A Wörthi-tó mellett éjszaka sem áll meg az élet. A jelek szerint a résztvevők többsége az éjjeli baglyok közé tartozik, hiszen a megszokott helyeken - egy pulóvernyi különbséggel - tovább zajlik az élet.

Az este leszálltával együtt jár az illegál feeling, az autóknak is bátrabban rúgják el a tunerek, bár a rend éber őrei folyamatosan jelen vannak a felkapottabb terepeken.

Aki Wörthersee-re látogat, egészen biztosan tiszteletét teszi Velden legendás (ex-Shell) Agip kútján is, mely szintén a találkozó egyik csomópontját képviseli. Az állomás melletti parkolóba az öt eurós belépődíj ellenére is jórészt csak kihalásos alapon lehet bejutni, egyébként általában tömve van a legszebb vasakkal - ez alól pedig az esti órák sem kivételek.

A kút mosója szintúgy népszerű a résztvevők körében, továbbá itt találhatók a mindenki által ismert webkamerák is, melyeken keresztül az otthon maradottak is valamennyire nyomon követhetik az eseményeket.

Esti krúzolásaink alkalmával természetesen mi is útba ejtettük a nevezetes tankstellét, valamint a korábbi cikkből már ismert Faaker-parkolót is, ezekről találtok most képeket a galériánkban ma estére.

Veldenről pedig természetesen még bőven lesznek nappali képek is, a következő cikkekben.

Folytatjuk!