Április 6-án, szombaton éjjel került sor a BoombAsstic! csapatának idei első produkciójára, mely a STUDIO-ba invitálta a bulizást és az autósportokat egyaránt kedvelő közönséget.

A "Drifterek Éjszakája" névre hallgató party koncepciója a versenyek hangulatának átültetése volt partik világába - mégpedig direktben a buli helyszínén! A klub ennek megfelelően igen komoly látványvilágot kapott. A DJ pult két oldalán, valamint a lounge részen drift BMW-k kaptak helyet, a külső parkolót, valamint a bejárat környékét pedig tuning autók lepték el. A dekorációt eldriftelt abroncsok, a témában releváns molinók lepték el, a kivetítőkön pedig a jórészt tököli és visontai videók futottak.

Az amerikai autós felhozatalt a DF Tuning Mustangjai ékesítették, a névrokon BoomBassTik tuningáruház is megjelent a helyszínen SONY demóautójával, a GMC Typhoon-nal.

Nem utolsósorban pedig a tánctér közepén debütált a teljesen felújított Carstyling.hu autós színpad, melyen egész este Túri Attila drift Nissan 350Z-je forgott, fél 3 környékén egy kis autómosással is megspékelve.

A talpalávalót Bakesz, Imhouse, Dj Free és Magonyi szolgáltatta, remek zenei aláfestést adva a történéseknek. Az exkluzív helyszín és a BoombAsstic! produkciója ezúttal is remek párosításnak bizonyult, a közönség igen szép számmal érkezett és az utóbbi hónapok egyik legnagyobb buliját sikerült összehozni a STUDIO-ban. Rengeteg ismerőssel találkoztunk a hazai találkozós szcéna, valamint a carstyling.hu közösségéből is.

Bár kicsit érdekes volt  józanul részt venni egy hasonló jellegű eseményen, részünkről remekül éreztük magunkat, örülünk, hogy egy ilyen nívós rendezvényt támogathattunk.

A BoombAsstic! csapatával hamarosan autósportosabb jellegű szervezések kapcsán is találkozhattok, a Carstyling.hu színpadall pedig most hétvégén Balatonfüreden, valamint Tökölön találkozhattok!