A magas igényszintű tuning átalakítások hazai élharcosa, a Nerpel Individual Performance & Design gőzerővel készül az idei rendezvényre. Standjukon hazánkban először lesz megtekinthető a TechArt egyik legkomolyabb, a Porsche Cayman alapjaira épült csomagja!

A saját márkanév mögött, több európai nagyágyú hivatalos importőreként működő Nerpel, az idei évtől a német cég hivatalos hazai beszállítója is. A Tuning Show-n kiállításra kerülő sportautójuk a TechArt karbon, widebody szettjét viseli magán, kívül-belül több egyedi módosítással megspékelve.

A rendkívül impozáns optikai-aerodinamikai csomag, a gyári vonalakat komolyan, 8 cm-el kiszélesítő sárvédőket tartalmaz. A hátsó elemek mögött megbújó szellőzők extra hűtést biztosítanak a motornak, hasonlóan, az új első lökhárító nagy beömlői a fékek hatékonyabb hűtésért felelősek.

Az hátsó traktus egyedi stílusban kialakított lökhárítót visel, a motortér ajtóra szerelt szárny pedig a leszorítóerőért felel. A komolyabb aerodinamikára szükség is van, hiszen a TechArt többféle tuningot is kínál a hathengeres boxermotorhoz. A cég programja akár 385 lóerőig húzza fel a Cayman tudását, mellyel 4.9 másodperces 100 km/órás sprintre, és 302 km/órás végsebessségre képes.

Az utastér külön megér egy misét, főleg a Nerpel tálalásában - mindez azonban már csak a show keretei közt debütál majd a nagyközönség előtt!

Bővebben tehát péntektől, a Nerpel standján az "A" pavilonban, ahol a hazánkba először érkező Manhart BMW-k mellett, az általuk képviselt neves márkák számos további gyöngyszemeit is megtekintheted majd!


Készülőben ...