Immáron ötödik alkalommal, a zsámbéki Driving Camp pályán kerül sor az idei Örömautózásra, melyet kifejezetten beteg gyermekek részére szerveznek. A nemes kezdeményezéshez a Ti segítségetekre is szükség van!

Az október 14-i rendezvény keretei között több kórház beteg gyermekeit látják vendégül, ahol a kicsik egy felejthetetlen napot tölthetnek el rallye- és versenyautók, valamint épített autókülönlegességek között.

A számos látnivaló mellett, a rendezvény egyik fő programja az örömautózás, mely során profi és félprofi pilóták autóztatják meg a gyerekeket, az 1.3 km hosszú aszfaltpályán, vagy az offroad terepen.

Segíts Te is!

A szervezők egészen az esemény kezdetéig várják a témában mozgó hazai autósok, versenyzők jelentkezését, akik részvételükkel szívesen hozzátennének a gyerekek élményeihez.

Jelentkezz, amennyiben megfelelő műszaki - verseny közeli - állapotban lévő versenyautóval rendelkezel, és szívesen vinnéd is néhány kört a gyerekeket a pályán.

Jelentkezhetsz továbbá, ha különleges, épített, vagy átalakított autóval rendelkezel, melyet megmutatnál odakint, esetleg meg is engednéd, hogy a gyerekek beleüljenek.

A szervezők a 20/4444-157-es telefonszámon (Pólya Roland), vagy a [email protected] címen várják jelentkezésetek, illetve a pontos részletek iránt is itt érdeklődhettek.

A versenyzői tájékoztató erről a linkről tölthető le.

Kérjük, lehetőség szerint minél többen osszátok meg ezt a cikket, és amennyiben ismerősi körötökben található a kiírásnak megfelelő személy, értesítsétek erről a lehetőségről.

A segítségeteket a Carstyling.hu nevében is köszönjük!