Új kezdeményezésként, a kecskeméti Gokart Stadionért is felelős Karting Promotion csapata, valamint a Cars and Girls On-lány férfimagazin egy remek kis estét hozott össze az autók és a autósportok rajongóinak.

A helyszínt a gokartos csapat nemrégiben nyitott új versenypályája, valamint annak környezete biztosította, mely a West End City Center parkolóházának legfelső szintjén található - illetőleg azóta már egy szinttel lejjebb is költözött a téli időszakra.

A rendezvény alkalmával létrehozott közönségtalálkozón, a 2012.évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság PRO és STREET licensszel rendelkező versenyzői és autói vettek részt nagyobb létszámban. Mellettük tuning autók, alkották a felhozatalt, na és persze az elengedhetetlen hölgykoszorú, amit ezúttal is a New Pineapple Team szállított.

A programok gerincét természetesen a vadonatúj pálya szolgáltatásai alkották, melyet több ízben kipróbáltunk mi is. A tapasztalatok abszolút pozitívak, rendkívül technikás, gyors pályát építettek, a gokartokon lévő gumik pedig hihetetlen módon tapadtak, így nem egyszer volt szerencsénk akár két keréken bevett kanyarokat is megfigyelni!

Aki elég bátor volt, összemérhette tudását a drifterekkel, valamint a csinos hoszteszlányokkal is. Ha pedig már a hölgyeknél tartunk, a szervezők szórakoztatás terén sem aprózták el a dolgokat: a talpalávalót is két gyönyörű női lemezlovász, Dj Baby L.A. (aka Lévai Adrienn) és Edo Denova szolgáltatta - hol több, hol kevesebb sikerrel.

Kitettek magukért a versenyzők is: volt gumifüst és pörgés rendesen, a spirál formában feltekergő parkolófeljárón pedig talán nem is akadt olyan, aki valamilyen szinten ne elevenítette volna fel a Tokyo Drift-ben látott jeleneteket :)

Az este igazán remek hangulatban telt, szerencsére az aznapra beígért hatalmas esőzés is messze elkerülte a belváros környékét. A szervezőknek ezúton is köszönjük a meghívást - reméljük lesz még hasonló szervezés - aki pedig még nem próbálta ki a WestEndes gokartpályát, csak menjen bátran, érdemes ;) A téliesített pálya október 6-án nyitja meg kapuit.