Már csak 6-ot kell aludni a Street Legal Racing szezonzáró gyorsasági futamáig, amely minden eddiginél színesebb programokat kínál a kilátogató versenyzőknek és nézőknek egyaránt.

A speakerek a verseny teljes időtartama alatt VV3 Frenki és VV3 Segal lesznek, Frenki pedig egy 2.0l-es Clioval szintén az indulók között lesz.

A versenyen - a májusi futamhoz hasonlóan - ismét lesz carStyling.hu parkoló, emellett tuning verdák és kiállítók, roncsderbi autók bemutatója, atom testfestett csajok; Borsay Szabolcs guiness rekorder streetfighter szenzációs műsora 2 és 4 keréken, egy suzukival és egy quad segítségével; többszöri gumiégetési bemutató a Szegedi kiállításon megismert IMI Team jóvoltából, éjszaka mindez látványos pirotechnikai elemekkel fűszerezve, jelzőfáklyákkal, szikrázó alvázakkal!

A versenyen megrendezésre kerül a carStyling.hu és az Autoneon Hungary közös Tuning Autó-szépségversenye is, amelyen 3 kategóriában is lehet nevezni: a Devil Tuning partyról jól ismert Solid és Extreme mellett ezúttal a Neon kategóriában is indulhattok, ahol értelemszerűen az autóra felszerelt fénytechnikát értékeljük majd, látvány, beszerelési minőség, mennyiség és összhatás szempontjából.
Nevezés a szépségversenyre: a Neon kategóriában 0:01-től virradatig, a másik két kategóriában 17:00-ig!

Akinek mindez nem elég, sétarepülhet akár egész nap folyamatosan, ehet-ihat az ételbárban, vagy bulizhat a non stop DJ mix ütemeire. Annak, aki attól fél, hogy nem bírja a strapát 24 órán keresztül, érdemes egy sátrat is magával hoznia, ugyanis direkt ezekre a célokra fenntartott területen sátorozási lehetőség is adott lesz.

Éjszaka a rendezvény területének bevilágításáról összesen 16000 Watt-nyi fényerő gondoskodik majd, a pálya és a visszafordító, a pénztár, a kajálda és a parkolók is ki lesznek világítva.

A részletes programtervet megtaláljátok a Street Legal Racing weboldalán!