Az orosz Topcar még tavaly októberben jelentette meg elképzeléseit az akkor debütáló új Porsche 911-est illetően. A csomag azóta elkészült, és nagyobbat mutat, mint az előzetes képeken!

Habár a virtuál tuning verzió után általában kicsit egyszerűbb a megvalósult design, ez esetben minden pont fordítva történt. A megálmodott komplett karbon légterelő szett, a lökhárítók, szélesítések küszöbök tökéletes összhangban épülnek rá a sportautóra. Kiegészítésként számos további karbon elem került fel - köztük motorháztető, hátsó spoiler, szellőzők, valamint koptató - felnik terén pedig az ADV.1 antracitszürke garnitúrájára esett a választás.

A technikai oldalt négykéményes sport kipufogórendszer képviseli, odabent pedig gyönyörű kék bőrözés, valamint szintén rengeteg karbon kiegészítő gondoskodik a sportosságról, a kormányon, középkonzolon, a műszerfalon és az ajtókon is.

A Topcar 14.280 Euróra (4.2 millió HUF) árazta be a komplett csomagot, melyet Stinger névre kereszteltek el. A demóautó először most hétvégén mutatkozik majd be a nagyközönségnek Moszkvában, az Auto Exotica Show keretei között.

A full karbon légterelő szett kivitelezést ezúttal is a cég állandó műanyagos partnere, a Cardi végzi (ők voltak akik Volga GAZ-21-et építettek anno egy Porsche Cayenne-ből), az ígéretek szerint pedig készül majd egy egyszerűbb - nem widebody - készlet is a típushoz.

Az előzetesekben volt szó motortuningról is, amit elvileg a Porsche-guru 9ff szállít majd, erről azonban egyelőre nem szól a fáma.