Meglehetősen egyedi optikát hozott össze az SR Auto Group a Scion FR-S (Subaru BRZ Japánban, Toyota GT86 itthon) alapjaira építkezve. A fő irányvonalat a szélesítés képviseli, na de hogy?

A kanadai tuner koncepcióját Rocket Bunny (rakétanyúl) névre keresztelték, talán a húsvét közelsége miatt, de a szettet elnézve lehet valami abban a tényben is, hogy az ünnep idén április elsejére esett. A kasznira szegecselt széles sárvédőket ugyanis a küszöbök és a lökhárítótoldatok ugyan követik, de az elemek közti részeket mintha csak kivágták volna a dizájnból. A végeredmény inkább a szó negatív értelmében érdekes, egyik-másik fotón úgy néz ki az autó, mintha gyakorlatilag frissen beletolattak volna... 

Az összképen az sem segít, hogy a piros fényezéshez igazították a hátsó lámpákat, valamint az emblémákat is, továbbá számos karbon elem került felszerelésre, így az APR tükrei, a Seibon motorháztető, valamint a ködlámpa-takaró betétek.

Futómű terén a BC Racing állítható szettje húzza rá a kasznit a 18 colos könnyűfém felnikre, a sportos hangzásról pedig az Invidia kipufogórendszere gondoskodik.