Úgy tűnik, nem csak Justin Bieber rajong a krómszínű megoldásokért: legújabban, a hazánkban is járt népszerű rapper, Flo Rida is totálba húzatta autóját a teljesen tükröződő fóliával.

A munkát a hollywoodi Metro Wrapz csapata készítette, akiknek minden bizonnyal reklámfogásnak sem volt rossz a sztár autójának új ruhája. A polgári nevén Tramar Dillardként ismert énekes egyébként nem az egyetlen, aki cukorpapír borítást álmodott erre a típusra. Dubajban előszeretettel kerül a különböző színekben tündöklő FibraFoil a Veyronra, de még a Bugatti is készített egy onixosabb példányt, melyet a VW csoport wolfsburgi Audostadt múzeumában állítottak ki.

A tinisztárhoz hasonlóan, Flo Rida is került már összeütközésbe a rend éber őreivel, amikor lejárt jogosítvánnyal vezette a 2008-ban vásárolt szuper sportautót. Az odakint sem legális tükörfóliával minden bizonnyal továbbra sem lesz túl népszerű a közlekedésfelügyeleti körökben, mentségére legyen mondva, hogy legalább lila ledeket nem pakolt az autó alá...