttal Patkós Balázs, a Devil Tuning tulajdonosa lesz.

A megmérettetés 2 kategóriában (OPTX és Auto-World) történik. A kategóriákat az autó szépítésére áldozott összeg szerint különítjük el: 500.000 Huf alatt OPTX, felette Auto-World kategóriába sorolandó. Az összegbe a HIFI-installáció, I.C.E. nem számít bele, az értékelésnél viszont előnyt jelent!

A legszebb autók kiválasztása 2 összetevő szerint történik:

1. A zsűri mindkét kategóriában kiválasztja az általa legszebbnek vélt 10-10 autót, és 1-10 ponttal rangsorolja őket, saját döntése alapján.

2. Minden látogató, a belépő mellé kapott szavazólappal a carstyling standjánál szavazhat a neki leginkább tetsző járműre. A közönségtől az első 10 legtöbb szavazatot kapott autók állnak pontszerző helyen: a legtöbb szavazatot kapott 10 autó 10 pontot, a második 9 pontot és így tovább. A szavazatot leadó látogatók között óránként értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki!

A TOP 3 mindkét kategóriában e két pontszám összesítésével kerül ki. Azonos pontszámok esetén a zsűri dönti el, ki kerül a kedvezőbb helyre.

Mindkét kategóriában, az adott verseny első 3 helyezettje 5, 3 és 2 pontot kapnak, amit továbbvisznek a következő versenyre. Szezon végén ezekből a pontokból áll össze mindkét kategóriában a két összesített győztes, akik természetesen komolyabb díjazásban részesülnek. Mindemellett, minden verseny, a közönség által legszebbnek talált 5 autója felkerül a carstyling.hu külön erre a célra létrehozott rovatába, és részt vesz a 2005-ös közönségdíjért folytatott küzdelemben. A rovatba felkerült autókra olvasóink SMS-ben szavazhatnak az egész szezon alatt, és a legtöbb szavazatot kapott autó nyeri a közönségdíjat. Természetesen a szavazók között is havonta ajándékokat sorsolunk ki. Minderről bővebb infó hamarosan!

A két fő kategória mellett versenyenként különdíjat kap a közönségszavazás szerint legtöbb pontot elért legszebb európai, amerikai, keleti és japán autó. Amennyiben a különdíj kategóriák közül valamelyikre nem érkezik nevezés, vagy szavazat, úgy a zsűri jogosult egy általa exkluzívnak tartott - a többi kategóriában nem díjazott - autónak odaítélni a díjat.

Díjazás

OPTX kategória (500.000 huf optikára költött pénz alatt)

1. helyezett: Kupa + 7.000 Ft-os OPTX vásárlási utalvány + carstyling ajándékcsomag
2. helyezett: Kupa + 5.000 Ft-os OPTX vásárlási utalvány + carstyling ajándékcsomag
3. helyezett: Kupa + 3.000 Ft-os OPTX vásárlási utalvány + carstyling ajándékcsomag

Auto World kategória (500.000 huf optikára költött pénz felett)

1. helyezett: Kupa + 15.000 Ft értékű Auto World ajándékcsomag
2. helyezett: Kupa + Auto Mobil autóápolási csomag + Auto World naptár
3. helyezett: Kupa + Auto Mobil autóápolási csomag + Auto World naptár

Különdíjasok (4db):

Különdíj kupa

Év végi összetettek:

OPTX kategória összesített győztes: 100.000 Ft értékű OPTX ajándékcsomag
AW kategória összesített győztes: 100.000 Ft értékű Auto World vásárlási utalvány
Év végi közönségdíjas a carstyling.hu-n: 50.000 Ft értékű Devil Tuning vásárlási utalvány

Tanulva az eddigi versenyek tapasztalataiból, a szavazás az autókra, valamint az értékelés is a szépségversenyen történt nevezés mellé kapott saját rajtszám szerint történik majd. A megmérettetésen nevezett autók a Carstyling.hu standja melletti területen parkolhatnak majd, és tétetnek "közszemlére". Természetesen aki benevez a szépségversenyre, e mellett ugyanúgy nevezhet a gyorsulásra is.

A szépségversenyre nevezni 15:00 óráig, szavazni pedig 16:00-ig lehet. A szavazás lezártával a legszebb autók tulajdonosai a rendezvény színpadán néhány mondatban bemutathatják gépüket a nagyérdeműnek, valamint közülük 4 autó főszereplője lehet a rendezvényt lezáró Hot Costum Nights betétprogramnak!

Klubkártya extra szolgáltatás!

Hogy együtt legyen a "csapat", a Carstyling.hu klubkártyát felmutató autósok - a kalocsai versenyhez hasonlatosan - saját, elkerített parkolót vehetnek igénybe. Belépéskor mutassátok fel a kártyát, és keressétek a molinónkat! Akinek még nem lenne klubkártyája, természetesen standunknál lesz lehetősége a vásárlásra.

..és a szokásos felhozatal

A rendezvény pedig természetesen a szokásos színvonalon hozza a minőségi gyorsulást 402 méteren, a komoly verdákat, a tuning expót, a sztárvendégeket (Kísértés lányok, Dj. Niki Bellucci, Splash, Unique, Teki La La), extrém és nem extrém sportolási lehetőségeket (Kait surf, Gokart, Bungee jumping, ...), valamint a versenyt lezáró hatalmas bulit.

Érdemes lesz tehát kilátogatni az idei első kunmadarasi versenyre, további infókat pedig a www.futam.hu weboldalon találtok!