Alig egy hete hullt csak le a lepel az új Porsche 911 Carrera-ról Párizsban, a TopCar csapatának máris meghozta az ihletet a tuningot illetően. Az orosz csapat meggyőző, renderelt képeket tett közzé az elképzeléseiről.

Az összkerék-hajtású 911 mindenekelőtt egy aerodinamikai szempontok szerint is optimalizált bodykitet kap, mely szélesebb sárvédőkből, újraszabott első és hátsó lökhárítókból, küszöbökből, valamint dizájnos motorháztetőből áll össze. A szett minden eleme karbon és kevlár alapanyagokból áll össze, a kivitelezést pedig minden bizonnyal ezúttal is a  cég állandó műanyagos partnere, a Cardi végzi majd (ha emlékeztek, ők voltak akik Volga GAZ-21-et építettek anno egy Porsche Cayenne-ből).

A motortuningot egy másik ismert specialista, a 9ff szállítja majd. Hogy ez pontosan mennyit hoz ki majd a gépből, egyelőre kérdéses. Mindenesetre a gyári paraméterek sem psikóták: a 3.4 literes aggregát 350 pacit, a 3.8 literes kerek 400 lóerőt teljesít, a 100 km/órás sprintet pedig 4.7, illetve 4.3 másodperc alatt teszik meg.

Felnik terén az ADV.1 ultrakönnyű garnitúráját álmodták a sportautó alá, ami remekül passzol is az új típushoz. A TopCar-féle átirat egyébként jövő áprilisban debütál Monaco-ban, a Top Marques show keretei között.