Az  egyik legnevesebb német Porsche tunerként ismert TechArt a Frankfurti Autószalonra időzíti a legfrissebb Porsche Cayman-hoz készült csomagjának bemutatóját. 

A "szegény ember új 911-esének" tuningja terén eddig a SpeedArt dobott piacra egy hasonlóan impozáns pakkot még Genfre, ha pedig emlékszünk, hazánkban tavaly debütált először egy cseppet sem gyengébb építés a Tuning Show-n, igaz az még a korábbi kiadású típushoz.

A hasonló nevű konkurencia színpompás világához képest a TechArt ezúttal is maradt a rájuk jellemző sportosan elegáns vonalnál. A demóautó rendszerűen fehér színben mutatkozik majd be, jól kontrasztba hozva az új aerodinamikai csomag és a kiegészítők formáit.

A szett nagyobb első légbeömlőt és légterelő toldatot, a kipufogóvégeket középen magába foglaló diffúzort, valamint szolid hátsó szárnyat tartalmaz, továbbá módosítottak a tükörborításokon és az oldalsó szellőzők lamelláin is, melyek karbonból, "meteor grey" fényezéssel készültek el.

Felnik terén kétféle opciót kínálnak 21 colos méretben, a klasszikus ötküllős TechArt Formula, valamint a sportosabb és könnyebb Formula III személyében, mely osztott küllőkkel rendelkezik. A kerekek bármelyike tetszés szerinti színben és kivitelben kérhető.

A technikai oldalt gombnyomásra hangolható sport kipufogórendszer, valamint ültetőrugószett képviseli, utóbbi 35 mm-el csökkenti a hasmagasságot.

Odabent a szokásos igényességgel átszabott utastér tanúskodik a TechArt hozzáértéséről, feketére átbőrözött, narancs cérnával varrt ülésekkel és oldalpanelekkel, saját kivitelű sportkormánnyal és karbon borításokkal.